QUOTE(Marduk @ 9 Dec 2009, 05:00 PM)
sarbii au doborat la vedere un astfel de avion cand americanii au intervenit in conflict, asa ca nu de radar se feresc americanii, il folosesc doar noaptea cand se misca talibanii si nu pentru ai ataca ci pentru ai fotografia.
Da de unde, dacii au fost aia, cu Dac-1.
Cla americani au dupa parerea mea un scop precis in Afganistan, daca Osama era gasit viu sau mort eu cred ca plecau demult, ce sa faca americanii in Afganistan?
Clar ca este un scop pe-acolo. De unde crezi ca vine heroina?
nu au reusit nici briti nici rusii sa reuseasca americanii sa civilizeze acest popor?
Ce inseamna "civilizatie"? McDonalds, Cola?
Americanii au principii pe care le urmaresc pas cu pas
Da' bineînteles: BANII.
in Afganistan eu cred ca urmaresc sa-l gaseasca pe Obama
Pai nu-i acasa??
Cica pe Osama il cauta
si sa reduca raspandirea curentului religios in tarile "democratice" vecine Pakistan si India. asta cred eu ca petrol si rute strategice nu prea sunt in Afganistan, poate droguri si lana buna.
Good morning, Marduk, I love this napalm smell in the morning...
Trezeste-te odata. Daca i-ai sti pe Zbygniew Brezinski si Henry Kissinger, ti-ai schimba parerea.
Daca te gândesti ce tari linistite au fost Pakistan si India pâna ce au aparut americanii cu atentatele lor "under false flag" de la Blackwater...
În ziua de azi nu se numeste Iran, tâmpitii din White House vor sa stârneasca un razboi între India si Pakistan, ca sa vina "sa le aduca democratia".
Si sa nu uitam gândirea "strategicilor": "I saw a lot of weapons of mass destruction".