QUOTE(Marduk @ 20 Nov 2015, 03:22 PM)
Sprijina romanii cinstiti tiganii cersetori din Paris?
La fel de mult cum ii sprijina pe teroristi musulmanii obisnuiti
musulmanii asta vor ca francezilor sa le fie frica
Iar generalizezi aiurea. Este un obicei infect sa acuzi o comunitate intreaga pentru faptele catorva dezaxati. Este cea mai mare tampenie pe care o putem face, sa blamam pe toti cei care apartin unei religii sau unei culturi pentru deviatiile unei minoritati de nici macar 0.001%.
Eu imi asum riscul de a inchide frontierele UE nu numai ale Schengen.
Sunt fericit ca nu esti tu in masura sa decizi politica europeana in privinta granitelor.
Posibilitatea de a depune o cerere de azil la ambasadele europene din tarile de origine
Te-ai gandit mult la ideea asta?
Sau, mai bine, sa te intreb: te-ai gandit vreun pic inainte sa lansezi ideea asta?
Sirienii fug din tara lor pentru ca fortele guvernului si islamistii radicali comit crime in masa, atacuri, masacre. Iti imaginezi ca in conditiile in care propriul guvern le face una ca asta, sirienii au posibilitatea sa mearga linisti in Damasc, sa se deplaseze in cartierul central, sa se aseze frumos la coada in fata Ambasadei Germane si sa solicite viza? Ambasada care, in treacat fie spus, s-a inchis de cativa ani?!
Adica, aia care fug de persecutiile guvernului sa mearga taman in capitala si sa ceara azil de la ambasada inchisa a Germaniei...
Inteligenta idee!
mergand pe logica asta o sa-mi spui ca si la manastire iti poate cadea o caramida in cap sau te poate lovi roata de la fantana
La manastire risti sa dai peste un Corogeanu care sa te exorcizeze. Nicaieri lumea nu este un loc 100% sigur.
si la Bucuresti poti sa mori impuscat in timp ce bei o bere la Gambrinus
Poti sa spui ca este absolut imposibil?
Pot avea loc atacuri si in Bucuresti si oriunde in alta parte. Motivate religios sau
din alte cauze.
Propaganda si manipulare de frica reactiilor antimusulmane
Si la asta te-ai gandit mult inainte sa o scrii? Cum naiba, oamenii aia de pe strada se aratau binevoitori cu un musulman de frica reactiilor antimusulmane?! Tu chiar nu obisnuiesti sa gandesti inainte sa spui ceva?!
Ce reactii antimusulmane? Ale cui? De ce le-ar fi fost frica? Ce li se intampla daca treceau mai departe nepasatori? Chiar nu realizezi ce enormitate poti sa spui? Ce frica de reactii antimusulmane?
Crezi c-ar fi anuntat altceva
Bineinteles! Vorbim despre o tara europeana, civilizata, nu despre Rusia. Sunt convins ca autoritatile franceze ar fi facut public acest lucru, daca in atentat ar fi fost implicat vreun refugiat. Din moment ce au fost publicate numele tuturor atentatorilor, iar ei erau, toti, cetateni belgieni si francezi, deci nascuti pe continentul nostru, nu sirieni, de unde ai scos tu ideea geniala ca ar mai fi si altii veniti din Siria si toata lumea conjura sa nu faca public acest lucru ca sa ce, sa vina si mai multi?!
Pai nu tu ziceai ca refugiatii fug de ISIS?
Una e sa fuga de frica ISIS si alta este sa organizeze ISIS exodul.... Cand zici ca ISIS este implicat, spui ca ISIS ii trimite intentionat incoace, insa asta este doar una dintre ideile tale geniale...
Musulmanii nu se pot integra ei traiesc conform traditiilor lor, le duc dupa ei asa cum au facut si evreii ortodocsiIar generalizezi aiurea. Ba se pot integra, sunt multi integrati, majoritatea. Sunt o gramada de exemple. Ti-am tot dat si eu, ti-a dat si exergy33 exemple de musulmani integrati, tu o tii intr-una inainte fara sa tii cont de realitate, de argumente, de dovezi, de nimic.
Dar se poate schimba legea, azi ar trebui sa poti sa depui cerere de azil si prin email, facebook etcVorbeste cu Mekel sa acorde pe Facebook statut de refugiat celor din Siria. O sa fie incantati si sirienii, si Merkel.