Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Islamul Si Europa
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Marduk
Corect. Pentru mine mesajul acestui nou atentat este crunt, pentru ca a venit imediat dupa arestarea teroristului scapat de la atentatul din Paris. Mesajul ar fi in opinia mea: "vedeti, l-ati arestat pe unul, dar sunt altii pregatiti sa-i ia locul oricand si sa loveasca oriunde in Europa sau in lume, suntem peste tot". Asta este de fapt ceea ce-si doresc islamistii radicali, TEROAREA, atat pentru europeni cat si pentru musulmanii moderati, care, continui sa cred, ca nu fac mai mult pentru ai preda pe acesti teroristi autoritatilor. De ce n-o fac? tocmai din cauza acestei terori care pentru musulmani, din cate am inteles este si mai grozava, pentru ca vizeaza toata familia celui care demasca un terorist, multi musulmani considerandu-i pe acestia martiri cazuti in lupta cu necredinciosii. Pe de alta parte ramane marginalizarea, ghetoidizarea musulmanilor din Europa, este un fenomen aparut atat din cauza musulmanilor, a modului in care ei privesc integrarea in societate, cat si a societatii occidentale care nu gaseste solutii pentru a stavilii aceasta migratie scapata de sub controlul autoritatilor europene. Intr-un final ramane EDUCATIA acestor islamisti radicali, educatie care in mare parte are loc in familie si in moscheii, educatia oficiala, cea in scoli ramanand necesara pentru obtinerea unui job, care de multe ori produce doar frustrare si dezamagire in randul tinerilor musulmani care se radicalizeaza rapid. Pe acest fond islamist radical, in care au loc aceste atentate, apare slabiciunea statului, care slabiciune duce la radicalizarea cetatenilor europeni, asa cum bine ai remarcat. Ce se va intampla cu Europa? ramane sa vedem cum va actiona Turcia care are de primit bani multi si de facut multe in ceea ce-i priveste pe refugiati. Dar eu consider ca in acest moment Turcia santajeaza UE, avand in mana acest atu, pe care-l foloseste pentru a-si rezolva atat problemele externe dar mai ales problema interna, kurzii. Vreau sa cred, si sper ca acest popor nu va fi sacrificat a treia oara de dragul turcilor.
Tralalee
QUOTE(exergy33 @ 23 Mar 2016, 06:57 PM) *
serios rolleyes.gif

Era o forma de a spune mai delicat ca e posibil sa nu vrei sa il recunosti. rolleyes.gif

http://iranmediafocus.com/2016/01/09/holid...ities-to-light/

http://www.christianpost.com/news/iran-sto...ar-deal-152311/

Maine o sa iti pun mai multe link-uri cu ce aflam noi despre Iran. Ori poate ca pe tine nu te deranjeaza astfel de lucruri...
Tralalee
QUOTE(exergy33 @ 23 Mar 2016, 06:57 PM) *
"La noi in Europa", cum te exprimi cu mare emfaza,

poate insemna ceva in Romania si altceva in Belgia, Anglia, Grecia, Polonia sau Italia.

Nu ma exprim cu emfaza, este departe de mine o asemenea atitudine.

Cata vreme ma refer la statele semnatare a CEDO vorbim despre ce se intampla la noi in Europa fara niciun fel de exagerare. mwah1.gif

exergy33
QUOTE(Tralalee @ 24 Mar 2016, 06:34 PM) *
Era o forma de a spune mai delicat ca e posibil sa nu vrei sa il recunosti. rolleyes.gif

http://iranmediafocus.com/2016/01/09/holid...ities-to-light/

http://www.christianpost.com/news/iran-sto...ar-deal-152311/

Maine o sa iti pun mai multe link-uri cu ce aflam noi despre Iran. Ori poate ca pe tine nu te deranjeaza astfel de lucruri...

Multumesc, dar nu te mai obosi caci in general le cunosc cam pe toate.
Articolul despre crestini de aici e mult mai complet.

