Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Iran - Martie 2007
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Noutatilor > Politica interna si externa. Stiri din Romania. > Politica Externa
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45
dandanescu
QUOTE (talusa @ 23 Apr 2005, 09:00 PM)
deci asta se intimpla inca de pe vremea cind
Israelul era semnatar al conventiei internationale de neproliferare de arme nucleare

Cand s-a intamplat acest lucru?

Errata: Oficial, Israel nu a semnat nicioadata tratatul de nonproliferare, nici pina in ziua de azi,
dar neoficial,
Israelul promisese in cel putin doua ocazii separate ca va respecta conditiile impuse de acest tratat.

Odata promisese Frantei, cu ocazia incheierii constructiei la reactorul (de origine franceza) Dimona,
si altadata promisese USA, in mod specific referindu-se la conditiile din Tratatul de Nonproliferare, in 1969.

In 1979, dupa ce oferise asistenta Africii de Sud in productia bombei nucleare,
Israel si Africa de Sud sunt suspectate ca au detonat un dispozitiv nuclear in Oceanul Atlantic de Sud.

PS. Dar in esenta nu este nici un dubiu ca
Israel a ascuns cit a putut efortul de productie al bombei nucleare, bomba cu hidrogen, bomba cu neutroni,
prelucrarea materialului nuclear si rolul complexului de la Dimona,
si in general orice avea de-a face cu inarmarea nucleara, pina in ziua de azi, da?

PPS. Apropo, daca nu se gasea Franta sa construiasca Dimona... rolleyes.gif
Pe vremea aia americanii aveau alte prioritati...
si intre timp se puteau intimpla multe chestii neplacute.
Dar ce-a fost , a fost, aia e in trecut,
acuma doar nu ne asteptam sa le fie cineva etern recunoscatori francezilor...
talusa
Deci, mesajul tau anterior a reprezentat.......doua vorbe, trei minciuni tongue.gif...care necesita ERATE!![nici la intebare "in ce inchhisoare se afla inchis Vaanunu" nu ai gasit de cuviinta sa raspunzi...deoarece era necesara o a doua...ERATA!!! devil.gif ]

Nu te mai intreb despre diferenta statutului judiciar intre "chestiunea atomica" dintre Israel si Iran, deorece, probabil, nu faci deosebirea intre "cineva care nu a semnat niciodata NIMIC" si "cineva care a semnat ceva si a MINTIT"!!!!!![asta e si una din chestiunile pentru care Iranul se fereste de partea judiciara internationala, desi e clar ca ei...nu vor ajunge la Haga!!]

P.S.Dar cand ai "idei preconcepute"...iti ies numai porumbei din gura! rofl.gif

P.S.2
Israelul promisese in cel putin doua ocazii separate ca va respecta conditiile impuse de acest tratat.

Odata promisese Frantei, cu ocazia incheierii constructiei la reactorul (de origine franceza) Dimona,
si altadata promisese USA, in mod specific referindu-se la conditiile din Tratatul de Nonproliferare, in 1969.

Ai fost tu acolo si...detii documente?[sau esti influentat de "articolele din AlterMedia&Co in care se "speculeaza" faptul ca JFK a fost ucis de catre...Mossad, din cauza programului nuclear israelian!] rofl.gif
March
QUOTE (dandanescu @ 24 Apr 2005, 10:15 AM)

Errata: Oficial, Israel nu a semnat nicioadata tratatul de nonproliferare, nici pina in ziua de azi,
dar neoficial,

Maistre,

Decat erate mai bine adevarul din prima. tongue.gif Adevar care de altfel il stie toata lumea de cam multisor. Cat despre "nucleare" nu poti pune semnul egal intre guverne iresponsabile sau dictaturi atee sau religioase care sponzorizeaza terorismul si statul Israel care nu face chiar ce vrea muschii lui in O.A. !

Si apropos de Vaanunu , cred ca unul din zona aceea stie realitatea mult mai bine chiar si decat unii care se informeaza, sa zicem, dupa site-uri precum nonviolence.org Dar chiar si acolo nu se spune ca Vaanunu a fost bagat din nou la puscarie ci numai ca i s-a prelungit , de la 12 aprilie, cu un an, restrictia de a parasi Israelul . Pentru ca omului ii place sa trancaneasca in continuare !
Deci sa fim kusher cu informatiile !

dandanescu
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 03:23 AM)
QUOTE (dandanescu @ 24 Apr 2005, 10:15 AM)

dar neoficial,

Maistre,

Decat erate mai bine adevarul din prima. tongue.gif Adevar care de altfel il stie toata lumea de cam multisor. Cat despre "nucleare" nu poti pune semnul egal intre guverne iresponsabile sau dictaturi atee sau religioase care sponzorizeaza terorismul si statul Israel care nu face chiar ce vrea muschii lui in O.A. !

Hehehe - double standard cu aplomb ...

