Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Islamul Si Europa
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Jul 2010, 06:06 PM) *
Ar trebui tratata altfel o persoana daca este provenita din Franta decat daca este imigranta?
nu, dar poate fi o emigranta. ai mentinut sus si tare ca e cetateanca si ca nu are unde sa se duca.
Din ce am citit eu, "crestina" a fost cea care a avut comportament agresiv.

din cate am citit, daca as fi fost prezent, le-as fi lasat sa se paruiasca pentru ca se meritau reciproc (inclusiv cu fii-sa care in loc sa o scoata pe maica-sa din ghearele "demonului" s-a bagat si ea la carat pumni). nici una nu e mai breaza in situatia data si nici mai "martira".

sotul ei a reactionat deosebit de elegant si nu a sarit de partea nevestii ci a sarit sa le desparta. eu l-as lasa pe luis de funes (jandarmul) sa isi faca treaba si sa isi faca procesul verbal pronuntandu-se asupra vinovatiei fiecareia.

pana la urma un om civilizat (barbata-su) e mai inteligent decat o babuta si o nevasta care sare la bataie.
abis
Din moment ce ziarele scriu despre A 26-year-old Muslim convert imi mentin parerea ca este vorba despre o convertita si nu despre o imigranta.

Din moment ce "crestina" a inceput, conform tuturor relatarilor pe care le-am citit, atat cu agresiunile verbale, cat si fizice, imi mentin parerea ca incercarea ta de a baga si victima in aceeasi oala e cam patetica (in sensul american al termenului).

Fireste, sunt dispus sa-mi schimb opinia in cazul in care informatii ulterioare vor arata ca circumstantele sunt altele decat cele relatate pana acum...
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Jul 2010, 06:18 PM) *
Din moment ce ziarele scriu despre A 26-year-old Muslim convert imi mentin parerea ca este vorba despre o convertita si nu despre o imigranta.
putea sa fie si venita din japonia si convertita la religia asta....
Din moment ce "crestina" a inceput, conform tuturor relatarilor pe care le-am citit, atat cu agresiunile verbale, cat si fizice, imi mentin parerea ca incercarea ta de a baga si victima in aceeasi oala e cam patetica (in sensul american al termenului).

nu stiu de unde ai dedus ca babuta era 'crestina' . toti francezii sunt 'crestini'? rofl.gif

nu e nimic mai patetic decat sa te bagi ca cocosul intre 2 gaini si sa iei partea. mai ales cand cocosul de serviciu nu stie cum sa le desparta.

si, zi asa, nu cunosti mahalagioace? rofl.gif
abis
QUOTE(turbo trabant @ 19 Jul 2010, 07:21 PM) *
putea sa fie si venita din japonia si convertita la religia asta....

Oh, da. Bineinteles, cum de nu m-am gandit... Putea veni si de pe Marte, la o adica...
toti francezii sunt 'crestini'?

Doar aia care sar la bataie cand vad musulmani pe langa ei...
nu cunosti mahalagioace?

Ziceam ca nu am in bloc...
Ba cunosc si niste mahalagii, pe unii chiar la Han i-am intalnit.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Jul 2010, 06:24 PM) *
Oh, da. Bineinteles, cum de nu m-am gandit... Putea veni si de pe Marte, la o adica...
in franta nu sunt numai 'crestini' si musulmani. este o societate multi culturala si multi rasiala.
Doar aia care sar la bataie cand vad musulmani pe langa ei...
in acest caz babuta trebuia sa sara la bataie si sa il rupa in karate pe barba-su nu pe alba-ca-zapada
Ziceam ca nu am in bloc...
Ba cunosc si niste mahalagii, pe unii chiar la Han i-am intalnit.
e 'crestini'? mwah1.gif

nu cred ca ai vazut bataie intre 2 frantuzoaice. e un spectacol wub.gif

ca mahalagiu, as fi fost de cu totul alta parere daca barbatul ar fi agresat-o pe babuta isterica. dar deh probabil stia si el ce "luptatoare" are sub cearsaf.

abis
QUOTE(turbo trabant @ 19 Jul 2010, 07:27 PM) *
e 'crestini'?

