QUOTE (cocosel @ 27 Mar 2007, 10:22 AM) |
...Principalul beneficiar a fost Ayatollahul Ruhollah Khomeini un cleric in varsta si inflexibil.El a creat un stat autocrat si a devenit simbolul international al opozitiei active afata de civilizatia occidentala ..... |
QUOTE (gio19ro @ 29 Mar 2007, 02:27 AM) |
La unele operatiuni de culise a participat si un roman, mercenar in solda USA, ce a fugit in trecut cu un MIG din Romania in Grecia. Cam acum 8-9 ani omul a aparut si la ProTv, la stirile de la 5 Habar n-avea cine si cu ce se mananca Khomeini, ii spunea "popa ala"...Deh, tipic american, mercenar cu zero creier si zero cultura. Era genul de om pe care sa-l trimiti in misiune, nu intreaba, nu discuta.... executa. |
QUOTE (exergy33 @ 29 Mar 2007, 03:26 PM) | ||
... gura lumii-i sloboda ... asa ca povestile cu comandoul , cu mercenarul roman ... si alte OZN-uri de genul acesta le poti posta la rubrica de science fiction . Fara suparare |
QUOTE (gio19ro @ 28 Mar 2007, 11:57 PM) | ||
Pe Khomeini americani, de mana cu sovieticii si probabil si Israelul, l-au adus la putere. La unele operatiuni de culise a participat si un roman, mercenar in solda USA, ce a fugit in trecut cu un MIG din Romania in Grecia. Cam acum 8-9 ani omul a aparut si la ProTv, la stirile de la 5 Habar n-avea cine si cu ce se mananca Khomeini, ii spunea "popa ala"...Deh, tipic american, mercenar cu zero creier si zero cultura. Era genul de om pe care sa-l trimiti in misiune, nu intreaba, nu discuta.... executa. |
QUOTE (March @ 29 Mar 2007, 02:30 PM) | ||||
Gio, Poate ai citit vreo carte a lui Pavel Corut ?! |
QUOTE |
Cat despre science fiction, unii zic ca adevaratul Khomeini avea un deget lipsa, si ala de l-au adus americani, urss si cine o mai fi fost implicat.....le avea pe toate. |
QUOTE (exergy33 @ 29 Mar 2007, 07:26 PM) |
Am spus ca "iar pe 1 februarie s-a intors in Iran cu un avion al liniilor aeriene franceze si cu paza asigurata de ofiteri francezi " . Stii ce inseamna termenul de avion proprietate a unei linii aeriene franceze ? Comandoul , sau mercenarul acela roman , erau si ei in avion ? Ca sa-l serveasca cu un ceai , sau o inghetata , eventual .. |
QUOTE (gio19ro @ 29 Mar 2007, 10:12 PM) |
Tu faci parte dintre naive? |
QUOTE (gio19ro @ 29 Mar 2007, 10:40 PM) |
Ma intrebi niste chestii de detaliu pe care n-am cum sa le stiu. |
QUOTE |
Stii ce inseamna termenul de avion proprietate a unei linii aeriene franceze ? |
QUOTE (gio19ro @ 31 Mar 2007, 02:30 AM) |
Aaaa, mai aveam ceva de spus. Daca pana pe 15 aprilie nu dau americanii cu bombardeau dupa tine prin Iran.. ... nu cred s-a mai faca. O amana pt iulie -august. Si o ultima intrebare, cum se spune corect, Iran sau Iraq? |
QUOTE (exergy33 @ 4 Apr 2007, 07:50 PM) |
Numai cei ce scriu cu litere latine isi inchipuie ca numele celor doua tari ar fi asemanatoare . In original numele Irak se pronunta Eraq , si incepe cu litera araba ein عيَراق . Iran se scrie cu alef urmat de ie , ايران , si se pronunta Iran . Vezi ca se citeste de la drepta la stinga . |
QUOTE (gio19ro @ 4 Apr 2007, 09:12 PM) |
Dar IraQ ce e? |
QUOTE (Eclectic @ 31 Mar 2007, 12:05 AM) |
Ma gandesc doar la cat bors a mancat initiatorul topicului. Nu de alta, da' martie 2007 s-a cam terminat. |
QUOTE (March @ 11 Apr 2007, 01:04 PM) |
Gio, cere moderatorului sa modifice titlul ! Sa fie " Iran - poate pana la sfarsitul lui 2007 sau vom mai vedea " |
QUOTE (gio19ro @ 28 Apr 2007, 08:23 PM) |
Un prost ( a se citi SUA) a aruncat un bolovan in fantana ( adica au adus fundamentalismul islamic la putere in Iran). |
QUOTE (gio19ro @ 28 Apr 2007, 11:16 PM) |
Citesti pe dos. Ma doare-n cot de unde a venit Ayatollahul. Prostul a fost SUA, ca l-a adus. Din Franta, din Noua Caledonie, din Tara Focului.... Nu conteaza. |
QUOTE (gio19ro @ 28 Apr 2007, 09:46 PM) |
Citesti pe dos. Ma doare-n cot de unde a venit Ayatollahul. Prostul a fost SUA, ca l-a adus. Din Franta, din Noua Caledonie, din Tara Focului.... Nu conteaza. |
QUOTE |
The state-controlled Iranian company Iran Khodro, the biggest carmaker producer in the Middle East, plans to export a sedan car manufactured in Belarus onto the Romanian market, according to the Iranian news agency PressTV. The second stage of the development of the production facility in Minsk, in partnership with the local company Unison Car, will allow the Iranian manufacturer to export cars onto markets in Eastern Europe. After the project is completed this year, around 2,700 Samand cars will be exported to Poland, Bulgaria, Croatia, Romania and Russia. The Iranian company produces around 500,000 cars and trucks a year |