E si normal ca nu face nimeni ce vrea muschii lui, atita vreme cit banii pentru inarmare vin de la Washington.
Hai zii ca nu-i asa: ar fi in stare Israel sa se inarmeze suficient si mai si manince,
daca nu le-ar sosi regulat ajutorul financiar american?

Dar si cind o dau in bara, mai conteaza oare ca e democratie sau dictatura? Uita-te la americani...

"Adevarul care il stie toata lumea" e numai o mica parte din volumul de informatii.

Oricum,oare nu e clar ca Israelul s-a fofilat cum a putut mai bine cind au avut nevoie sa se inarmeze nuclear?
Si Iranul face la fel, in principiu.

Asta nu mai are de-a face cu principii de lege internationala sau etica,
sau macar principii exprimate relativ onest, fie de o parte sau de alta.

Cine sustine cumva ca "oamenii de bine" ar trebui numaidecit si din principiu (care principiu?)
sa adopte pozitia asta (sau ailalta) relativ la problemele in discutie aici
(adica Iranul si efortul lor de inarmare nucleara)
nu face decit sa se afirme drept propagandist interesat in manipulare cu orice pret,
agent cenzor si partizan al unei anumite cauze specifice.

Fiecare om are interesul lui si pozitia lui adoptata in consecinta, asta e normal.

Cu atit mai mult un stat nu are reticente sa minta, sa se foloseasca de propaganda si manipulare.
Orice stat. Si dupa aia sa critice pe altii care fac la fel.
Din propriul interes. Din egoism, din lacomie.
Nu din vreun principiu de etica, dreptate sau mai stiu eu ce
eticheta rasunatoare cum ar fi "democratie" "libertate" etc.
Hai sa aud care agent de opinie obligatorie aici pe forum e in stare sa nege asta si cu ce argumente? wink.gif

Iranul o scalda, ieri a semnat, azi s-a retras, poimiine cine stie?
Si USA s-au retras din Tratate internationale de importanta strategica,
au sustinut atunci ca e dreptul lor sa-si urmareasca interesul cum cred ei de cuviinta.

Dar daca Israel n-a semnat niciodata conventia de neproliferare,
atunci de ce se agita atita in privinta aplicarii acestei conventii altor tari?

Ca s-a mintit? Hai sa fim seriosi, ride ciob de oala sparta...
Poate vrei sa zici ca fiind experti la operatiuni clandestine,
sunt indignati de ineficienta altora cind se apuca de asemenea activitati.

Acuma este adevarat ca, la dimensiunea Israelului,
nici nu e nevoie de asa multe bombe nucleare in mina adversaruluica ca sa fii ingrijorat...

Si apropos de Vaanunu , cred ca unul din zona aceea stie realitatea mult mai bine chiar si decat unii care se informeaza, sa zicem, dupa site-uri precum nonviolence.org  Dar chiar si acolo nu se spune ca Vaanunu a fost bagat din nou la puscarie ci numai ca i s-a prelungit , de la 12 aprilie, cu un an, restrictia de a parasi Israelul . Pentru ca omului ii place sa trancaneasca in continuare !

Vanunu are proces din nou, pe la jumatatea lunii Mai (2005), sunt circa 20 de capete de acuzare,
ia sa vedem citi ani ia de data asta?
Intre timp e arestat in mod repetat, din diverse motive (legale).
Nu e liber, daca ar fi liber ar pleca in USA.

Deci sa fim kusher cu informatiile !

Scuze dar mie imi place mincarea sanatoasa si variata,
nici kusher nici halal nici szechuan nici cheese-burgheri
nu ma impresioneaza in mod deosebit. biggrin.gif
dandanescu
In ce-l priveste pe Vanunu, vezi mai sus.

Logic vorbind, cineva (Israel) care nu a semnat niciodata nimic (Tratatul de neproliferare de arme nucleare)
nu ar trebui sa fie preocupat sa impuna acel "nimic" asupra altora.

QUOTE (talusa @ 24 Apr 2005, 12:40 AM)
Nu te  mai  intreb  despre  diferenta  statutului  judiciar  intre  "chestiunea  atomica"  dintre  Israel  si Iran,  deorece,  probabil,  nu  faci  deosebirea  intre  "cineva  care  nu  a  semnat  niciodata  NIMIC"  si  "cineva  care a  semnat  ceva  si  a  MINTIT"!!!!!![asta  e si una  din  chestiunile  pentru  care   Iranul  se  fereste  de  partea  judiciara  internationala,  desi  e  clar  ca  ei...nu  vor  ajunge  la  Haga!!]

Apropo de Haga, Sharon a fost implicat direct in Sabra si Chatilla, si e sef de guvern in Israel - in schimb Milosevici...

Dar revenind; oare Israel nu a mintit? Si nu ar mai minti, ori de cite ori e necesar?
Si daca nu a semnat, prin urmare minciuna "nu conteaza",
atunci de ce sunt asa ingrijorati de povestile vechi ale lui Vanunu?