Bineinteles ca ma deranjeaza astfelde lucruri, Daca ai fi citit dezbaterile de la topicul dedicat Iranului, dezbateri incepute in 2005, sau ce am mai scris prin jurnal referitor la acest subiect sau referitor la istoria mai veche sau mai noua a Iranului, ai fi stiut care e pozitia mea vizavi de subiect.

Nu am negat niciodata situatiile acestea negative, chiar am scris eu insami despre ele, insa observ ca in general cititorul/telespectatorul european nu priveste cu obiectivitate toate partile problemei, vine cu imense prejudecati si cu un suport informativ slab acumulat preponderent din citirea pe diagonala a unor scurte articole pe net.
Ceea ce am invatat de-a lungul a doua decenii, in care m-am balansat intre Romania si Iran, dar traind preponderent in Iran, e ca problemele social - politice nu trebuiesc privite niciodata dintr-o singura directie, sau din doua directii opuse, sau din N directii. Ele trebuiesc mai intai privite de sus si de abia dupa aceea din fiecare directie care ne intereseaza.

Am depasit faza in care sa ma deranjeze agresivitatea cu care mi se raspunde cateodata in doi peri rolleyes.gif

Sincera sa fiu nu am inteles sensul afirmatiei de mai jos:
Cata vreme ma refer la statele semnatare a CEDO vorbim despre ce se intampla la noi in Europa fara niciun fel de exagerare.
Tralalee
QUOTE(exergy33 @ 24 Mar 2016, 09:36 PM) *
Multumesc, dar nu te mai obosi caci in general le cunosc cam pe toate.

Nu ma obosesc doar pentru tine. Acuma ca stiu ca tu obisnuiesti sa minimalizezi niste chestiuni grave care se intampla in acea tara, chiar consider ca este necesar sa mai existe dovezi in plus aduse.

Iran. Doi poeți au fost condamnați la biciuire pentru o strângere de mână

observ ca in general cititorul/telespectatorul european nu priveste cu obiectivitate toate partile problemei, vine cu imense prejudecati si cu un suport informativ slab acumulat preponderent din citirea pe diagonala a unor scurte articole pe net.

Tu fiind adica observatorul acela obiectiv? Recunosti ca exista niste aspecte negative(care sunt totusi cat se poate de grave fiindca ating drepturi fundamentale ale omului) insa obiectiv e sa le consideri normale mai ales cand stii bine ca se poate si altfel? Faci desigur confuzie intre principii si prejudecati.

Am depasit faza in care sa ma deranjeze agresivitatea cu care mi se raspunde cateodata in doi peri rolleyes.gif

In acest caz ar trebui sa treci la nivelul urmator, si sa accepti, sau macar sa iti mai pui si tu din cand in cand problema, ca imaginatia iti poate juca feste. wink.gif
Tu realizezi ca doar citesti niste texte pe care le scriu, destul de sumare, si in rest nu ai de unde sa imi cunosti tonul, sau atitudinea, si poti sa te simti agresata doar fiindca am alte opinii decat tine? smile.gif

Sincera sa fiu nu am inteles sensul afirmatiei de mai jos:

Sincera sa fiu nu cred ca era greu de inteles, si ori ca te eschivezi, ori ca ti-e frica sa intelegi...
Marduk
ARABIA SAUDITA, aliatul UE si USA in OM. Cum sa intelegem politicienii americani si europeni, care in timp ce dezaproba si condamna actiunile Daesh, Al Qaida, talibanii, terorismul in general, intretin relatii diplomatice si comerciale cu aceasta tara!!??

Cla
Hai serios, Marduk, de parca ar fi ceva nou. Doar de când s-au bagat rusii cu bombardamente fac si ei de ochii lumii ca ar face ceva... o bomba aici, o bomba acolo, iuhuu ce succes vezi la CNN wink.gif
Si tot Putin saboteaza pacea... De parca n-ai sti ca politica e o c**va si o sursa de bani.
Nici macar daca s-ar astâmpara bezmeticii aia, n-ar fi pace.

Gânditi-va la mine, cât timp nu au kurzii un stat propriu, numit Kurdistan, totul va ramâne cum n-a fost...

