Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Zi-ne Ce Ai Acum In Cap
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Prietenilor > Poiana lu' Iocan
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Antont
QUOTE (Carmi @ Sep 6 2003, 03:29 PM)
sorry nu sunt asa de violenta din fire si n-am vrut chiar sub centura wink.gif

Sa nu se mai repete tongue.gif ... De data asta trec cu vederea smile.gif ....

In alta ordine de idei, Kawasaki Ninja verde cu alb biggrin.gif ....
Antont
La ora asta n-am nimic in cap...Sint lesinat de oboseala la propriu laugh.gif ...

Black Ice, au aparut poze noi cu motociclete super misto pe forumul "Masini si motociclete" ....Check them out 19.gif ...Vezi ce se intimpla daca ai facut imprudenta sa zici ca-ti plac motoarele? smile.gif...Btw, tu ai carnet, moto,etc? Daca nu, tre' neaparat sa faci scoala, sa "intri in rindul lumii" ...Ar fi misto sa ne vedem la anu' la vreun festival...
black ice
biggrin.gif
inca n-am facut nici o scoala (soferi/moto/etc.) si nici n-am vreun...vehicul tongue.gif dar, in viitorul imediat, in functie de cum decurg unele treburi voi face tot ce trebuie ca sa intru si eu in rand cu oamenii smile.gif
Antont
Bafta la scoala, si ai carnetu' cit mai repede, si sa vina si o motocicleta cu el biggrin.gif ...

Anyway, daca te dai odata pe moto, sa stii ca nu mai scapi de "microb" smile.gif ...
Antont
Hai ca v-am innebunit destul pe seara asta smile.gif

Noapte buna tuturor ...
Rose
Nu ne-ai innebunit...dar...noapte buna si tie.. smile.gif
Afrodita
Buei, Ghost, io m-am dat de fo 3-4 ori pe-un motor si tot nu am capatat microbu'...Al meu tot de putine ori a pus mana pe motor, da' vad ca e disperat, innebuni, obsedat,etc de motoare laugh.gif
Ce face omu' la plictiseala: eu imi cantaream cateii, altcineva isi cantarea pisicile laugh.gif
Uhh...Ce am eu in cap? Prea multe si totusi mai nimic...Nush' ce sa zic, decat ca astept cu nerabdare intalnirea forumistica biggrin.gif
OMU'BUN
He-hei, sa va spun si eu ce mi-a venit brusc in cap ! Sa trag o fuga pana in Romania pentru vreo doua saptamani. M-a apucat un dor nebun de familie. Plus ca pustiul al' mare intra in clasa I , si parca zic ca mi-ar place sa-l vad la inceput de drum. Chiar astazi o sa incerc sa vad ce bilete gasesc , direct de pe aeroport. Ar fi frumos sa ma intalnesc si cu cineva dintre cei de pe-aici, dar prevad ca o sa am un program mult prea incarcat. Totusi nu se stie; macar la intoarcere !... O intrebare: Pasaportul meu expira pe 15 sept. Stie cineva cat dureaza (in regim de urgenta) schimbarea lui?
genicon
Omule Bunule, ar fi un gest intr-adevar frumos. Si cu siguranta ti-ar prinde bine si tie. Bafta si sunt convins ca vei face o surpriza placuta! wink.gif In ceea ce priveste pasaportul, depinde cat mai dai si tu peste "urgenta" aia... ca eu aveam mare nevoie la un moment dat URGENT de pasaport, si a fost gata in 2 zile. Asa, din cate stiu eu, in caz de urgenta, fara nimic deasupra biggrin.gif e 1 saptamana.

Ce am in cap? O durere groaznica. Ieri a venit la mine un prieten si am jucat ca disperatii, pana tarziu in noapte CM4. Ma dor ochii, ma doare fundul biggrin.gif si... cel mai rau ma doare ca mi se accidenteaza jucatorii in draci. Al naibi el Veron, ca n-a vrut la Inter biggrin.gif
Antont

Buei, Ghost, io m-am dat de fo 3-4 ori pe-un motor si tot nu am capatat microbu'

Mai insista, imposibil sa nu se intimple tongue.gif ...

Al meu tot de putine ori a pus mana pe motor, da' vad ca e disperat, innebuni, obsedat,etc de motoare laugh.gif

Vezi? Asa trebuie 19.gif ...Ia exemplu ...

