Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Iran - Martie 2007
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
Marduk
QUOTE(turbo trabant @ 14 Jun 2010, 12:04 PM) *
tehnologie nucleara si balistica iraniana

tu chiar crezi prostia asta? sa fim seriosi, Brazilia este mult mai dezvoltata decat Iranul in aceasta privinta, eu cred ca substratul este unul politic nu tehnologic.
turbo trabant
QUOTE(Marduk @ 14 Jun 2010, 11:12 AM) *
tu chiar crezi prostia asta? sa fim seriosi, Brazilia este mult mai dezvoltata decat Iranul in aceasta privinta, eu cred ca substratul este unul politic nu tehnologic.

ce dreacu l-o trebui alora bombe si rachiete cand au cele mai groaznice arme adica braziliencele , nu stiu si e o prostie.

dar pe de alta parte, e posibil mai ales ca nenea lula s-a scapat de cateva ori in privinta asta.
March
QUOTE(abis @ 14 Jun 2010, 12:11 PM) *
Nu-mi imaginez ca adminstratia americana ar tolera o astfel de sfidare ca un atac neautorizat.

Ca Netanyahu o sa-l intrebe pe Hussein Obama daca e de acord !
Si apropos, nu mai pune pariuri pe aici , ca ai pierduta odata ( dar nu ma obosesc acum sa caut cu ce ocazie ) si nu stiu sa fi dat cuiva berea aia.
abis
QUOTE(March @ 14 Jun 2010, 02:19 PM) *
Si apropos, nu mai pune pariuri pe aici , ca ai pierduta odata ( dar nu ma obosesc acum sa caut cu ce ocazie ) si nu stiu sa fi dat cuiva berea aia.

Ba chiar te rog cauta. smile.gif

N-am pierdut niciodata la Politica vreunul. Nici in privinta castigatorului la alegerile prezidentiale americane. Nici cand am pariat cu TheK ca PSD-ul nu castiga Primaria Generala (si a castigat Oprescu, independent). N-am pierdut nici cu The Dude pe tema succesului lui Basescu la referendumul care a urmat suspendarii. Am castigat cu Sorin chiar pe tema unui razboi in Iran, dat (de tine si de el!) ca sigur inca din 2006. Cred ca asta tii tu minte ceva referitor la o bere pierduta si neonorata, dar tii minte invers! laugh.gif

Asa cum nu vi s-a indeplinit profetia unui razboi acum patru ani, nu se va indeplini nici acum.
turbo trabant
QUOTE(March @ 14 Jun 2010, 01:19 PM) *

sigur o va face, il va intreba pi pajina di feisbuc cu dedicatia pi milodia celor de la ozone: nu razpunzi la iesemes, la lu la lu lei.
The Dude
QUOTE(abis @ 14 Jun 2010, 01:39 PM) *
N-am pierdut nici cu The Dude pe tema succesului lui Basescu la referendumul care a urmat suspendarii.

Dar nici nu ai castigat...pentru ca ai abandonat acel pariu pe care, poate, ai fi putut sa il castigi. Un pariu care nu a fost incheiat nu e un pariu ci doar o alta forma de disputa. Pe tema succesului la referendum eu am explicat tot pe acolo ca sunt scceptic in reusita actiunii parlamentare, dar ca mi-as dori mult ca ea sa reuseasca, considerand o reusita in sine actiunea de suspendare.

Daca insisti totusi sa ma scoti vinovat de greseala unei empatice prognoze atunci acuza-ma de profetia care il dadea pe Base disparut din viata politica inca de la finele acelui an; profetie in care am crezut si pe care am trambitat-o peste tot, bazandu-ma pe informatii ce s-au dovedit exagerate thumb_yello.gif
abis
QUOTE(The Dude @ 22 Jun 2010, 08:40 AM) *
Daca insisti totusi sa ma scoti vinovat de greseala unei empatice prognoze atunci acuza-ma de profetia care il dadea pe Base disparut din viata politica inca de la finele acelui an

Nu te pot socoti vinovat pentru faptul ca iti doreai atat de tare sa se intample asta incat nu ai luat in calcul toate aspectele chestiunii in cauza; ma laud oare daca spun ca incerc sa privesc cu detasare si ceea ce tine de politica interna, si ceea ce tine de politica externa, astfel incat sa nu pun patima si pasiune, ci doar sa comentez ca la un meci de fotbal al carui rezultat nu ma afecteaza prea tare, observand greselile jucatorilor sau driblingurile lor atunci cand le reusesc?

