QUOTE(abis @ 30 Jan 2016, 02:03 PM)
Adica habar nu ai daca a dezvaluit si alte secrete sau nu...
Dar tu sti ce secrete a dezvaluit ca sa nu merite sa fie pedepsit? Normal ca nu sunt sigur, era doar o parere.
Oricine poate fi acuzat...Decizia insa o ia justitia, iar condamnarea se face, daca este cazul sa fie cineva condamnat, de o instanta si consta in inchisoare...
Oficial asa o fi, dar exista si cazuri particulare, neoficiale pe care spionii si le asuma.
Mai mult decat atat, metoda aleasa (cu plutoniu) arata ca asasinii nici macar nu au vrut sa existe dubii asupra autorilor...
Fiecare cu metodele sale. De ce ar vrea un "barosan" sa ascunda un asasinat menit sa pedepseasca pe unul pe care il considera vinovat? din contra eu zic c-au vrut sa dea un exemplu.
Deci tu vrei sa discreditezi pe toata lumea atunci cand afirmi ca toate serviciile omoara oameni.
Am spus ca aici nu este vorba de "oameni", activisti politici, ziaristi, opozanti guvernamentali etc. nu discreditez pe nimeni cand este vorba despre
SPIONI.
Daca am indicii...Daca nu am indicii, nu pot spune nimic...
Moncher eu nu discut aici de dragul indiciilor, cu argumente si hartii justificative, discut de dragul discutiilor.
Deci sunt rusofob pentru ca citesc presa si comentez lucrurile pe care presa le scrie despre rusi.
Esti rusofob pentru ca-i vorbesti de rau doar pe rusi iar pe ceilalti ii consideri niste sfinti, or realitatea este alta, oricat ai vrea tu s-o ascunzi, s-o denaturezi. In acest conflict dintre Rusia si USA fiecare face ce poate sa-l discrediteze pe celalalt asistam la un razboi informational, despre asta discutam aici, cine o sa invinga o sa vedem peste 50 de ani.
N-ai tu si nici eu, argumentele necesare pentru a definii exact cine este mai vinovat. Dar eu n-am nimic impotriva daca tu crezi ca rusii sunt mai rai ca altii, eu cred ca sunt cam la fel.
Tu, ca sa nu fii cumva considerat rusofob, privesti cu neincredere tot ce scrie de rau despre rusi si consideri adevarat tot ce scrie rau despre oricine altcineva...
Nici vorba, nu ma consider rusofob sau americanofob, sunt doar un tip care nu are incredere in "barosanii" din coltul strazii mele, orice promisiuni sau amenintari mi-ar face acestia. N-au decat sa se bata oriunde in lumea asta, dar sa nu se bata pe strada mea. Cel mai bine pentru mine ar fi sa dispara amandoi instantaneu de pe aceasta planeta, impreuna cu ceilalti care vor sa se dea mari si tari in detrimentul celor mici, putini si slabi.
Nu stiu ce inseamna la tine teroristi intre ghilimele.
E pe vremea aia inca nu erau la moda teroristii si n-am vrut sa supar pe cei care-si considera teroristii eroi.
Este insa o imbecilitate a pune semnul egal intre uciderea unui terorist care nu poate fi oprit altfel si uciderea unui opozant...
Cine a pus semnul egal intre un opozant si un spion? un opozant poate sa devina terorist, apoi poate fi si erou, politician respectat etc. dar
un spion ramane spion pana moare e o meserie care se invata, se asuma si se plateste. Restul e istorie si sa stii (cu doi I) ca n-am nimic cu Litvinenko, e doar un caz din multe altele, care a apucat sa fie dezvaluit mass-media, din motive pe care nu vreau sa le discut.