QUOTE(Cla @ 27 Mar 2016, 01:18 AM)
Hai serios...de parca ar fi ceva nou...tot Putin saboteaza pacea... De parca n-ai sti ca politica e o c**va si o sursa de bani.
E ceva ce nu inteleg din aceste afirmatii. Da, politca e c**va, dar eu cred ca si curvele sunt femei, care au rolul lor bine definit in societate, unul benefic as zice, daca ne gandim la masculii plin de testosteron care se ofera sa se arunce in aer prin Europa in speranta ca vor gasi in Rai sexualitate de care n-au beneficiat pe pamant.
Nici macar daca s-ar astâmpara bezmeticii aia, n-ar fi pace.
Poate pace n-ar fi dar macar n-ar mai fi acest exod spre UE, refugiatii din Turcia, Iordania, Liban s-ar putea intoarce la casele lor.
Gânditi-va la mine, cât timp nu au kurzii un stat propriu, numit Kurdistan, totul va ramâne cum n-a fost...
Da, e posibil sa ai dreptate, in sensul ca atata vreme cat kurzii n-or sa aibe tara lor s-ar putea sa avem probleme in Turcia, Irak, Iran. Totusi cred ca unii kurzi au inteles ca USA, Rusia, UE, ONU sprijina lupta politica, diplomatica, nu terorismul, indiferent catre cine este indreptat
Si daca Hellary câstiga alegerile...
Ce te face sa crezi ca Hillary ar fi ma rea decat Trump? Pe mine ma ingrozeste ideea ca Trump sa castige alegerile in USA. Ar fi ca si cum Vadim ar fi castigat alegerile in care l-am votat pe Iliescu sa nu iasa Vadim.
Frumoasa "alianta" NATO, când statele lor sunt bine-mersi cu Arabia Saudita si altele din zona, care dau bani si armament la fel ca Turcia petrol la IS, ca sa invadeze Europa cu refugiati de razboi
Ma surprinde, cate odata, profunzimea afirmatiilor tale, compactate intr-o singura fraza.
E o lume nebuna... dar asta e doar începutul...Urmatoarele bombe vor fi la Berlin, Amsterdam, Londra.
Dap, e o lume nebuna. Incerc sa gasesc castigatorii acestei conjuncturi mondiale. Daca ti-e frica stai in casa, consumi mai multa hrana de la supermarket, mai multa bautura, cola, pepsi, bere, vin, alcool. Te conectezi la realitatea virtuala transmisa de tembeliziuni sau internet, dar esti departe de evenimente si totusi traiesti psihic in mijlocul lor. E ca in filmul "Jocurile foamei", e de fapt realitatea virtuala pe care o traim bine mersi, pana ajunge la noi in curte, abia atunci realizam ca de fapt realitatea e alta.
Ce crezi, global, ca se poate 1intâmpla în 3 ore?
Cu siguranta o sa fie o eruptie vulcanica, poate un tsunami, vor murii probabil cateva milioane de oameni, fie din motive naturale, medicale, accidente, conflicte armate, religioase, mafiote, tribale etc. se vor naste alte cateva milioane ale acestei specii omnivore, vor fi ucise cateva sute de balene, cateva zeci de mii de rechini, milioane de fructe de mare, crabi, krili, sute de mii de vite, porci, ovine, gaini, rate, caini, pisici etc. Temperatura medie o sa creasca cu cateva miimi de grade, gunoiul din oceanul planetar va creste cu cateva zeci de mii de tone, iar undeva intr-un colt uitat de lume, o alta specie va pierde ultimul sau reprezentant pe acesta planeta. Iar asta ma deprima cel mai mult. Imagineaza-ti sa fi ultimul reprezentatnt al speciei tale, fara sa sti asta, iar peste cateva secunde sa mori vanat, pentru a asigura existenta altei specii.
Apropos Londra: Cine ar vrea sa fie blondra mea ?
N-ai o blonda acasa? poti sa-ti cumperi una cu 2000 de euro, nu mananca, nu sforaie, nu-ti cere bani si e oricand gata sa te serveasca cu cele mai traznite idei sexuale, e din silicon de cea mai buna calitate, si vine prin posta.
PS: Nu uitati ca va începe în Iunie Campionatul de Fotbal European...
Dap, cineva a incercat cu Zika, sa vedem ce se intampla la Rio, dupa care mai vorbim de CFE si terorism.