Am o pofta nebuna de un cappucino, da' mi-e lene sa ma duc in oras. Tocmai ma gindeam ce misto ar fi sa se inventeze teleportarea biggrin.gif ....
black ice
Dap, intaresc si eu ce a zis geni, daca "suplimentezi" acel urgent cu ceva in doua zile e gata. Daca nu, 1 sapt.
Afrodita
Dap, in 2 zile, mai putin nu se poate, dar, vorba lor, peste taxa de urgenta tre' sa mai bagi ceva prin buzunarele celor de la politie sad.gif
Drum bun, distractie placuta si cand esti p-acilea sa ne anunti, poate ne-om vedea cumva...Macar tu sa te vezi cu 1-2 forumisti, ca pe la mine nu cred ca ajungi, iar eu pe la tine nu am nici cea mai mica sansa fara bani sad.gif
Acum am draci, ca de obicei , in ultimele dimineti...Am injurat Hanul ca iar imi dadea eroare si al meu s-a apucat sa tipe ca de ce injur...Cica sa nu ma mai enervez, parca poti face asta..Plus ca el are voie sa se enerveze si sa injure eu nu am voie...Lua-l-ar ..... mad.gif Si sa nu care cumva sa-mi spuneti ca are dreptate la faza asta, ca aberatie mai mare doar la alex aka am vazut!!!!
OMU'BUN
Multumesc pentru informatii. Intr-adevar, mi-ar place tare mult sa merg la o bere cu foarte multi dintre voi. Nu fac promisiuni. Poate reusesc de acasa sa iau legatura cu forumu' in acest sens.
Afro, nu injura , draga , ca-ti strica imaginea ! laugh.gif
Carmi
te pup Afro sa-ti treaca! 31.gif
Mistinguett
Omule, eu as zice sa iti faci drum la consulatul roman din Londra si sa vezi daca se poate sa iti traga o prelungire (de 6 luni) pe pasaportul actual. Stiu ca o prietena a mea a facut asa aici in State. Apoi in tara daca ai timp sa-l schimbi bine, daca nu il schimbi cand te intorci.
OMU'BUN
Multumesc, Misti! Maine la prima ora, sotia va afla ce sanse am sa obtin schimbarea pasaportului pana pe 20 sept. cand trebuie sa ma intorc. Sper sa nu fie probleme, ca deja am luat biletul care este pt data de 10, ora 6.30 am... Abia astept sa ma vad acasa, printre-ai mei... smile.gif
Mihai
Calatorie placuta in Romania! 40.gif
Valheru
acum in cap am o perna ... moale
Mistinguett
Omule, drum bun, calatorie placuta! Ce fericire!
OMU'BUN
Mihai
Calatorie placuta in Romania!

Multumesc ,Mihai. Sa fie !!!

Mistinguett
Omule, drum bun, calatorie placuta! Ce fericire

Am vorbit in seara asta cu sotia aproape doua ore... Mai mult ca intotdeauna laugh.gif De parca nu putem sa mai lasam si pentru cand ajung acolo... Intr-adevar e una din nebuniile pe care le fac destul de frecvent in viata mea. Nu-mi programez nimic cu mult timp in urma. Acum am spus: gata , plec un pic acasa ! Daca va faceti impresia ca biletul m-a costat dublu , va inselati! Am insistat pana am gasit unul, nu la 800 £ cum mi s-a spus in primul moment, nu la 750, cum mi s-a spus in al doilea moment, ci la 244 , cum mi s-a oferit in al treilea moment. Diferenta, nesemnificativa fata de rezervarile cu o luna - doua inainte. Problema este ca trebuie sa plec cu masina de acasa pe la patru dimineata, si sa rog pe cineva sa mi-o aduca inapoi in parcare. Daca n-o mai gasesc la intoarcere, am asigurare !... laugh.gif
Acum ce conteaza sunt copii de care mi-e dor enorm de mult, si cateva nopti albe cu sotioara, pentru reincarcarea ...bateriilor blush.gif

Sa fiti cuminti pana ma intorc tongue.gif , si sa auzim de bine!...
Misti, saru-mana pentru urari! De-aia te iubesc eu pe tine: ca ai fost, esti si ramai o doamna !!! smile.gif
menthoru'
Drum bun omule bun.
Lilith
Drum bun , Omule ! Vin de acolo si iti spun ca e minunat !
Afrodita
Aoleu!!! Eu unde eram aseara cand ati postat?? Nici nu stiu daca mai vede Omu' bun ce scriu aic: Calatorie placuta si o vacanta cat mai frumoasa in Ro!! Si pup-o mult pe nevestica ta biggrin.gif Si pupa copilasii din partea mea si bafta la scoala "aluia mare" 30.gif Si sa faceti poze sa ne trimiti si noua pe Han sa va vedem ce frumosi sunteti tot 4 biggrin.gif
P.S. Eu, intr-o dimineata la ora 8 m-am trezit si am hotarat ca nu mai era de stat "acasa" , am luat taxiul, bilet la microbuz si Constanta here i come!! laugh.gif Cred ca a fost una din cea mai mare nebunie nejudecata a mea-hehehe...Macar am dat-o bine:P
genicon
Drum bun, Omule Bun, si te asteptam nerabdatori cu rezumatul "nebuniei" tale... smile.gif