Da
turbo trabant
QUOTE(abis @ 19 Jul 2010, 06:28 PM) *
Da

si e 'francez' rofl.gif .

hai ca m-ai distrat : esti ferm convins ca incepe rascoala in franta fiindca 2 precupete s-au p....t . pot sa spun ca esti un monument al political corectness-ului varianta est. thumb_yello.gif
Marduk
QUOTE(abis @ 19 Jul 2010, 06:31 PM) *
4. Femeia agresata pe motiv ca purta burqa este o frantuzoaica convertita la islam, deci nu putea pleca in tara de unde a venit, tara respectiva fiind chiar Franta...

Asta este tragedia Europei.

QUOTE(turbo trabant @ 19 Jul 2010, 06:43 PM) *
s-au batut mahalagioacele (3) si au sarit barbatii sa le desparta.

au si francezii mahalagiaoce sau este o moda din orient.

QUOTE(abis @ 19 Jul 2010, 07:06 PM) *
Chiar nu vad de ce trebuie agresati verbal ori prin gesturi alti oameni pe strada, atunci cand nu se imbraca pe gustul nostru.

Da nici eu nu vad de ce trebuie sa suporte femeile din Turcia sau alte tari islamice gesturi sau cuvinte atunci cand ies pe strada, mai ales cand se imbraca ca in occident.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 19 Jul 2010, 06:39 PM) *
au si francezii mahalagiaoce

pai parol se putea pentru ca sa lipseasca uscaturi din padure? ohyeah.gif

oricum afacerea e veche de 2 luni asa ca nu, nu a luat foc franta ca s-au paruit 3 mahalagioace. jamie.gif

ps: babuta si-a luat-o tare de la prea -cuvioasa : certificat medical de incapacitate totala de munca. prea cuvioasa nu a depus nici o plangere de violenta fizica.

http://www.france24.com/fr/20100518-deux-f...l-saint-nazaire
abis
QUOTE(turbo trabant @ 19 Jul 2010, 07:30 PM) *
esti ferm convins ca incepe rascoala in franta

Strawman.

N-am sugerat o eventuala rascoala.
babuta si-a luat-o tare de la prea -cuvioasa : certificat medical de incapacitate totala de munca

Poate se invata minte sa se mai ia aiurea de oameni. rolleyes.gif
Marduk
Pana sa inceapa o "rascoala" in Franta, iata ce se intampla la Grenoble, sunt curios daca protestatarii sunt francezi sau maghrebieni. Fata de alte revolte din Franta, daca imi amintesc bine, se pare ca la Grenoble s-a tras in politisti, nu stiu cum poti sa deti o arma in Franta, dar se pare ca arme exista si incep sa fie folosite.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 20 Jul 2010, 09:57 AM) *
N-am sugerat o eventuala rascoala.
ma adresam lui marduk lui ii este frica de rascoala, el a folosit termenul parca si tu ai spus ca este un eveniment asa si pe dincolo. daca am gresit , sa nu ma bati mwah1.gif
Poate se invata minte sa se mai ia aiurea de oameni. rolleyes.gif

ma bucur ca esti de acord ca o babuta ( probabil semi-senila) trebuie batuta daca vorbeste aiurea. este un semn de civilizatie asta.

@marduk sunt magrebieni si nu conteaza. de fapt nu mai conteaza.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 11:36 AM) *
ma adresam lui marduk

Ai raspuns cu quote la un mesaj de-al meu, ai folosit persoana a doua, da, era clar ca vorbesti cu marduk. Nu stiu cum de nu m-am prins.
ma bucur ca esti de acord ca o babuta ( probabil semi-senila) trebuie batuta daca vorbeste aiurea