Si daca Hellary câstiga alegerile, vor fi mai multe razboaie, Bill a fost doar o oaie în comparatie cu hiena asta, bine ca toate se întâmpla departe de America si-i doare-n cur daca si Europa se duce de râpa.

Frumoasa "alianta" NATO, când statele lor sunt bine-mersi cu Arabia Saudita si altele din zona, care dau bani si armament la fel ca Turcia petrol la IS, ca sa invadeze Europa cu refugiati de razboi, si se mai si mir ca la Paris sau Bruxelles sar bombe, cu toate ca americanii fac reclama si prin filme ca câti au prins, e doar show de ochii lumii. La ei e oricum tot doar show, facut pentru plebe care sa creada si sa aleaga ce este intentionat de Establishment, doar n-o sa crezi ca este o tara libera si democratie rofl.gif
E o lume nebuna... dar asta e doar începutul...
Urmatoarele bombe vor fi la Berlin, Amsterdam, Londra. Cauta dintr-un roi de furnici 3 indivizi contactati prin internet si mobil...
E de-ajuns de trei hackeri buni sa stinga America pentru câteva ore de curent.

Ce crezi, global, ca se poate 1intâmpla în 3 ore?

S-a mai întamplat, acum vreo 10 ani pe coasta de est, si dupa noua luni s-au nascut multi copii biggrin.gif
Dar daca ar fi un hackerism aproape global? Sa nici nu ne gândim, ca si frigiderele noastre ar fi moarte, ne-am baga sarmalele cât incape sa nu se strice, fara pâine, înghetata am bea-o repede pâna iasa din nas rofl.gif

Apropos Londra: Cine ar vrea sa fie blondra mea ? wub.gif spoton.gif

PS: Nu uitati ca va începe în Iunie Campionatul de Fotbal European... eu nu m-as duce la stadioane, as sta frumos acasa la televizor si o bere, în siguranta, de fapt asa o si fac, dar zic despre microbistii înraiti care musai sa fie pe stadion.
Si asta tocmai în Franta... bonbon boom boom...
Marduk
QUOTE(Cla @ 27 Mar 2016, 01:18 AM) *
Hai serios...de parca ar fi ceva nou...tot Putin saboteaza pacea... De parca n-ai sti ca politica e o c**va si o sursa de bani.

E ceva ce nu inteleg din aceste afirmatii. Da, politca e c**va, dar eu cred ca si curvele sunt femei, care au rolul lor bine definit in societate, unul benefic as zice, daca ne gandim la masculii plin de testosteron care se ofera sa se arunce in aer prin Europa in speranta ca vor gasi in Rai sexualitate de care n-au beneficiat pe pamant.
Nici macar daca s-ar astâmpara bezmeticii aia, n-ar fi pace.

Poate pace n-ar fi dar macar n-ar mai fi acest exod spre UE, refugiatii din Turcia, Iordania, Liban s-ar putea intoarce la casele lor.
Gânditi-va la mine, cât timp nu au kurzii un stat propriu, numit Kurdistan, totul va ramâne cum n-a fost...

Da, e posibil sa ai dreptate, in sensul ca atata vreme cat kurzii n-or sa aibe tara lor s-ar putea sa avem probleme in Turcia, Irak, Iran. Totusi cred ca unii kurzi au inteles ca USA, Rusia, UE, ONU sprijina lupta politica, diplomatica, nu terorismul, indiferent catre cine este indreptat
Si daca Hellary câstiga alegerile...

Ce te face sa crezi ca Hillary ar fi ma rea decat Trump? Pe mine ma ingrozeste ideea ca Trump sa castige alegerile in USA. Ar fi ca si cum Vadim ar fi castigat alegerile in care l-am votat pe Iliescu sa nu iasa Vadim. rofl.gif
Frumoasa "alianta" NATO, când statele lor sunt bine-mersi cu Arabia Saudita si altele din zona, care dau bani si armament la fel ca Turcia petrol la IS, ca sa invadeze Europa cu refugiati de razboi

Ma surprinde, cate odata, profunzimea afirmatiilor tale, compactate intr-o singura fraza. thumb_yello.gif
E o lume nebuna... dar asta e doar începutul...Urmatoarele bombe vor fi la Berlin, Amsterdam, Londra.

