QUOTE (talusa @ 23 Apr 2005, 09:00 PM) | ||
Cand s-a intamplat acest lucru? |
QUOTE |
Israelul promisese in cel putin doua ocazii separate ca va respecta conditiile impuse de acest tratat. Odata promisese Frantei, cu ocazia incheierii constructiei la reactorul (de origine franceza) Dimona, si altadata promisese USA, in mod specific referindu-se la conditiile din Tratatul de Nonproliferare, in 1969. |
QUOTE (dandanescu @ 24 Apr 2005, 10:15 AM) |
Errata: Oficial, Israel nu a semnat nicioadata tratatul de nonproliferare, nici pina in ziua de azi, dar neoficial, Israelul promisese in cel putin doua ocazii separate ca va respecta conditiile impuse de acest tratat. Odata promisese Frantei, cu ocazia incheierii constructiei la reactorul (de origine franceza) Dimona, si altadata promisese USA, in mod specific referindu-se la conditiile din Tratatul de Nonproliferare, in 1969. |
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 03:23 AM) | ||
Maistre, Decat erate mai bine adevarul din prima. Adevar care de altfel il stie toata lumea de cam multisor. Cat despre "nucleare" nu poti pune semnul egal intre guverne iresponsabile sau dictaturi atee sau religioase care sponzorizeaza terorismul si statul Israel care nu face chiar ce vrea muschii lui in O.A. ! |
QUOTE |
Si apropos de Vaanunu , cred ca unul din zona aceea stie realitatea mult mai bine chiar si decat unii care se informeaza, sa zicem, dupa site-uri precum nonviolence.org Dar chiar si acolo nu se spune ca Vaanunu a fost bagat din nou la puscarie ci numai ca i s-a prelungit , de la 12 aprilie, cu un an, restrictia de a parasi Israelul . Pentru ca omului ii place sa trancaneasca in continuare ! |
QUOTE |
Deci sa fim kusher cu informatiile ! |
QUOTE (talusa @ 24 Apr 2005, 12:40 AM) |
Nu te mai intreb despre diferenta statutului judiciar intre "chestiunea atomica" dintre Israel si Iran, deorece, probabil, nu faci deosebirea intre "cineva care nu a semnat niciodata NIMIC" si "cineva care a semnat ceva si a MINTIT"!!!!!![asta e si una din chestiunile pentru care Iranul se fereste de partea judiciara internationala, desi e clar ca ei...nu vor ajunge la Haga!!] |
QUOTE | ||
Ai fost tu acolo si...detii documente? |
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 10:56 PM) |
He-he-he ! FAS.org ? Pai fondatorii dupa ce s-au umplut de bani din proiectarea si fabricarea bombei atomice au devenit dupa aia ,mai toti, pacifisti |
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 11:18 PM) |
Salut Fpl, |
QUOTE ("March") |
Bine ai venit pe aici ! |
QUOTE ("March") |
Dupa ultimile cercetari rasul face bine Mai ales in cascada ! |
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 12:48 PM) |
O gramada de cuvinte frumoase . Nu departe de propaganda pacifistilor. pese : si cine nu cunoaste, chiar crede ca Sharon " a fost implicat direct" in masacrul ala din taberele de la Sabra si Chatila . Adica a luat un Uzi si s-a pus direct in fruntea falangistilor lui Pierre Gemayel Cat despre Milosevici, si acum mai suspina unii in Romania dupa el |
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 12:56 PM) |
He-he-he ! FAS.org ? Pai fondatorii dupa ce s-au umplut de bani din proiectarea si fabricarea bombei atomice au devenit dupa aia ,mai toti, pacifisti |
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 12:39 AM) |
Vezi ca da in bilbiiala prietenul tau de atita ris... |
QUOTE |
Oricum,oare nu e clar ca Israelul s-a fofilat cum a putut mai bine cind au avut nevoie sa se inarmeze nuclear? Si Iranul face la fel, in principiu. |
QUOTE |
Logic vorbind, cineva (Israel) care nu a semnat niciodata nimic (Tratatul de neproliferare de arme nucleare) nu ar trebui sa fie preocupat sa impuna acel "nimic" asupra altora. |
QUOTE (fpl @ 24 Apr 2005, 06:33 PM) | ||
Pina la urma ma ma molipsesc si rad si eu cu el, motivu-i bun. Se pare ca iar am dat peste unul care crede tot ce citeshte pe internet... |