Ma bucur ca in fine ai recunoscut si tu ca individa a declansat conflictul si nu femeia musulmana. Din relatarile pe care le-am citit, ea a inceput atat violenta verbala, cat si cea fizica; musulmana pare sa fi fost in legitima aparare. Iar daca a fost asa, e normal sa se apere, nu sa "intoarca obrazul" cand primeste o palma, cum (teoretic doar) fac crestinii. Asadar, din acest punct de vedere putem spune ca a primit exact ceea ce a cautat. Nu poti agresa pe cineva fara sa ai in vedere si posibilitatea ca victima sa riposteze.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 20 Jul 2010, 10:47 AM) *
Ma bucur ca in fine ai recunoscut si tu ca individa a declansat conflictul si nu femeia musulmana. Din relatarile pe care le-am citit, ea a inceput atat violenta verbala, cat si cea fizica; musulmana pare sa fi fost in legitima aparare. Iar daca a fost asa, e normal sa se apere, nu sa "intoarca obrazul" cand primeste o palma, cum (teoretic doar) fac crestinii. Asadar, din acest punct de vedere putem spune ca a primit exact ceea ce a cautat. Nu poti agresa pe cineva fara sa ai in vedere si posibilitatea ca victima sa riposteze.

de vreo 2 pagini tot spun ca amandoua s-au comportat ca 2 mahalagioace ( cu fii-sa babutei ,3) si tu crezi ca iau apararea? blink.gif

in alte variante, asta mica, neagra, de respira greu ar fi lovit-o prima pe babuta dupa ce babuta i-a adresat injurii. nu suntem luis de funes sa tragem concluzia ( desi se pare ca niciuna nu a facut parnaie pe tema asta).

acum sincer am pierdut cam mult timp pentru niste tzatze care nu au gasit altceva decat sa se ciufuleasca. ca se gasesc niste ziaristi care reincalzesc o chestie otevistica, e partea a 2-a.
abis
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 11:52 AM) *
de vreo 2 pagini tot spun ca amandoua s-au comportat ca 2 mahalagioace ( cu fii-sa babutei ,3) si tu crezi ca iau apararea?

Bineinteles, pentru ca insisti sa bagi in aceeasi oala si agresoarea, si pe cea agesata. E ca si cum daca ti-as da eu tie un pumn pentru ca nu-mi place haina ta ar trage un oarecare concluzia ca este vorba de "doi golani".
turbo trabant
QUOTE(abis @ 20 Jul 2010, 11:07 AM) *
Bineinteles, pentru ca insisti sa bagi in aceeasi oala si agresoarea, si pe cea agesata. E ca si cum daca ti-as da eu tie un pumn pentru ca nu-mi place haina ta ar trage un oarecare concluzia ca este vorba de "doi golani".

nu stiu de unde stii tu mai bine decat politia franceza, citand presa la 2 luni dupa incident, cine a fost agresoarea si cine agresata. mai ales intre 2 mahalagioace.

logica imi spune ca babuta, mai firava, nu prea cred ca avea prima "corajul" sa ii friga un upercut lui darth vader.mai ales ca don'soara de onoare in negru NU a depus plangere pentru agresare fizica ci pentru rasism si insulte verbale.

ps: e foarte distractiv topicul asta. lejer, de vara . " ce a fost mai intai: lovitura preacuvioasei sau a groaznicei avocate la pensie 'crestine' ?" ohyeah.gif
abis
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 12:12 PM) *
2 mahalagioace

rofl.gif
Evident, nu poate fi decat ca tine, cum am indraznit numai sa ma gandesc ca vreodata undeva pe lumea asta ar putea fi posibil ca o femeie de religie islamica sa fie agresata. Aprioric este vinovata. Fie si numai pentru faptul ca a avut tupeul sa se imbrace de buna-voie cu hainele alea.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 20 Jul 2010, 11:32 AM) *
rofl.gif
Evident, nu poate fi decat ca tine, cum am indraznit numai sa ma gandesc ca vreodata undeva pe lumea asta ar putea fi posibil ca o femeie de religie islamica sa fie agresata. Aprioric este vinovata. Fie si numai pentru faptul ca a avut tupeul sa se imbrace de buna-voie cu hainele alea.

monsher , diferenta intre mahalagioaca (de orice religie) si o femeie cu bun simt (de orice religie) este ca nu raspunde la insulte cu insulte si nu sare la bataie.