Dap, e o lume nebuna. Incerc sa gasesc castigatorii acestei conjuncturi mondiale. Daca ti-e frica stai in casa, consumi mai multa hrana de la supermarket, mai multa bautura, cola, pepsi, bere, vin, alcool. Te conectezi la realitatea virtuala transmisa de tembeliziuni sau internet, dar esti departe de evenimente si totusi traiesti psihic in mijlocul lor. E ca in filmul "Jocurile foamei", e de fapt realitatea virtuala pe care o traim bine mersi, pana ajunge la noi in curte, abia atunci realizam ca de fapt realitatea e alta.
Ce crezi, global, ca se poate 1intâmpla în 3 ore?

Cu siguranta o sa fie o eruptie vulcanica, poate un tsunami, vor murii probabil cateva milioane de oameni, fie din motive naturale, medicale, accidente, conflicte armate, religioase, mafiote, tribale etc. se vor naste alte cateva milioane ale acestei specii omnivore, vor fi ucise cateva sute de balene, cateva zeci de mii de rechini, milioane de fructe de mare, crabi, krili, sute de mii de vite, porci, ovine, gaini, rate, caini, pisici etc. Temperatura medie o sa creasca cu cateva miimi de grade, gunoiul din oceanul planetar va creste cu cateva zeci de mii de tone, iar undeva intr-un colt uitat de lume, o alta specie va pierde ultimul sau reprezentant pe acesta planeta. Iar asta ma deprima cel mai mult. Imagineaza-ti sa fi ultimul reprezentatnt al speciei tale, fara sa sti asta, iar peste cateva secunde sa mori vanat, pentru a asigura existenta altei specii. sad.gif cry.gif
Apropos Londra: Cine ar vrea sa fie blondra mea ?

N-ai o blonda acasa? poti sa-ti cumperi una cu 2000 de euro, nu mananca, nu sforaie, nu-ti cere bani si e oricand gata sa te serveasca cu cele mai traznite idei sexuale, e din silicon de cea mai buna calitate, si vine prin posta. smile.gif
PS: Nu uitati ca va începe în Iunie Campionatul de Fotbal European...

Dap, cineva a incercat cu Zika, sa vedem ce se intampla la Rio, dupa care mai vorbim de CFE si terorism.
Cla
DREAMER
Cla
Ce ma face sa cred ca Hellary e mai rea decât Trump?

Simplu, Hellary vine si prosteste oamenii ca întotdeauna, si prostimea sta cu steagurile cu care îsi trimit baietii în razboi pe care ei l-au facut.

Si uite, vine un Trump (independent, ca bani are cacalau si o zice pe sleau ce doare) sa zica NU asa mai departe.

Exista 2 posibilitati: ori va fi asasinat înainte de alegeri, sau dupa, remember JFK.

Si vor gasi un tembel si de fapt nu se stie cine.

Chestia este simpla. Arunca un copil o guma de mestecat, vrea una noua.

Arunci o bomba, vrei 3 noi, de ce nu, se bucura industria de MIT + NSA + CIA+ Sidewinder
. Asta e principiul american, The Way of Life. Principalul e, ca avem Petrol. Presedintele sa se duca-n pustnic, n-avem nevoie, vine altul de manipulat.

Cum a zis-o Henry Kissinger ? "America nu are prieteni, doar interese".
Cla
Despre problema kurzilor ar fi adecvat un nou topic.

Scuze Marduk, acum m-am prins de slang-ul vostru, adica o blonda e o matura ? blink.gif
Adica, daca-mi cumpar o matura rosie e Pippi Langstrumpf ? rofl.gif ...ce sa-i mai zic aspiratorului... "de azi esti Spiderman" rofl.gif
Cla
QUOTE(Marduk)
Cu siguranta o sa fie o eruptie vulcanica, poate un tsunami, vor murii probabil cateva milioane de oameni, fie din motive naturale, medicale, accidente, conflicte armate, religioase, mafiote, tribale etc

Ce-i daca izbucneste supervulcanul Yellowstone, sau Vesuviul.

