QUOTE(abis @ 6 Oct 2015, 09:34 AM)
...NU se va produce...nici in 200 de ani. Nu se va produce.
Nu stie nimeni asta, nici eu nici tu, care le sti pe toate. Este doar o parere a mea, am voie sa o exprim? sau trebuie sa ma autocenzurez, pentru a nu fi catalogat drept islamofob, xenofob, rasist, nazist etc.
...Vezi numai ceea ce vrei sa vezi...respingi orice discutie pe baza de ratiune, logica...
Am vazut destule, am vizitat "occidentul" acum 30 de ani, l-am vizitat si acum 2 ani si anul acesta. Schimbarile sunt profunde si ireversibile, aceste schimbari se petrec sub ochii europenilor, ametiti de politica deschiderii ultraliberalilor.
Nu esti in stare sa faci una ca asta...ci de putinta; nu ai cunostinte, nu ai deschiderea intelectuala, nu ai capacitatea de a judeca o intreaga credinta religioasa despre care nu stii aproape nimic. Habar nu ai despre islam asa cum habar nu ai despre nenumarate alte subiecte despre care iti arogi pretentia ca le judeci.
Eu sunt cel care :"surd si orb in continuare...refuza sa vezi realitatea...respinge fara motiv orice argument care iti contrazice prejudecatile...respingi orice discutie pe baza de ratiune, logica, istorie, argumente; nu accepti decat absurditatile emise de islamofobi, extremisti, xenofobi, ultranationalisti..." Daca eu sunt asa cum ma "zugravesti", cum esti tu? cel care este deschis discutiilor logice, rationale, argumentate istoric, bla...bla...bla, esti lipsit de prejudecati?
Nu ai auzit pentru ca....nu te intereseaza realitatea
Realitatea ta este alta, iar eu n-am sa fiu de acord cu realitatea pe care vrei tu sa mi-o induci, folosind injurii la adresa mea desi nu ma cunosti, incercand sa dezavuezi, sa denaturezi afirmatiile mele, ca fiind lipsite de sens, tocmai pentru ca nu sunt conforme cu "credinta" ta.
Ia sa vedem, ce parere ai despre asta?
"În Turcia, ortodoxia este foarte bine reprezentată de biserici. La Istanbul, sunt peste o sută de biserici creştine, majoritatea ortodoxe, unde credincioşii îşi practică religia
cum este de cuviinţă. La Istanbul, este Patriarhia Ortodoxă rămasă de pe timpul bizantinilor, unde Patriarhul Bartolomeu
vorbeşte liber ca reprezentant al ortodoxiei. La fel stau lucrurile şi cu Patriarhia Armeană. Există Biserica Sfânta Sofia, o clădire rămasă de pe timpul Imperiului Bizantin, astăzi muzeu”
Am fost la Istambul, am vazut cu ochii mei ce inseamna sa fi crestin la turci.
"Din punct de vedere istoric, relaţiile au fost bune,
lăsând la o parte că Imperiul Otoman a dominat Moldova şi Ţara Românească. Nu a fost o domnie completă, pentru că românii şi-au ales domnii lor pământeni. Dar istoria, cultura şi
religia românilor au continuat să se dezvolte sub stăpânirea otomană. Timp de 500 ani,
românii au fost liberi să se închine. Aşa s-au păstrat elementele de bază ale culturii şi identităţii româneşti. Din acest punct de vedere, istoria românilor cu turcii este pozitivă.
Trebuie sa-i reamintesc venerabilului turc, ca romanii n-au obtinut aceste drepturi prin bunavointa si milostivenia sultanului ci prin lupta, prin jertfa neamului romanesc, recunoscuta in cele din urma de turci din cauza indarjirii romanilor. Nu la fel s-a intamplat si cu alte tari din Balcani.
Adica o sa umpli iarasi topicul cu prostii
Ce spun eu sunt prostii, fata de afirmatiile tale care automat, odata ce sunt postate vrei sa devina postulate.
...Cine naiba a spus ca in Europa cetatenii europeni au mai putine drepturi decat cetatenii altor tari?
Da, aceasta situatie exista si in Romania, unde unii etnici au locuri rezervate in scoli si multe alte drepturi pentru a nu se considera discriminati. Este exact acelasi proces in toata Europa, desi toti cetatenii unei tari ar trebui sa beneficieze de aceleasi drepturi. Dar sunt convins ca sti exact despre ce vorbesc, asa ca nu mai insist si te trimit sa citesti ce se intampla prin alte parti unde cetatenii majoritari s-au saturat de aceste discriminari, fie ca sunt negative sau pozitive.