Eu, azi, cum m-am trezit, am avut o mare bucurie. Nu stiu daca se poate spune pe forum, dar totul e la fel ca Bergenbier-ul - "prietenii stiu de ce". Tare frumoase fazele astea, cand te trezesti mahmur dimineata si descoperi o surpriza la care, normal, nu te asteptai. Long live the Queen! biggrin.gif
Antont
Sint mort de oboseala...N-am dormit toata noaptea... 19.gif ....Culmea e ca la cit de mort sint n-am somn laugh.gif ...
OMU'BUN
Hm! Ma simt coplesit ! Se pare ca unora chiar le pasa blush.gif Va multumesc tuturor. Sper sa vin cu poze edificatoare ! (Nu va ganditi la prostii... La copii ma refer, nu la ce voi face eu cu nevasta-mea laugh.gif )
Geni, ma bucur pentru tine! Si imi place ca tu stii intotdeauna sa apreciezi valorile...
Afrodita
Hehe, omule bun, acuma vezi de ce-mi placea mie de geni? laugh.gif
Uhh, normal ca ne pasa, dragule, altfel nu cred ca mai vorbeam asa frumos biggrin.gif
P.S.:Nu ar strica poze cu nevasta laugh.gif laugh.gif (iertata-mi fie nesimtirea blush.gif )
genicon
Mda... acum ca a fost elucidat misterul... sau ma rog, inca nu a fost elucidat, il voi elucida eu - pot spune care este bucuria pe care am avut-o azi-dimineata cand m-am trezit: am primit pozele de la mare. Deci, va dati seama, mare bucurie, mare. Pentru ca daca nu ar fi fost Lilith, nu as fi avut nici o poza anul asta, pentru ca bunul meu prieten care trebuia sa ia aparatul, nu l-a luat dintr-un motiv intemeiat: l-a uitat biggrin.gif Yupiii si sarumana Lilith, sarumana Afro (ca ai facut o poza cu mine, sa se oftice lumea de pe han si sa isi doreasca si mai mult sa vina la intalnire... tongue.gif )
Afrodita
Hehe am facut noi mai multe poze , desi sunt foarte putine(6 in total)...O sa mai pun una sau 2 si la mine in jurnal, mai acusica...Nu le pun pe toate sa ma bucur numa' eu de ele, sac laugh.gif
Rose
Pai...hop si eu...intarziata ca intotdeauna...drum bun, Omule Bun, si sa te bucuri de timpul pe care o sa-l petreci in Romania si de toti ai tai! 31.gif
Afrodita
Lasa draga ca nu esti tu ultima intarziata laugh.gif Si eu am fost intarziata pana sa ma prind ca tre' sa-mi bag notificari prin e-mail, ca sa pot raspunde promt laugh.gif Da' si asa, nu stau prea mult pe net si tot tarziu ajung si eu la unele discutii laugh.gif
nefertiti-old
si totusi... care-i faza? hahahaha
OMU'BUN
Saru'mana, FATA-DIN-VEGAS!!!... Niciodata nu e prea tarziu
nefertiti faza e ca plec acasa pt doua saptamani... Inchipuie-ti ce-o sa i se intample lui nevasta-mea 32.gif , ce-o sa mi se intample mie 17.gif si ce-o sa vi se intample voua 33.gif 14.gif laugh.gif
SORIN

Distractie placuta Omule...din toata inima!!!

Sorin.
OMU'BUN
Owwps, DeathRose, cu invalmaseala asta, te-am confundat cu altcineva... Abia acum mi-am dat seama! Nu ma injura prea rau, ca sunt destul de imprastiat astazi... In cateva ore, decolez!...
Sorine parca-mi pare rau ca nu ne intalnim pe la Brasov, sa te invit la o vanatoare de mistreti... Pt ca de obicei, cand ajung pe-acolo, cam asta e pe primul plan... Ma refer la ceva frumos organizat, cu peste 25 de vanatori, cu ogari, cu jeepuri, cu cabana si fete strasnice care ne asteapta cu tuica fiarta, si atzatza focul pentru friptura la "disc" , un deliciu ce se topeste in gura... rolleyes.gif
Poate altadata... 19.gif
Rose
Nu-i nimic... biggrin.gif...am vrut sa te intreb cum am ajuns "fata din Vegas", dar m-am gandit ca tu stii ceva ce eu nu stiu rolleyes.gif Nu-ti mai face griji si cu mine, ca nu te-as injura acum...
Mihai
Intrebare existentiala laugh.gif