Pinatubo a fost doar o lectie, la fel ca Krakatau.

Pinatubo

Ce sa mai zicem de St Helens
dar... Krakatau

.

St Helens
Cla
QUOTE(Marduk)
e de fapt realitatea virtuala pe care o traim bine mersi, pana ajunge la noi in curte, abia atunci realizam ca de fapt realitatea e alta.

Stai linistit la mici, bere si tembelizor, Bucurestiul nu e tinta, e destul ca te bate nevasta-n cap laugh.gif
Marduk
Nu pot, am rude plecate la munca in occident, prin toata Europa. Ca tot vorbeam de ce-o sa se intample in viitorul apropiat, uite ca un vulcan a erupt, ce mai urmeaza, un tsunami!? un atentat? Toate curg pe langa noi, din departare nu ne afecteaza nimic, stam la mici, bere si tembelizor, dar cand chestiile astea se intampla in casa de vis-a-vis realizam cat de aproape suntem de realitatea cotidiana. Nu trebuie uitat ca Romania a avut legaturi f.b. cu lumea araba, ca exista o multime de romance nefericite care si-au gasit dragostea prin OM. Dupa "revolutie" foarte multi turci si arabi si-au deschis in Romania firme cu 10$ si-au facut afaceri de milioane de $ prostindu-i cu cativa lei pe vamesi, politisti, politicieni etc.
Cla
Da, pai Terra îsi face aer si mai si scuipa, Etna de ex. mai si face misto, are, dintre 3 gauri, una care face cercuri de fum, care-l fac invidios pe orice fumator laugh.gif

Cla
QUOTE(Marduk @ 29 Mar 2016, 08:36 AM) *
Nu pot, am rude plecate la munca in occident, prin toata Europa. Ca tot vorbeam de ce-o sa se intample in viitorul apropiat, uite ca un vulcan a erupt, ce mai urmeaza, un tsunami!?

Un tsunami n-o sa ai în România, Marduk. Marea Neagra e blânda. Mai degraba mi-as face griji de coasta de est ale SUA.
Vulcanul de pe La Palma, Cumbre Vieja ar inunda tot New York si altele, daca se sparge insula, ce geologii o cred... atunci sa vezi belea, ei se refera la valuri de 25 m. înaltime.
Fukushima ar fi doar un banc, Thailanda la fel...

Apropos, vulcanul e activ, ultima oara a izbucnit 1949.
Dar tot mai bun decât unul inactiv ca Vezuviul, care va sari ca un dop de la sampanie, si atunci sa te tii, Napoli.
Probabil Napoli va fi îngropat sub cenusa, la fel ca Pompei, dar nu mi-e mila, ei stiu pe ce bomba stau cu curul. Eu as fi sters-o demult de-acolo.
Cla
"N-ai o blonda acasa? poti sa-ti cumperi una cu 2000 de euro, nu mananca, nu sforaie, nu-ti cere bani si e oricand gata sa te serveasca cu cele mai traznite idei sexuale, e din silicon de cea mai buna calitate, si vine prin posta. "

Mhm... da, alea de lux, nu pun link aici, ai doar nevoie de o pompa de bicicleta biggrin.gif
Cel mai bun argument pentru asa ceva e ca îsi tine gura si niciodata nu vei avea vreo soacra pe cap.
Trebuie doar sa stii sa ai grija de pompa si unde e prin apropiere un vulcanizator. ("Hey Baby, ce zici, azi te-am spart !!" ) rofl.gif
Cla
Nu stiu daca v-am spus, dar chiar ca e haioasa si deloc la misto.. în mod normal nici nu-ti vine sa crezi...
Arabii din Dubai, ca sa faca insula aia artificiala care arata ca un palmier, au importat nisip din Australia laugh.gif

Serios !! Si de ce... Nisipul din Peninsula Araba nu-i bun de construit, e prea rotund, l-ar fi dus valurile marii.
Au avut nevoie de nisip care tine, îmi lipseste termenul potrivit, e ca si cum ti-ai tine degetele strânse, asa e cel din Australia, adica compact smile.gif
Cla
QUOTE(Marduk)
Ce te face sa crezi ca Hillary ar fi ma rea decat Trump?