QUOTE (talusa @ 24 Apr 2005, 09:32 PM) | ||
Nici nu o face....numai ca, intamplator" , acel "altcineva" nu-i recunoaste Israelului dreptul la existenta! Crede-ma ca Israelul nu se opuna ca.....Irlanda sa detina arme nucleare! |
QUOTE |
Dar, acestea sunt "finetzuri" pe care tu nu le percepi[precum si pe cele judiciare] Ale dracului "idei preconcepute"...fac omul "orba" |
QUOTE |
Mai ramine sa-l faci pe Avner Cohen antisemit sau mai stiu eu "self-hating jew" Vezi ca da in bilbiiala prietenul tau de atita ris... |
QUOTE |
Tu nu esti cumva antisemit?? Hai ca pina la urma tot acolo se ajunge... ca de obicei. |
QUOTE |
Ia incearca tu mai bine sa vorbesti pe cinstite cum te invitam mai sus, ai sa vezi daca nu cumva vei fi apreciat mai mult. |
QUOTE |
Ei acuma incepi sa vorbesti cu sens, pe undeva |
QUOTE |
Daca mai citesti cite ceva in Haaretz aia tot minciuna este? |
QUOTE (fpl @ 25 Apr 2005, 05:33 AM) | ||
Pina la urma ma ma molipsesc si rad si eu cu el, motivu-i bun. Se pare ca iar am dat peste unul care crede tot ce citeshte pe internet... |
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 01:23 AM) |
Ia uite aici o carte scrisa de un fost agent din Mossad, care acum traieste (inca!) in Canada: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...677758?v=glance "By way of deception" |
QUOTE (talusa @ 25 Apr 2005, 08:29 AM) |
Si ce e mai simplu, deact s-a dai cu "muci pe perete", decat sa ne spui unde este inchis, in momentul de fata, Vaanunu"[ai sustinut ceva, la asta nu ai dat erata si acum o scalzi cu..ce va fi...ai devenit si "ghicitor in stele"?] |
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 09:19 AM) |
Hai talusa ca iar ma plictisesti cu istericalele... Uite care-i treaba, asa pe scurt daca te duce mintea; La mentalitatea ta de asediat medieval desperat nu se gaseste nici o scuza! Absolut niciuna. Nu esti tu buricul pamintului in ce priveste cauza Israeliana si problemele din Orientul apropiat. Sunt destui evrei israelieni care stiu mai multe ca tine si au minte mai multa ca tine si de curaj si tarie de caracter ce sa mai vorbim. Si multi dintre ei au gasit de cuviinta sa faca anumite afirmatii intemeiate pe informatiile detinute de ei. Si foarte multe din aceste informatii te contrazic categoric. Asa ca daca nu-ti convine fa-i si pe ei antisemiti, sau cum iti vine la gura, ce zici? Din punctul meu de vedere, poti sa faci spume la gura daca atita esti in stare. Nu ma impresionezi cu toate ifosele tale si pretentiile de a fi arbitru in toate problemele la care catadicsesti sa mai arunci niste flegme. |
QUOTE |
Nasol moment, misto coliva |
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 10:46 AM) |
Cam tarziu ai descoperit cartea lui Ostrovsky |
QUOTE |
Si apropos, in anii aia pe timpul mitingului "golanilor" unde te aflai, de partea "balconului" sau a celor care "plantau flori " ? |
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 10:46 AM) | ||
Cam tarziu ai descoperit cartea lui Ostrovsky ! Daca nu stiai, a aparut in Canada pe la inceputul anilor '90 dupa un rasunator proces. Si apropos, in anii aia pe timpul mitingului "golanilor" unde te aflai, de partea "balconului" sau a celor care "plantau flori " ? pese : dupa felul cum ai "scapat caii din frau" mai ca as zice ca esti o clona canadiana a "regretatului" Ou dogmatic ! Si din nou nu-l mai "plange" pe Milosevici. A pierit pe limba lui... cu toate ca Occidentul i-a intins o mana la Rambouillet, in caz ca ai uitat sau nu stii |
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 08:34 AM) |
...de exemplu mesajele lui March? sau ale cui mesaje? Ei ca sa vezi ...toti evreii mint in afara de tine si March, asa-i? |
QUOTE (abis @ 25 Apr 2005, 10:58 AM) | ||||
Tarziu, devreme... Conteaza? Intrebarea este daca ce scrie in carte este corect sau nu.