Daca zidarul face ziduri, oierul de ce nu face oi? blink.gif
Afrodita
35.gif Multumesc Mihai, ma mai faci sa zambesc smile.gif (in alte toane m-as fi prapadit de ras la intrebarea ta 28.gif)
genicon
Lasa... nu iti face tu griji, Mihai... face el oi, da nu zice la nimeni. Gandeste-te numai cat timp sta saracul departe de familie si de femei in general... biggrin.gif (daca imi aduc eu bine aminte, ma apucase pe mine o data cheful sa raspund la intrebari existentiale... laugh.gif )
Rose
Afro...doar nu esti suparata? unsure.gif
OMU'BUN
Mihai, hai sa-ti raspund cu un banc. Itic pleaca in strainatate si-i trimite lui Strul o ilustrata fara nici un cuvintel pe ea , in afara semnaturii. Ilustrata era cu o turma de oi. Perplex, Strul merge la Inteleptul satului, sa-i descifreze mesajul lui Itic. Stii tu, Mihai care a fost mesajul? "Oi,oi,oi,oi,oi,oi,oi!!!!!...
Cand oierul intalneste cate o "ratacita" in varful muntelui, cred ca are toate motivele sa se scarpine sub...caciula!!! laugh.gif
Vegas2002
Drum bun OMU`BUN si din partea mea.Imi arata ca esti online,asa ca nu cred ca este prea tirziu si pt. urarile mele.Sa te odihnesti,sa te distrezi cit mai mult si cit mai bine,sa faci poze multe ca sa ne arati si noua cind te intorci.Saluta Romania si din partea mea smile.gif smile.gif.
Numai bine si multa sanatate din partea mea, "fata din Vegas" biggrin.gif
genicon
Acest site este pentru cei care pot intelege ca nu este vorba decat de o gluma. Prin urmare, traseul este urmatorul: Oribilul Mosh, Death Rose, Black Ice, Genicon, Menthorul (care stia... 50.gif ). Iar eu impreuna cu prietenul meu de nazbatii black ice, ne-am hotarat sa vi-l zicem si voua. Este vorba de un link. Injuraturile le primim pe PM. biggrin.gif
Link
Afrodita
Buei, cre' ca sunt prima care si-a luat-o-n freza cu linku' pe ziua de azi laugh.gif Anyway, m-a mai trezit...Sa vedeti voi ce injuraturi ritmate va trimit pe PM-uuuurrrrrriiii tongue.gif
Antont
Si eu al doilea laugh.gif ....Coane, esti demential biggrin.gif....
genicon
@afro: Pai daca vrei mesaje rimate hai pe yahoo si facem un battle in 3 wink.gif
@ghost: Nu eu sunt 100% vinovat... si eu am muscat-o la randul meu, de la black ice, si mi-am zis, in altruismul meu general sa imartasesc cu voi aceasta experienta tongue.gif

In clipa de fatza astept cu nerabdare ora opt, ora care va fi una de betie... biggrin.gif Romania - Danemarca. Hai Romania! 19.gif
Afrodita
Da, da, Hai Romaniaaaaa!!! 40.gif Ma tot gandesc unde naiba o sa vad eu meciu blink.gif Sper sa fie vre-un vecin disponibil biggrin.gif
Bey Genicoane, mai check privat mai, ca ete, acusica tre' sa ies de pe net si voiam sa-ti shoptesc sheva biggrin.gif
Carmi
Daphne draguta tu ce mai faci?
menthoru'
IN MOMENTUL ASTA AM IN CAP O RUGACIUNE. I-O DEDIC TRUP SI SUFLET LUI URLS MEYER
genicon
In minutul 86 plangeam de fericire. La un minut dupa cele 4 de prelungire plangeam de suparare... I-am vazut pe Chivu si Munteanu dupa meci, la interviu. Si ei aveau lacrimi in ochi. Domnule Meyer - lacrimi cat pentru 23 000 000 de romani va doresc... Naspa. Groaznic. Incredibil. Ies de pe han sa-l injur iar, in liniste. Pana atunci - **** **** ** ** ***** **** si **** *** in *** **** ***** cu **** ****** *** *******, domnule Meyer 50.gif 24.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.