Nu cred, ci e. Hellary e o hiena, mai rea decât toata America + Trump.
Daca-ti aduci odata aminte de Condoleeza, de la cine crezi ca a învatat ?
Doamne fereste-ne de Hellary, barbatu-sau a fost doar o oaie, comparat cu ea.
Si dupa cum arata, va câstiga alegerile, God stand us by... habar n-ai ce razboaie se vor instiga în numele democratiei... nu m-as mira ca americanii ar ataca in Siria rusii, si atunci sa vezi belea, bineînteles în numele democratiei, pahh, un rahat pe care-l vezi orice zi pe la CNN.

Singurul care se bucura e abis.
Cla
Uite, Marduk, am stat de vorba de cine ne chinuie....

Eu as fi pentru sa vedem cine, si dup-aia sa-i omorâm, categoric.
Marduk
N-ai cum sa-i distingi pe radicali de moderati, cata vreme moderatii nu iau atitudine, nu se manifesta mai tare ca radicalii, punandu-i acolo unde le este locul, in minoritate si la inchisoare. Cata vreme musulmanii moderati traiesc cu teama, ca si crestinii ca vor fi omorati daca nu urmeaza calea, razbunarea radicala n-avem sanse sa descoperim "lupii" dintre noi.
Cla
Ca bine zici, Marduk. Cum dracu sa-i tii deoparte pe "radicali" si "moderati"... termenele astea sunt inventate de presa + CIA, care cica stiu unde sa bombardeze.
Cert e ca mor civili, si pe ei nu-i intereseaza cum au fi fost categorisiti.
Cla
QUOTE(Marduk)
"Incerc sa gasesc castigatorii acestei conjuncturi mondiale. "

Foarte simplu, Wall Street si the City of London, unde sunt bursele, la fel ca Amsterdam.
Si Shanghai sau Hong Kong, sa nu mai uitam de Singapore ,Sydney si Jakarta.
Marduk
LACOMIA! Da, asta conduce omenia. Dar nimic din ce-i material pe lumea asta, nu ne e permis sa ducem dincolo de nori.
Marduk
Niste fete musulmane au fost agresate pe Mosilor, aproape de buricul targului, de niste tineri pusi pe "glume" sau profund radicalizati de isteria asta antimusulmana din Romania. Nu stiu exact ce le-au facut zanaticii aia, tinerelor musulmane, cred ca azi nici nu mai conteaza. A ramas doar o stire de media prin care lumea a aflat ca in Romania musulmanii sunt atacati pe strada, cu alte cuvinte ne inscriem in trendul european, fals, real, impus!! cine poate sti??!!
Mie mi-a atras atentia reactia tinerelor agresate, care au cerut ca "descreieratii" aia sa fie pedepsiti conform legii. Care lege? exista o lege in Romania care condamna "smulgerea baticului, a broboadei etc." cu care o femeie isi acopera capul? Dar nu asta este problema, pana la urma poate ca exista o lege care condamna astfel de actiuni. Pentru mine este curios cum de aceste fete, "n-au intors si celalalt obraz", pentru a beneficia de martiriul situatiei, asa cum fac crestinii prin lumea musulmana, unde nu exista legi care sa condamne excesele unor "descreierati", care nu inteleg ce inseamna sa accepti ca altii sunt diferiti, fata de ceea ce majoritatea crede ca reprezinta normalitatea.
Marduk
Papa Francisc: „Islamul autentic și citirea corectă a Coranului sunt opuse oricărei forme de violență”
Jihadistii:"Războiul nostru este RELIGIOS, poruncit de Allah, și vă urâm!” „Este un război ordonat de Allah între națiunea musulmană și națiunile de necredincioși.” „Francisc continuă să se ascundă în spatele vălului înșelător al ‘bunei intenții’, camuflându-și în acest mod intențiile de a pacifica națiunea musulmană.”