Ca si aici: nu ma afecteaza prea tare nici daca Iranul va fi atacat de Israel, nici daca se va intampla invers. Pentru mine e cam acelasi lucru: o sa compatimesc victimele civile, insa cam atat... Din cauza asta pot privi de pe margine fara sa ma implic emotional si sa constat ca profetii unui iminent razboi se bazeaza mai mult pe dorintele lor decat pe situatia din "teren". Ca scandeaza din tot sufletul impreuna cu galeria un fel de "pe ei, pe mama lor!" in timp ce echipele doar simuleaza fotbalul, si meciul se joaca la remiza.
Marduk
Ce-i amestecatura asta, Basescu, Obama, Netanyahu, PSD-ul, Sorin Oprescu, etc. ati gasit vreo legatura intre personajele respective?
Cla
QUOTE(Marduk @ 22 Jun 2010, 09:17 AM) *
Ce-i amestecatura asta, Basescu, Obama, Netanyahu, PSD-ul, Sorin Oprescu, etc. ati gasit vreo legatura intre personajele respective?

Masonii? biggrin.gif

Ce ti-e si cu astia, trebuie vānati de Perry Mason rofl.gif

Perry Mason
Marduk
QUOTE(Cla @ 22 Jun 2010, 03:22 PM) *
Masonii?

Nope ohyeah.gif n-ai nimerit dar iti dau un indiciu.

Taunul
QUOTE(abis @ 22 Jun 2010, 09:59 AM) *
nu ma afecteaza prea tare nici daca Iranul va fi atacat de Israel, nici daca se va intampla invers. Pentru mine e cam acelasi lucru:

Un razboi inceput cu arme conventionale si limitat la Orientul Apropiat si Mijlociu, va continua cu arme atomice si va incepe Razboiul III Mondial Atomic dupa care vor ramine doar macrobi & bacterii.
Indiferenta batrinei curve, Europa, nu este de dorit/incurajat.
Marduk
QUOTE(Taunul @ 26 Jun 2010, 02:02 AM) *
Indiferenta batrinei curve, Europa, nu este de dorit/incurajat.

Mai raman si gandacii de bucatarie si sobolanii, dar nu cred ca se pune problema unui razboi atomic, nici chiar de dragul celor care il vor. Ce ar trebui sa faca "batrana curva" Europa sa cante in struna Israelului? sa accepte ca palestinienii sa fie exterminati sau mutati in desertul Neghev, pentru binele poporului evreu? Arabi au drepturi asa cum au si evreii, solutia este la politicienii celor doua popoare nu la Europa. Europa are deja problemele ei cu musulmanii care au devenit cetateni cu drepturi depline dar vor mai multe drepturi decat ceilalti.
March
Dupa cedarea puterii El Lider Maximo a devenit un fel de mama omida :

SUA şi Israelul vor ataca Iranul, ceea ce va declanşa un război īn Coreea
Marduk
E posibil sa aiba dreptate avand in vedere colaborarea dintre cele doua state.
Taunul
QUOTE(Marduk @ 26 Jun 2010, 11:09 AM) *
Mai raman si gandacii de bucatarie si sobolanii, dar nu cred ca se pune problema unui razboi atomic, nici chiar de dragul celor care il vor. Ce ar trebui sa faca "batrana curva" Europa sa cante in struna Israelului? sa accepte ca palestinienii sa fie exterminati sau mutati in desertul Neghev, pentru binele poporului evreu? Arabi au drepturi asa cum au si evreii, solutia este la politicienii celor doua popoare nu la Europa. Europa are deja problemele ei cu musulmanii care au devenit cetateni cu drepturi depline dar vor mai multe drepturi decat ceilalti.