apai, daca nu vezi diferenta asta , te inteleg de ce crezi ca traiesti intr-o lume fara mahalagioace. sigur, popeasca si ioneasca cand se injura sau eventual se mai paruiesc pe scara blocului pentru ca ioneasca i-a zis lui popeasca ca e curva fiindca are fusta scurta, sunt o expresie a societatii civile nu 2 mahalagioace. ohyeah.gif
abis
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 12:37 PM) *
monsher , diferenta intre mahalagioaca (de orice religie) si o femeie cu bun simt (de orice religie) este ca nu raspunde la insulte cu insulte si nu sare la bataie

Bine ca stii tu mai bine cine a sarit la bataie... Evident, nu putea fi decat persoana cu religia gresita si imbracata altfel... In orice conflict in care una dintre parti este de religie musulmana se stie clar cine este de vina.
turbo trabant
QUOTE(abis @ 20 Jul 2010, 11:57 AM) *
Bine ca stii tu mai bine cine a sarit la bataie

io nu stiu cine a sarit la bataie si putin imi pasa. avem sanse mai mari sa descifram inceputurile universului decat sa aflam adevarul pe baza declaratiilor a 3 precupete care niciodata nu o sa recunoasca ca au gresit.
ce stim este ca babuta a "luat-o in freza" si a incasat certificat medical, ninja nu. daca ti se pare ok ca o persoana in varsta sa fie lovita asa de tare, apai mult succes la batut babele nebune de pe scara blocului.

nici o femeie cu minim de educatie nu facea nimic din ce au facut cele 2, nici una nu e mai cu mot si nu e victima, au avut chef de paruiala, nici una nu a evitat conflictul si s-au servit.
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 11:36 AM) *
sunt magrebieni si nu conteaza. de fapt nu mai conteaza.

Nu conteaza? Nu ma tem de o rascoala a africanilor, arabilor sau turcilor in Europa, ma tem de reactia europenilor.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 20 Jul 2010, 12:58 PM) *
ma tem de reactia europenilor.

in ce sens?
Marduk
nationalismul si extremismul, in Europa tot mai multe partide de extrema dreapta castiga locuri in parlamentele tarilor respective, in curand s-ar putea sa vedem extrema dreapta in PE, daca nu cumva are deja parlamentari in PE. orice reactie declanseaza o contra reactie iar emigrantii simt cel mai bine astfel de exacerbari ale nationalismului european.
turbo trabant
mai curand situatia economica face ca acele minoritati percepute ca "pomanagii" sa aiba probleme. de asta cred este si tacerea asurzitoare apropo de interzicerea valului.
Marduk
nu stiu daca este doar situatia economica, dar cert este ca cererile de natura culturala ale emigrantilor au declansat aceasta stare care vine odata cu criza economica, locurile de munca, frustrarea, etc.
turbo trabant
se poate spune ca s-a ajuns la un punct de cotitura datorita situatiei dar inca nu am auzit de manifestari extremiste ci dimpotriva extremismul pare a fi in scadere in vest neprezentand solutii realiste ci numai doctrinare.

cred insa ca asistam la sfarsitul multiculturalismului european in care o minoritate putea sa faca oricate prostii vroia si sa aiba imunitate doar pentru ca era minoritate. legile vor fi aplicate mai dur in aceste cazuri iar multe chestii pe care oamenii se fereau sa le spuna in fata de frica catalogarii ca intoleranti vor fi puse in aplicare. si la urma urmei, sinceritatea nu a omorat pe nimeni.

Marduk
nu am auzit de manifestari extremiste deoarece se considera ca orice stire pe aceasta tema poate inflama intreaga situatie de acalmie ce domneste in UE la aceasta ora, pare ca presa este mult mai responsabila in UE decat in alte parti unde se face profit din orice otravire cu furadan.
turbo trabant
presa europeana calmeaza mult lucrurile printr-un pic de profesionalism dar si extremistii par in cadere libera.

se simte ca modelul propus de ei nu duce decat la o fundatura si nu la o solutie. altceva trebuie acum si sa vedem daca va merge. opusul acelui altceva s-a vazut in grecia si nimeni nu are chef sa fie in locul lor.
Nefertiti
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 02:52 PM) *
cred insa ca asistam la sfarsitul multiculturalismului european in care o minoritate putea sa faca oricate prostii vroia si sa aiba imunitate doar pentru ca era minoritate. legile vor fi aplicate mai dur in aceste cazuri iar multe chestii pe care oamenii se fereau sa le spuna in fata de frica catalogarii ca intoleranti vor fi puse in aplicare. si la urma urmei, sinceritatea nu a omorat pe nimeni.