Cla
Ce zbiara musulmanii pute la cer, cica necredinciosi, de parca ei ar fi.
Sa nu uitam de anii 600, credinciosii au fost mai devreme decât Coranul.
Marduk
QUOTE(Cla @ 4 Aug 2016, 08:25 PM) *
...nu uitam de anii 600, credinciosii au fost mai devreme decât Coranul.

Da au fost "mai devreme". dar crestinismul timpuriu a fost la fel de violent ca si actualul islam. Eu cred ca Europa se confrunta la acest moment precum troienii la vederea calului in cetatea lor. Nu stiu cum sa reactioneze, este acest "cal" un dar al zeilor! un semnal bun sau rau! Bucuria si nedumerirea troienilor a fost de scurta durata cea urmat stim din legendele grecilor. Cine stie poate cand Europa o sa fie islamica, cantarile musulmane vor aduce aminte de eroii "cetatii" Europa care s-au lasat pacaliti de un "cal". Ce poate fi mai frumos, mai omenesc, sa ingrijesti un cal, sa-l tesali, sa-i dai de mancare, sa-l dresezi iar intr-o zi acesta, de bucurie, sa-ti traga o copita in cap!!! Dau un cal pentru Europa! eu vreau sa-mi cumpar o camila, ca tot vine caldura.
Cla
Marduk, SPER sa nu ai dreptate, desi din inima gândesc la fel, si mi-e frica... de ce va mai veni. Tu cu camila ta, eu as vrea un magar.
Poate ne-ntâlnim pe drum prin desert la o bere rofl.gif
Apropo, doi câini se întâlnesc în Sahara... stau la coada cu alti câini la singurul pom de pe-acolo sa se pise.
Zice unul la vecinul: - Mai, pe asta îl cunosc.
- Asa-i ? La pomul asta ne-am întâlnit anu trecut... îmi dati voie sa ma prezint ? Director supervizor din Congo.
- Îmi pare bine, Tchugunkaga din un trib de pigmei, eu sunt seful. Ce-ar fi sa plantam niste pomi, putem sa ne pisam în duet ?

Dar acum, nu stiu unde sa-l pun, e un banc negru.
La inaugurarea Jocurilor Olimpice din Rio de Janeiro s-a gasit un terorist care a vrut sa puna pe foc toata Brazilia, uite: O fi vreun bandit din Favelas.