Exista legi ale fizicii si legi ale sufletului. In relatiile evrei-arabi ambele isi pun amprenta. Fiecare il considera pe celalalt intrus, insa exista o diferenta inte cele doua parti. In Israel traiesc bine arabi ai caror parinti nu s-au impotrivit cu arma Planului de Impartire a Protectoratului Britanic. In tara arabilor, Gaza si Cisiodania, traiul evreilor este/a fost posibil numai cu protectia armatei. Arabii nu apreciaza viata omeneasca. Nu asa si evreii. Aparitia hamasului a oprit relatiile diplomatice cu fatah, relatii care ar fi adus la tara araba in Gaza si Cisiordania. Intre timp pamint din Cisiordania este ocupat de colonistii evrei si nimeni nu-i va scoate de acolo. Planuita Palestina se micsoreaza pe zi ce trece. Situatia paradoxala e in Gaza eliberata de Israel. O Cisiordanie eliberata de Israel va deveni si ea tara hamasnica si Israel va fi intre ciocan si nicovala. Dupa cum se prezinta situatia, vor fi mereu razboaie in regiune.
Cla
Razboaie inegale. Unii dau cu pietre, altii vin cu Apache si distrug case si vieti omenesti.
Taunul
QUOTE(Cla @ 27 Jun 2010, 03:42 AM) *
Razboaie inegale. Unii dau cu pietre, altii vin cu Apache si distrug case si vieti omenesti.

Concuzia:
primii trebuie sa se lase de bancuri.
March

Vezi ca i-ai omis pe aia care vin cu centurile alea speciale pe sub camasa in mijlocul multimii, si... bum !
turbo trabant
QUOTE(Cla @ 27 Jun 2010, 02:42 AM) *

trebuie sa fii un pic cam prost sa te "razboiesti" in conditiile astea ba mai mult sa iti inveti copiii cum sa faca bum pentru balestina. ah de fapt aici e cheia broblemei balestiniene.

on topic: niste barcute ale unchiului sunt in balta rosie in timp ce umbla zvonuri ca g-8 a dat din umeri la o intrebare a non-shaormarilor din regiune: to be? rolleyes.gif
March
Furtuna se apropie ... se apropie....

Presedintele rus considera ingrijoratoare informatiile ca Iranul e aproape sa fabrice 2 bombe nucleare !!

Dobitocii din UE s-au lasat dusi de nas ! Iar Obama .... cred ca o sa ajunga sa-i ceara sfatul lui Bush !!
turbo trabant
ti se pare march afara canta pasarelele cantece de pace si legea internationala va fi respectata.
Taunul
QUOTE(turbo trabant @ 28 Jun 2010, 01:23 PM) *
ti se pare march afara canta pasarelele cantece de pace si legea internationala va fi respectata.

Ahmadinejad + BOMBA = CINTECE DE INGROPACIUNE
Taunul
QUOTE(Marduk @ 23 Jun 2010, 06:30 PM) *

Ceva nu e in regula cu dentitia lu] Ahmad in ultima poza.
Are prea multi dinti.
March
"Organili" lui Ahmi acuza "agenturili" americane si israeliene pentru dublu atac sinucigas comis de suniti in provincia Belucistan . Muzica asta e cunoscuta.
Marduk
QUOTE(March @ 17 Jul 2010, 03:06 PM) *
Muzica asta e cunoscuta.

Corect, pare a fi aceiasi partitura folosita pentru concertul din Irak, daoar ca atunci interpretii erau siiti sau kurzi iar auditoriul suunit.
turbo trabant
mahmud vanghelie loveste din nou

http://www.hotnews.ro/stiri-international-...occidentale.htm

"Cei care cred in asa ceva nu pot fi lideri ai natiunilor globale care aspira, precum Iran, la perfectiune umana, bazandu-se pe dragostea fata de toate valorile sacre," a spus liderul islamist.

cred ca a pierdut la pariuri, oare il poate declara pe caracatitoi neislamic? tongue.gif
Taunul
QUOTE(TurboTrabant @ 17 Jul 2010, 03:19 PM) *
mahmud vanghelie loveste din nou

http://www.hotnews.ro/stiri-international-...occidentale.htm

"Cei care cred in asa ceva nu pot fi lideri ai natiunilor globale care aspira, precum Iran, la perfectiune umana, bazandu-se pe dragostea fata de toate valorile sacre," a spus liderul islamist.

cred ca a pierdut la pariuri, oare il poate declara pe caracatitoi neislamic?

dragostea fata de toate valorile sacre? Cit de "toate"? Mama ta de derbedeu! Omul potrivit pentru shiitii potriviti ca capacu' la oala de noapte.
turbo trabant
QUOTE(Taunul @ 28 Jul 2010, 08:00 AM) *
Mama ta de derbedeu!

