QUOTE(Marduk @ 30 Jan 2016, 11:18 AM)
Daca eu ca cetatean il condamn pe Gigi de furt, asta o sa-l faca sa nu mai fure?
Daca vorbesti doar despre ceea ce poti schimba tu personal, atunci ar trebui sa nu mai vorbesti despre nimic.
Nu inteleg de ce "nu poti" sa vorbesti despre crimele comise de rusi, dar poti sa ii acuzi pe toti ceilalti.
Desi crimele rusilor sunt dovedite si documentate, iar despre ceilalti nu poti decat sa iti exprimi niste banuieli pe care le ai tu, atat si nimic mai mult, fara sa te bazezi pe ceva concret.
Daca vorbesti despre americani, nu se va schimba politica americana. Dar vorbesti despre americani.
Daca vorbesti despre refugiati, nu vor veni mai putini in Europa si nici guvernele europene nu isi vor modifica politica. Dar vorbesti despre refugiati.
Daca vorbesti despre musulmani, nu se vor schimba obiceiurile musulmanilor. Dar vorbesti despre musulmani.
Insa cand vine vorba despre rusi, brusc nu mai poti sa vorbesti despre ei, pentru ca oricum vor face in continuare ceea ce au facut si pana acum...
De vreme ce l-au asasinat, inseamna ca i-a deranjat faptul ca s-a imprietenit cu englezii
Ceea ce este un motiv intemeiat pentru crima, dupa tine. Sau chiar de amuzament, daca ma iau dupa zambareti. Ce distractiv este cand rusii omoara oameni...
A facut ce-au facut unii jurnalistii, activisti etc. acuzati de tradare de catre justitia din tara lor.
Care tara? Rusia?
A facut ce-au facut multi altii care au crezut ca conteaza mai mult constiinta lor decat interesele tarii, organizatiei pentru care, in unele cazuri au depus un juramant. In realitatea in care traiesc eu chestiile astea se numesc tradare
Deci, dupa tine faptul ca Litvinenko a dezvaluit planurile rusilor de a asasina un membru al opozitiei se numeste "tradare" si merita ca pedepsa sa fie asasinat.
Cazul pe care il prezinti din Germania este cu totul alta mancare de peste: ziaristii sunt acuzati oficial, anchetati, vor apare in fata unui judecator care va aprecia daca faptul ca au publicat documente secrete este sau nu tradare. Dar nu sunt asasinati de serviciile secrete germane! Pentru tine este acelasi lucru sa dezvalui o ilegalitate, o crima, pe care o comite statul si sa publici documente pe care nu ai dreptul sa le public? Este acelasi lucru sa trimiti in judecata pe cineva acuzat de tradare, sa il trimiti in fata unui judecator care sa aprecieze, pe baza de probe, daca acuzatiile sunt intemeiate sau nu, sau sa il otravesti, sa il omori pur si simplu? Este acelasi lucru?
Asta este ceea ce cred eu, daca te deranjaza, n-ai decat sa cauti informatii sa-mi contracarezi afirmatiile
Eu spun ca esti un violator de minore, un hot de buzunare, un spargator de locuinte. Si vinde miere falsificata.
Nu trebuie sa imi argumentez acuzatiile. Daca deranjeaza pe cineva ce spun, nu are decat sa caute informatii ca sa imi contracareze afirmatiile.
Daca esti atat de sigur ca rusii omaoara spioni, agenti etc. pentru ca despre asta discutam, nu despre opozanti politici, activisti etc. cum de nu te intrebi daca si ceilalti fac acelasi lucru?!?!
Sunt sigur pentru ca exista informatii despre crimele comise de rusi. Nu pot sa spun ca si ceilalti fac acelasi lucru, pentru ca nu am nici un indiciu ca serviciile secrete din Romania, Germania, Marea Britanie, Olanda sau alte tari ucid ziaristi, oameni politici din opozitie, agenti sau alte persoane.
sa fie doar din cauza faptului ca esti rusofob?
Mai bine rusofob decat rusofil.
Ce inseamna la tine "rusofob"? Am spus vreodata despre Rusia ori despre rusi ceva care sa nu fie adevarat?!
Deci cei care ucid pentru a apara interesele poporului sunt scuzabili???!!!???
Atunci cand agentii Mossad ucid un terorist, cum sa nu. Asta asa, ca exemplu.
De unde sa stie Cla ce face BND?
Dar tu de unde stii ce fac "toti" de iti permiti sa arunci cu acuzatii numai asa, ca sa ii protejezi pe favoritii tai rusnaci, indiferent ce porcarii fac?