Marduk
Unde esti moncher abis, sa-l auzi pe marele Erdogan cum ii indeamna, azi, direct pe turcii din UE sa se inmulteasca precum frunza si iarba. Au gasit un teren virgin d.p.d.v demografic, de ce sa nu-l foloseasca pentru extinderea islamului fara iatagan.
Erdogan:„Duceţi-vă şi trăiţi în cartiere mai bune. Conduceţi cele mai bune maşini. Trăiţi în cele mai bune case. Faceţi nu trei, ci cinci copii. Pentru că voi sunteţi viitorul Europei“.„Acesta va fi cel mai bun răspuns nedreptăţilor (comise) împotriva voastră“
N-am inteles de ce nedreptati au avut parte turcii din occident?!? Eu i-am vazut in Olanda, unde si-au creat cartiere, comunitati, magazine si piete cu specific islamic.
Astept cu interes acelasi tip de indemn catre crestinii din OM, venit din partea Papei, a lui Merkel. In timp ce milioane de crestini traiesc in OM, in teroare, ura si discriminare in occident musulmanii au toate drepturile dar continua sa se considere discriminati. Cand vor deveni majoritari cu siguranta or sa abroge orice lege cu referire la discriminare.
Cla
Nu se simt discriminati, Marduk, se simt bine, dar de când cu Erdogan si otrava sa, pun pariu ca se lasa (cel mai putin) în Germania cu razboi civil.
S-au simtit bine, si noi la fel, copiii au crescut împreuna, pâna ce a venit un demagog ca Erdogan, o paralela la Ceausescu nu mi se pare deplasata.
Stii cum s-a zis pe vremuri? Nu trezi ursul rusesc. Azi zic: Nu trezi Germania, se face cu catastrofe.
Eu m-as duce la arme. Voluntar, sunt foarte bun la tinta. Ajunge doar un glont.
Marduk
Da, este posibil ca reactia poporului german sa fie una pe masura. Atentie! s-ar putea sa fim surprinsi de ce va strange in jurul ei aceasta reactie. O idee, o ideologie noua, poate unifica curente politice, religioase, sociale etc. diametral opuse dar unite impotriva "dusmanului" comun. Iar la aceasta data dusmanul comun este reprezentat de cei care vor sa-si impuna CREDINTA, cutumele, intr-o lume care nu vrea istoric sa tina cont de aceste reguli, indiferent de orientarea religioasa. Europa a ajuns dupa zeci de ani un continet profund liberal, iar cand spun asta nu ma refer la deviiatiile ultraliberale ci la omul de rand care este gata sa accepte multe, dar pana la un anumit nivel, prag peste care nu poate trece, deoarece considera ca a lasat destul de la el. Nu trebuie sa fi cine stie ce politician, analist, jurnalist ca sa intelegi aceasta mentalitate. Neamtul, francezul, olandezul, danezul, italianul, spaniolul chiar si britanicul ingaduie destul de multe, chiar ascuns in ipocrizia lui, europeanul gandeste: le-am dat destul, un loc de munca, case, programe, drepturi etc. am ajuns pana acolo incat sa-i acuzam pe unii ca discrimineaza o minoritate desi discriminarea respectiva afecta majoritatea etc. E nevoie de o "scanteie" sa aprinda aceasta nemultumire continentala, din nefericire turcii, marocanii, islamul radical par sa se lase antrenati in aceasta "cruciada" care urmareste dominatia islamului asupra Europei. E posibil ca demografic sa castige, dar e posibil ca tocmai aceasta demografie, educatie, politica europeana sa transforme visul islamului intr-un cosmar.
Cla
Marduk, e o problema europeana. Fii atent cum gândesc eu, în afara de ce zic politicienii, tocmai ei care vad ce cartiere au în Berlin, sau se fac ca nu vad.
Asta e ptoblema, se fac ca nu vad.
Nu poti sa controlezi toti oamenii, islamistii apar ca oameni normali si cu un Bus, un camion sau masina o dau peste oameni nevinovati.
Mai bine acolo unde-s multi, sa omoare niste "necredinciosi" sau ghiauri, cum se spunea.
Ce ma îngrjoreaza este, ca Erdogan a amenintat "Europa fascista" ca: "O sa vedeti"
Prompt în aceeasi zi a intrat un idiot prin oameni cu masina. E o luntra, mie mi-e teama de un foc.
Ai vreo idee? Am nevoie de un Glock 17 si munitie devil.gif

Marduk
In opinia mea europenii trebuie sa renunte la idiotenia de ultraliberalism, la mitul convietuirii pasnice si multiculturalism, cred asta pentru ca islamul, musulmanii au dovedit ca nu urmaresc acelasi tel, ei au alte proiecte in Europa slabita demografic. E de ajuns sa privim cu ochii larg deschisi in istorie, cum s-a dezvoltat cultura crestina in zonele dominate de musulmani si cum s-a dezvoltat cultura islamica in Europa. Nu e nevoie sa ai cine stie ce cunostinte pentru a vedea "planul" islamist, care are pilonii bine structurati si adanc infiptii in civilizatia europeana.
1. Forta reprezentata de emigratia musulmana in Europa
2. Demografia
3. Prostia ultraliberala si multiculturala
4. Reactia statelor central si est europene fata de refugiati ei emigranti
5. Spectrul vinovatiei Germaniei fata de holocaust, folosit de musulmani pentru a face presiuni.
6. Discriminarea europenilor prin acordarea unor drepturi speciale refugiatilor
7. Reactia celulelor extremiste musulmane, teroarea, fata de proiecte ce urmeaza sa ingradeasca migratia si dezvoltarea dominatiei musulmane
8. Penetrarea sistemelor de catre musulmani moderati, dar care la momentul potrivit, cauza comuna pot actiona in sprijinul "planului".
etc.
Socul pentru UE o sa vina odata cu terminarea conflictului din Siria, moment in care refugiatii ar trebui sa se intoarca in tarile lor.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.