QUOTE(abis @ 17 Sep 2015, 03:00 PM)
Iar vii cu teoria asta desteapta?...
Nu este teoria mea, mi-ar fi placut.
...Nici macar in toate statele musulmane nu este permisa poligamia...
Asta-i problem, dam o fatwa si rezolvam la tine.
... ti-am mai aratat ca natalitatea musulmanilor in Europa este aproape la fel de scazuta ca cea a europenilor.
Azi poate ca asa este, dar maine dam o fatwa si rezolvam problem .... cine stie?
...Ia sa vedem, de cand vorbim unul cu altul, ti s-a modificat vreun pic mentalitatea?
Aha acum am inteles, de fapt asta doreai tu sa-mi schimb eu mentalitatea, sa devin un ateu ultraliberal?
...Asa cum nu te clintesc pe tine nici...nu clintesc pe nimeni.
Nu cred. Tu oferi o alternativa europeana asupra viitorului, eu sunt sceptic ca viitorul va fi asa cum crezi tu, dar asta n-are legatura cu nevoia de elite in Romania, cu schimbarea mentalitatii unui popor. Crezi ca Napoleon sau Bismarck cand au decis sa-i transforme pe francezi sau germani se gandeau ca nu poate sa clinteasca pe nimeni? Au dat legi bune, simple, la obiect, obligand toti cetatenii sa fie egali in fata legii. In tara asta inca se fac legi pentru partide, grupuri poate chiar indivizi.
Am o singura viata si nu am chef sa o pierd pe toata luptand cu morile de vant. Pentru mine este prea tarziu sa mai plec, insa fac toate eforturile pentru ca, la varsta adulta, copilul meu...
Habar nu ai ce te asteapta, nu sti cum este sa-ti cresti copiii cu idei din astea, sa-i sprijini sa traiasca in locuri mai bune, mai liberale, nonreligioase. Daca gandesti asa, inseamna ca n-ai mila nici pentru tine, dar pentru pensionarii din aceasta tara. Tine minte ce-ti spun, ai sa regreti amarnic c-ai facut asta, iar Internetul n-o sa te ajute, din contra o sa fie ca un cutit mut si surd care o sa ti se infiga in inima incet dar sigur. Abia cand o sa realizezi caai ramas singur ca multi din cei pe care-i cunosti au raposat, o sa realizezi ce inseamna VIATA, FAMILIA, TRIBUL.
...Vreau pentru copilul meu sa traiasca printre oameni civilizati, printre oameni care inteleg valorile umane asa cum trebuie, care nu tremura de frica necunoscutului si nu sunt oripilati de straini.
Pot sa faca asta in tara lor, mai bine decat in tari straine, unde unii cetateni doresc sa traiasca in Romania.
... Mediul, societatea, oamenii de aici sunt, in marea lor majoritate, irecuperabili.
Ok, lasa-i sa se plictiseasca in societatea europeana perfecta, unde totul este o linie continua controlata de corporatii si media, unde daca nu esti in trend nu existi, dar sa sti ca chiar si in aceasta lume exista triburi, iar tribalismul este mai accentuat decat la romani.