Astept sa vad asta si la noi...
Taunul
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 02:52 PM) *

Guvernul dumitale tot minoritate este si, odata alesi, nu prea vad ca ar reprezenta interesele poporului.
turbo trabant
QUOTE(Taunul @ 22 Jul 2010, 12:40 AM) *
Guvernul dumitale

nu am nici o treaba cu guvernul de care pomenesti.
mutulica
QUOTE(turbo trabant @ 20 Jul 2010, 02:40 PM) *
mai curand situatia economica face ca acele minoritati percepute ca "pomanagii" sa aiba probleme. de asta cred este si tacerea asurzitoare apropo de interzicerea valului.

cum spuneam.. o idiotenie care a lasat pe multi ca pe romani tva-ul lui boc....
au dat crucea pe val, dobitocii

Taunul
QUOTE(turbo trabant @ 22 Jul 2010, 10:37 AM) *
nu am nici o treaba cu guvernul de care pomenesti.

Nu m-am exprimat clar

Piatra mica rastoarna carul mare.

Dintotdeauna "elitele" au decis soarta majoritatii. Acel "prosti, dar multi" nu are baza reala. Musulmanii veniti in Europa, or fi ei "pomanagii", chestia e ca-s pomanagii violenti. Lenesa Europa a avut nevoie de sclavi si acum va plati daca nu va iesi cu actiuni hotarite si eficace de a pune stavila pretentiilor religioase, miine electorale, ale musulmanilor. E o cucerire a Spaniei in versiune moderna. E o otrava care deja a atacat si se tot intinde. Ei sunt un fel de elita nu in sensul pozitiv/cultural/progresist ci in sensul unui inceput de infectie. Deja sunt 7% din populatia Europei. Doat in urma cu vreo opt luni erau 40 de milioane, astazi 54. Cineva a calculat ca in 20 de ani vor fi majoritate, insa eu cred ca buba se va sparge cu mult inainte.
Marduk
QUOTE(Taunul @ 22 Jul 2010, 06:26 PM) *
.... Europa a avut nevoie de sclavi si acum va plati daca nu va iesi cu actiuni hotarite si eficace de a pune stavila pretentiilor religioase, miine electorale, ale musulmanilor.

thumb_yello.gif
..... E o otrava care deja a atacat si se tot intinde..... Cineva a calculat ca in 20 de ani vor fi majoritate, insa eu cred ca buba se va sparge cu mult inainte.
thumb_yello.gif

abis
QUOTE(Taunul @ 22 Jul 2010, 06:26 PM) *
E o otrava care deja a atacat si se tot intinde. Ei sunt un fel de elita nu in sensul pozitiv/cultural/progresist ci in sensul unui inceput de infectie.

Citat din Regulament:

Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe.

Mesajul tau este rasist si xenofob. Urmatoarele mesaje de acest gen vor fi editate, iar moderatul global va fi atentionat in vederea aplicarii altor sanctiuni.
March
QUOTE(Marduk @ 22 Jul 2010, 06:45 PM) *
thumb_yello.gif
..... E o otrava care deja a atacat si se tot intinde..... Cineva a calculat ca in 20 de ani vor fi majoritate, insa eu cred ca buba se va sparge cu mult inainte.
thumb_yello.gif

Cine a calculat asta ?! unsure.gif
Marduk
Taunul. devil.gif
March
QUOTE(Marduk @ 22 Jul 2010, 06:53 PM) *
Taunul. devil.gif

Bre Taunule,
Ai vreo statistica cu privire la impuierea anuala a dumnealor ? In 20 de ani numai iepurii sau sobolanii pot deveni majoritari in Europa !
Marduk
Teoria lui Malthus zice ca :

"In ceea ce priveste cresterea populatiei ..... raportul este:
• cresterea populatiei in progresie geometrica:
1; 2; 4; 8; 16; 32; 64; 128; .... 4.096
De aceea, se poate spune ca populatia, atunci cand nu este oprita de nici un obstacol, se dubleaza la fiecare 25 de ani, sau creste in progresie geometrica (o rata de crestere medie anuala de 3%). Perioada de dublare a populatiei a fost luata in cadrul lucrarii mai scurta decat apare ea in realitate datorita obstacolelor pe care autorul prevedea ca le va intampina."