probabil i-a soptit cineva la ureche lui cocalaru' atomic ca Paul a prezis ca o sa crape ahmi din cauza vreunei rachete. sorry.gif
Marduk
Aberatiile guvernantilor iranieni continua cu un nou capitol, tigarile de contrabanda, cica ar fi contaminate cu sange de porc, e si asta un mod de a face campanie impotriva fumatului. smoke.gif
Cla
QUOTE(Marduk @ 1 Aug 2010, 12:06 PM) *
tigarile de contrabanda, cica ar fi contaminate cu sange de porc,

roflmao.gif roflmao.gif porc catolic, ortodox sau protestant ? rofl.gif
Mai ce porci ni-s, comparati cu siitii, sunitii, ...
Marduk
porc evreiesc? apropo exista evrei care mananca porc?
March
QUOTE(Marduk @ 1 Aug 2010, 03:42 PM) *
porc evreiesc? apropo exista evrei care mananca porc?

Da. Comunistii ! Restul... intrebarea este stupida ! Citeste Biblia.
Marduk
QUOTE(March @ 1 Aug 2010, 04:04 PM) *
Restul... intrebarea este stupida ! Citeste Biblia.

unsure.gif Care Biblie? De ce este stupida intrebarea? sa inteleg ca tu nu mananci porc?
March
QUOTE(Marduk @ 1 Aug 2010, 04:36 PM) *
unsure.gif Care Biblie? De ce este stupida intrebarea? sa inteleg ca tu nu mananci porc?

Este cel putin stupid sa intrebi daca evreii mananca porc ? Sau tu stii numai de arabi ca nu mananca ?
Citeste Biblia si vei afla ce-i interzis evreilor sa manance .
Taunul
QUOTE(March @ 1 Aug 2010, 04:42 PM) *
Este cel putin stupid sa intrebi daca evreii mananca porc ? Sau tu stii numai de arabi ca nu mananca ?
Citeste Biblia si vei afla ce-i interzis evreilor sa manance .

In Biblie scrie sa nu mincam, insa nu scrie de ce.
Atunci nu mincam si gata. Chiar si evreii atei nu maninca la porci.
Taunul
QUOTE(turbo trabant @ 28 Jul 2010, 11:09 AM) *
probabil i-a soptit cineva la ureche lui cocalaru' atomic ca Paul a prezis ca o sa crape ahmi din cauza vreunei rachete. sorry.gif

Noi stim cind va crapa Ahmul. Va fi asta intr-o zi de praznic evreiesc. Cum de stim? Dupa ce va crapa om face bal mare.
Taunul
QUOTE(March @ 14 Jun 2010, 02:19 PM) *

Fabula:
A fost odata un leu care isi cam facea de cap cu o iraninca titoasa. Intr-o zi gaseste in cutia postala o invitatie la Comisia de Moravuri si i se blegesc urechile de frica. Marele judecator, iepurele CrantzCrantz era cunoscut pentru asprimea lui.

Stiti ce a facut leul? A mincat iepurasul.

Obambi este de acord cu orice.
Taunul
QUOTE(abis @ 22 Jun 2010, 09:59 AM) *
Ca si aici: nu ma afecteaza prea tare nici daca Iranul va fi atacat de Israel, nici daca se va intampla invers. Pentru mine e cam acelasi lucru: o sa compatimesc victimele civile, insa cam atat...

Vazusi ce adinc este abisul?, Abis. Testament ti-ai facut? Stii care este distanta la cotetul matale? Stii ca bombitele astea se mai si zapacesc uneori?
Marduk
QUOTE(March @ 1 Aug 2010, 04:42 PM) *
Este cel putin stupid sa intrebi daca evreii mananca porc?

Eu te-am intrebat pe tine daca manaci porc sau nu, lasa-i pe evrei cu religia lor, daca tu nu mananci porc esti ori vegetarian ori semit. mwah1.gif

QUOTE(Taunul @ 1 Aug 2010, 04:45 PM) *
In Biblie scrie sa nu mincam, insa nu scrie de ce. Atunci nu mincam si gata. Chiar si evreii atei nu maninca la porci.

Chestie de traditie, mi se pare corect pe caldura ai din zona voastra sa nu mancati porc, carnea de porc se strica repede pe caldura, cea de oaie, capra, vaca sau camila rezista mai mult din cauza seului care este o grasime diferita de cea a porcului.