Nu te supara, dar chiar nu are importanta la topicul asta de partea cui era Dandanescu in anii '90 in politica interna... Chiar daca ar fi fost de partea minerilor (desi nu cred), argumentele lui in privinta situatiei din Orientul Mijlociu pot fi corecte. Daca ataci persoana si nu argumentele se poate trage concluzia ca argumentele sunt... inatacabile. |
QUOTE |
pese : ai video la pc ? ca sa-ti arat o proba daca sunt evreu sau nu |
QUOTE (abis @ 25 Apr 2005, 11:58 AM) |
[Tarziu, devreme... Conteaza? Intrebarea este daca ce scrie in carte este corect sau nu. Nu te supara, dar chiar nu are importanta la topicul asta de partea cui era Dandanescu in anii '90 in politica interna... Chiar daca ar fi fost de partea minerilor (desi nu cred), argumentele lui in privinta situatiei din Orientul Mijlociu pot fi corecte. . |
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 11:45 AM) |
Sa ne intorcem la subiect. De ce le-o fi trebuind ayatollahilor rachete cu asa lunga raza de actiune care pot lovi tarile din Europa de vest ?! |
QUOTE (talusa @ 25 Apr 2005, 01:09 AM) |
[QUOTE=abis,25 Apr 2005, 10:58 AM] exista multi escroci care livreaza "marfa" _chiar si printre evrei ] |
QUOTE (MIA @ 25 Apr 2005, 12:00 PM) | ||
Dar de ce le-o fi pasind americanilor ( altfel decit la nivel de NATO ) de chestia asta ? |
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 12:03 PM) |
Ia te uita, ca sa vezi, cartea despre smecheriile incredibile ale Mossadului a aparut inca din '90 si nici acum nu e permisa in Israel. Sa stii ca in democratia exemplara de acolo trebuie sa o fi interzis si pe aia tot ayatolahii. Culmea e ca ii ...incerca grija si de ce citeste restul lumii, ca faceau presiuni sa fie interzisa peste tot. Iar autorul cartii - traieste, da? Pai cum se explica asta? Aha, a dat o dezmintire... Mah ce proasta e lumea asta toata, le trebuie ayatolahi sa le spuna ce e voie sa citesti. |
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 01:45 AM) |
Sa ne intorcem la subiect. De ce le-o fi trebuind ayatollahilor rachete cu asa lunga raza de actiune care pot lovi tarile din Europa de vest ?! |
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 01:30 AM) |
[QUOTE=abis,25 Apr 2005, 11:58 AM]Cat despre Ostrovsky, a fost destul de destept sa nu includa in carte chestii ultrasensibile . Ca doar a facut parte din sistem si cunoaste foarte bine cum procedeaza ei in situatii limita ! |
QUOTE |
Pai ce facem? Intii zici ca FAS nu sunt credibili si dupa aia pui poze de la ei? Deci sursele mele erau bune, eh? |
QUOTE (talusa @ 25 Apr 2005, 02:12 AM) |
=====Deci la faza asta mai aflam de la talusa si ca... sunt multi escroci printre evrei! Ca sa vezi!! ======== Vezi tu, israelienii mai si recunosc...nu ca romanii...desi in Romania, de la Vlad Tepes incoace...furtul si escrocheria sunt...sport national! Si asta nu am aflat-o de la DANDA.......[el se pricepe numai la...externe! ] P.S.Nu ai nici o ERATA pentru ultimele 2-3 mesaje? Sau o explicatie la cate capete de acuzare va raspunde Vaanunu?[20 FIX??...Poate 19??Poate 18??] |
QUOTE (MIA @ 25 Apr 2005, 02:00 AM) | ||
Dar de ce le-o fi pasind americanilor ( altfel decit la nivel de NATO ) de chestia asta ? |
QUOTE |
Tu zici deci ca romanii sunt escroci, spre deosebire de evrei? |
QUOTE |
Probabil ca amenintarea Iraniana ca vor bombarda instalatiile Israeliene de la Dimona daca instalatiile lor nucleare vor fi bombardate nu mai e suficienta |
QUOTE |
Eh, asa se obisnuieste in Orientul Apropiat. |
QUOTE |
Sau poate se gindesc ce bine ar fi sa stea anumite portavioane afara din raza de actiune a unor rachete cu posibile incarcaturi nucleare. |
QUOTE |
Sau poate se gindesc ...... |
QUOTE |
Si mai mult, au destule probleme ca sa mai fie si serios preocupati sa-i protejeze cumva pe... Europeni. Nu ca nu ar vrea, asa altruist si dezinteresat, dar... nu prea e problema lor. |
QUOTE |
PS. Dar oare de ce le trebuie Israelienilor submarine inarmate cu rachete nucleare? |
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 11:45 AM) |
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 01:19 PM) | ||
Tu ai citit cartea? Sau macar o recenzie? Nimic ultrasensibil, in afara de citeva lucruri, pe ici pe colo, in punctele esentiale. Se vede ca n-ai citit cartea, March, vorbesti ca sa te afli in treaba, adica in interes de serviciu. Ia zi, care serviciu?? |
QUOTE |
Vezi March ca s-a oferit talusa sa iti tina companie cind te expui nud pe video, cum spuneai ca ai de gind. (Pentru tine asta era on-topic?? |
QUOTE |
Eu va mai las sa va simtiti si voi bine. |
QUOTE |
Voi doi creati o imagine tipica a mentalitatii de asediat desperat |
QUOTE |
Despre talusa spuneai ca sta cu fundul pe o... bomba, ma rog, asa o fi daca spui tu, credibil cum esti si informat nevoie mare, dar tu cum poti sa justifici lipsa de logica? |
QUOTE |
PS. Ai fi vrut tu sa ai parte de viata pe care o duceam eu pe vremea cind (...dupa cum spuneai tu, informat din... parti) "ma zbateam pentru o viza de Canada" |
QUOTE |
PPS. Cind o sa raspunzi de ce Israel are nevoie de submarine inarmate nuclear, o sa afli si de ce Iranul vrea rachete cu raza si mai lunga |