Deci daca in prezent in UE traiesc 54 miloane de musulmani (desi eu nu stiu de unde a luat Taunul datele astea) in 25 de ani ar trebui sa existe in UE 108 milioane de musulmani. Este posibil ca asta sa se intample daca tinem seama de imbatranirea populatiei UE si raportul dintre natalitatea musulmanilor si eruopenilor nativi.
March
QUOTE(Marduk @ 22 Jul 2010, 07:08 PM) *
Deci daca in prezent in UE traiesc 54 miloane de musulmani (desi eu nu stiu de unde a luat Taunul datele astea) in 25 de ani ar trebui sa existe in UE 108 milioane de musulmani. Este posibil ca asta sa se intample daca tinem seama de imbatranirea populatiei UE si raportul dintre natalitatea musulmanilor si eruopenilor nativi.

Si asta inseamna majoritate in UE ? unsure.gif
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 22 Jul 2010, 06:08 PM) *
Teoria lui Malthus

pe vremea lui malthusica nu erau prezervative si nici 4-5 neveste. si sa hranesti 4-8 copii este o placere.

in plus mai sunt si necredincioasele "spre alinarea sufletului". sorry.gif

taunule: de capsunari ai auzit? is mai iepurasi ca "sudistii" tai ohyeah.gif
Marduk
QUOTE(March @ 22 Jul 2010, 07:09 PM) *
Si asta inseamna majoritate in UE ?

era doar un calcul estimativ, nu mi-am propus sa dau cifre exacte, doar discutam, astept si alte evaluari in baza acestei teorii.
Taunul
QUOTE(Marduk @ 22 Jul 2010, 07:08 PM) *
Teoria lui Malthus zice ca :

Deci daca in prezent in UE traiesc 54 miloane de musulmani (desi eu nu stiu de unde a luat Taunul datele astea) in 25 de ani ar trebui sa existe in UE 108 milioane de musulmani.

Tzine mai e si Taunul asta. Contele?

Oare cineva il poate instiinta pe forumistul contemporan Marduk ca musulmii tot vin.

Mal-thus nu s-a gindit la asta, mama lui de pezevenghi!
mutulica
QUOTE(abis @ 22 Jul 2010, 06:47 PM) *
Citat din Regulament:

Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe.

Mesajul tau este rasist si xenofob. Urmatoarele mesaje de acest gen vor fi editate, iar moderatul global va fi atentionat in vederea aplicarii altor sanctiuni.

cam asa ne ia naiba pe toti..
am remarcat mai ales la tiganii nostri, ca daca au facut-o lata nu se pune, dar daca li se pare ca sunt atacati in vreun drept de-al lor, real sau imaginar.. sa te tii

si apropo de rasism si xenofobie.. am 2 nedumeriri - cine a chemat pe magraoni in europa? de ce nu sta levantinii la ei acasa?
si daca tot vin, de ce trebuie sa ne bage pe gat religia si prostiile lor?

turbo trabant
QUOTE(mutulica @ 23 Jul 2010, 07:34 AM) *
am 2 nedumeriri - cine a chemat pe magraoni in europa? de ce nu sta levantinii la ei acasa?

sa zicem ca am cunostiinte printre "magraoni": au venit ca sa scape de saracie. nu toti sunt la fel, sa iecsplic.
in momentul in care au vrut sa iasa din conditia de spalatori de veceuri, li s-a pus stop (asta acum 30 de ani). unii s-au infuriat si s-au intors la "religie" care in timp a involuat in manifestarile de care discutam. au turnat plozi cu nemiluita nu din considerente de credinta ci pentru ca alocatia /plod era consistenta si putea sa stea cu nevasta acasa si doar sa cheltuie banii. plozii au crescut si au replicat "povestea de succes" a lui mami si tati ( chemat tiitoare, turnat plozi, luat alocatii, baut bine).