QUOTE(Taunul @ 1 Aug 2010, 04:48 PM) *
Noi stim cind va crapa Ahmul. Va fi asta intr-o zi de praznic evreiesc. Cum de stim? Dupa ce va crapa om face bal mare.

Exista un proverb romanesc, poate ca il au si evreii, "buturuga mica rastoarna carul mare" acum nu stiu cine poate fi buturuga, daca este sa judecam dupa forta evreilor, puterea lor internationala, finantele, bancile, bursele, etc. buturuga poate fi Iranul. Daca e sa judecam dupa ceea ce zice Biblia cu Armaghedonul ziua de apoi, etc. presupunem ca buturuga ar trebui sa fie Israelul. Dar cine suntem noi pana la urma sa judecam, vom vedea cine va castiga.
Taunul
QUOTE(Marduk @ 22 Jun 2010, 10:17 AM) *

Ospatar! Ciorba de burta aveti astazi? Fara carne de pork, te rog!
Taunul
QUOTE(Marduk @ 22 Jun 2010, 03:22 PM) *
Nope n-ai nimerit dar iti dau un indiciu.

Marduk! Ceva nu-i in regula cu dentitia lu' Ahmadinejad din ultima poza.

Are pre multi dinti.
Taunul
QUOTE(Marduk @ 1 Aug 2010, 05:06 PM) *
Exista un proverb romanesc, poate ca il au si evreii, "buturuga mica rastoarna carul mare" acum nu stiu cine poate fi buturuga, daca este sa judecam dupa forta evreilor, puterea lor internationala, finantele, bancile, bursele, etc. buturuga poate fi Iranul. Daca e sa judecam dupa ceea ce zice Biblia cu Armaghedonul ziua de apoi, etc. presupunem ca buturuga ar trebui sa fie Israelul. Dar cine suntem noi pana la urma sa judecam, vom vedea cine va castiga.

Suntem mici dar coltosi. N-am asteptat atita pentru tara ca persanu' sa-si faca mendrele.
Marduk
QUOTE(Taunul @ 1 Aug 2010, 05:12 PM) *
Are pre multi dinti.

Corect. clapping.gif
Taunul

Pai de ce gadila leul pe sub coada?
Taunul
QUOTE(turbo trabant @ 28 Jun 2010, 01:23 PM) *

Cinta pasarelele? Pai ce stiu ele? Au servicii de informatie?
Taunul
QUOTE(Marduk @ 1 Aug 2010, 05:06 PM) *
Dar cine suntem noi pana la urma sa judecam, vom vedea cine va castiga.

Daca om trai, atunco om vedea.
Cu globalizatia asta la o adica se sparge toata "mingea".
March
Mai voi faceti misto de prezidentul Ahmi ? hh.gif
turbo trabant
QUOTE(Taunul @ 1 Aug 2010, 04:06 PM) *
Stii care este distanta la cotetul matale? Stii ca bombitele astea se mai si zapacesc uneori?

distanta ahmi-cotet abis= ahmi-cotet taun.

da, ahmi sigur va tine cont de prietenia cu boborul roman si nu va ameninta romania, nu , nu. asta daca nu uita doftorul de nervi sa ii dea pastilele de calmare in ziua aia.

abis
QUOTE(Marduk @ 1 Aug 2010, 05:07 PM) *
mi se pare corect pe caldura ai din zona voastra sa nu mancati porc, carnea de porc se strica repede pe caldura, cea de oaie, capra, vaca sau camila rezista mai mult din cauza seului care este o grasime diferita de cea a porcului

Si in Spania e cald, si ei mananca porci. Nu are legatura cu caldura. Chiar trebuie ca orice norma din vreo religie sa aiba o baza rationala? smile.gif
Poftim: in aceeasi carte ti se interzice sa mananci carne de iepure, insa ti se permite sa mananci lacuste. Pe asta cum o explici, tot cu caldura?
turbo trabant
QUOTE(abis @ 2 Aug 2010, 10:24 AM) *
Chiar trebuie ca orice norma din vreo religie sa aiba o baza rationala? smile.gif

domn director sa traiti cu respect dar aveti destule topice sa va exprimati furia proletara impotriva religiei.

aici avem un domn ahmi numit si clovnul orientului mijlociu. lasati-ne sa ne radem de el.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-...te-pregatit.htm
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.