QUOTE(March @ 1 Aug 2010, 04:42 PM)
Este cel putin stupid sa intrebi daca evreii mananca porc?
Eu te-am intrebat pe tine daca manaci porc sau nu, lasa-i pe evrei cu religia lor, daca tu nu mananci porc esti ori vegetarian ori semit.
QUOTE(Taunul @ 1 Aug 2010, 04:45 PM)
In Biblie scrie sa nu mincam, insa nu scrie de ce. Atunci nu mincam si gata. Chiar si evreii atei nu maninca la porci.
Chestie de traditie, mi se pare corect pe caldura ai din zona voastra sa nu mancati porc, carnea de porc se strica repede pe caldura, cea de oaie, capra, vaca sau camila rezista mai mult din cauza seului care este o grasime diferita de cea a porcului.
QUOTE(Taunul @ 1 Aug 2010, 04:48 PM)
Noi stim cind va crapa Ahmul. Va fi asta intr-o zi de praznic evreiesc. Cum de stim? Dupa ce va crapa om face bal mare.
Exista un proverb romanesc, poate ca il au si evreii, "buturuga mica rastoarna carul mare" acum nu stiu cine poate fi buturuga, daca este sa judecam dupa forta evreilor, puterea lor internationala, finantele, bancile, bursele, etc. buturuga poate fi Iranul. Daca e sa judecam dupa ceea ce zice Biblia cu Armaghedonul ziua de apoi, etc. presupunem ca buturuga ar trebui sa fie Israelul. Dar cine suntem noi pana la urma sa judecam, vom vedea cine va castiga.