altii au strans din dinti, au facut facultati, s-au angajat pe joburi super platite, si-au luat neveste mai spalate nu tzatze proaste, au facut 1-2 copii. in timp au sarit in clase sociale superioare si rad de "prea credinciosi".

totul a fost in "pace" pana la criza. astia progresisti erau pizmuiti de aia puturosi si considerati "eretici". puturosii era ori la bar ori la "biserica" sa asculte predicile cu "asuprirea". au ajuns o subclasa de oameni incapabili de a lua decizii, someri pe viata.

a venit criza, statele au inceput sa le reduca alocatiile la turnatorii de plozi, in schimb astilalti sunt destul de in regula. acum mancatorii de alocatii incep deja sa se gandeasca sa se intoarca la corturile lor, sa mangaie o capra, doua. ah numai de le-ar da tara in care rezida vreo 20 mii de euro sa se intoarca in satul natal din sectorul 5 sa arate ce smecheri e ei.

si le vor da 20 mii de euro. rolleyes.gif
mutulica
un TT succint si la obiect...
din pacate, odata ce au dat de borcanul cu miere...
Taunul
am 2 nedumeriri - cine a chemat pe magraoni in europa? de ce nu sta levantinii la ei acasa?

QUOTE(turbo trabant @ 23 Jul 2010, 11:29 AM) *
sa zicem ca am cunostiinte printre "magraoni": au venit ca sa scape de saracie.

Europenii puturosi au vrut sclavi ieftini sa le curete WC-urile.

Islamicii, "ca sa scape de saracie", s-au declarat disponibili pentru munca asta.

Toti au fost fericiti pina ce Europa a inteles ca nimic nu e pe gratis.
In scurt timp, mai putin de douj de ani, islamicii ii vor pune pe europeni sa le curete WC-urile.

Roata istoriei isi continua neabatuta rotatia.
abis
Premierul britanic la Ankara:

"I believe it's just wrong to say Turkey can guard the camp but not be allowed to sit inside the tent" - apropo de aderarea Turciei la UE

"I will always argue that the values of real Islam are not incompatible with the values of Europe. That Europe is defined not by religion, but by values. The EU is a secular organisation. And Europe welcomes people of all faiths, or none"
Taunul
QUOTE(abis @ 27 Jul 2010, 01:29 PM) *
Premierul britanic la Ankara:

"I believe it's just wrong to say Turkey can guard the camp but not be allowed to sit inside the tent" - apropo de aderarea Turciei la UE

"I will always argue that the values of real Islam are not incompatible with the values of Europe. That Europe is defined not by religion, but by values. The EU is a secular organisation. And Europe welcomes people of all faiths, or none"

the values of real Islam are around Sharia and Jihad.

Daca astazi Turcia este o tara relativ normala, asta e pt. ca Ataturk a scos-o din religie. Ei pastreaza Duminica ca zi de odihna. Stai? La restul musulmilor e Vineri.

Eu cred ca EU este o organizatie falimentara. Romania a intrat in ea si ce? E mai bine? A crescut nivelul MEDIU de trai?
Datoriile, astea au crescut. S-a mai intimplat inainte de UE ca o intreaga Islanda sa dea faliment?
abis
QUOTE(Taunul @ 27 Jul 2010, 01:43 PM) *
the values of real Islam are around Sharia and Jihad

Asa cum "the real values" ale evreilor si crestinilor sunt poruncile din biblie cu "pe vrajitoare sa n-o lasi sa traiasca' samd.

E mai bine? A crescut nivelul MEDIU de trai?

Da.

Un singur indicator:

Insa beneficiile aderarii la UE nu se masoara doar in bani, ci tin si de alte aspecte. Un exemplu ar fi posibilitatea de a circula liber peste tot in UE doar cu buletinul sau presiunea pe care o pune UE pe guvern pentru reformarea justitiei. Si mai sunt si altele.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.