Hai sa fim seriosi, doar guvernul nu e format din prosti...

Poate vrei sa spui ca si minciuna e o arta, trebuie sa minti frumos si cu grija, daca tot te-ai apucat...
si mai ales sa fii atent sa nu te prinda! ...cel putin pina cind nu e prea tirziu ca sa mai conteze.

Ai fost tu acolo si...detii documente?

Ai fost tu acolo si detii documente ca nu-i asa? Se pare ca intr-adevar,
cand ai "idei preconcepute"...iti ies numai porumbei din gura! rofl.gif

Dar uite, daca vrei surse credibile, cu ceva bibliografie, referitor la documente oficiale:

http://www.fas.org/nuke/guide/israel/nuke/
March
O gramada de cuvinte frumoase . Nu departe de propaganda pacifistilor. tongue.gif

pese : si cine nu cunoaste, chiar crede ca Sharon " a fost implicat direct" in masacrul ala din taberele de la Sabra si Chatila . Adica a luat un Uzi si s-a pus direct in fruntea falangistilor lui Pierre Gemayel laugh.gif Cat despre Milosevici, si acum mai suspina unii in Romania dupa el tongue.gif
March
He-he-he ! FAS.org ? Pai fondatorii dupa ce s-au umplut de bani din proiectarea si fabricarea bombei atomice au devenit dupa aia ,mai toti, pacifisti rofl.gif
fpl
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 10:56 PM)
He-he-he ! FAS.org ? Pai fondatorii dupa ce s-au umplut de bani din proiectarea si fabricarea bombei atomice au devenit dupa aia ,mai toti, pacifisti rofl.gif

March, nu mai rade asa tare, ca-i sa te-nbolnavesti...

Vezi ca ti-am lasat un mesaj la PM.
March
Salut Fpl,

Bine ai venit pe aici ! thumb_yello.gif

Dupa ultimile cercetari rasul face bine biggrin.gif Mai ales in cascada !
fpl
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 11:18 PM)
Salut Fpl,

Hi !

QUOTE ("March")
Bine ai venit pe aici !  thumb_yello.gif

Bine te-am gasit !

QUOTE ("March")
Dupa ultimile cercetari rasul face bine  biggrin.gif  Mai ales in cascada !

In exces, nimic nu face bine...
dandanescu
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 12:48 PM)
O gramada de cuvinte frumoase . Nu departe de  propaganda pacifistilor. tongue.gif 

pese : si cine nu cunoaste, chiar crede ca  Sharon " a fost implicat direct" in masacrul ala din taberele de la Sabra si Chatila . Adica a luat un Uzi si s-a pus direct in fruntea falangistilor  lui Pierre Gemayel  laugh.gif  Cat despre Milosevici, si acum mai suspina unii in Romania dupa el  tongue.gif

Vezi, de-aia n-are ursul coada;

Pai Milo a fost acolo in Bosnia sau Kosovo, la groapa comuna, pe buldozer, cu AK-ul in mina?

Cit despre propaganda pacifistilor, la care te referi?
Sunt pacifisti evrei, in Israel si in afara, nu?
Dupa cum sunt teroristi evrei, ai auzit de un sef de guvern, odata de mult, unul Rabin - pe el cine l-a omorit?

Poate ai auzit de cazarma militara american bombardata in Beirut in 1983?

Ia uite aici o carte scrisa de un fost agent din Mossad, care acum traieste (inca!) in Canada:

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detai...677758?v=glance

"By way of deception"

El sustine, cu informatii din interiorul organizatiei Mossad,
ca se cunosteau suficiente detalii despre planul teroristilor,
dar nu era treaba lor sa-i protejeze pe americani.
Evident, nu au pus ei bomba, asta e clar, dar...

Si mai evident, daca acest fost cetatean israelian, evreu, fost agent in Mossad,
spune numai minciuni - atunci pe cine mai poti sa crezi?

PS. Dar cine erau "teroristii" care au pus bomba la hotelul King David in Jerusalem, in Iunie 1946 stii?
Daca nu stii intreaba-l pe talusa wink.gif
dandanescu
QUOTE (March @ 24 Apr 2005, 12:56 PM)
He-he-he ! FAS.org ?  Pai fondatorii dupa ce s-au umplut de bani din proiectarea  si fabricarea bombei atomice au devenit  dupa aia ,mai toti, pacifisti  rofl.gif

Tu ai avut macar rabdare sa citesti cine a scris bibliografia din josul paginii indicate de mine?

Adica toti ..."aia" sunt niste mincinosi, care spun minciuni din cauza ca ...au construit armament nuclear?

rofl.gif rofl.gif

Putina logica nu strica, ce crezi?

Mai ramine sa-l faci pe Avner Cohen antisemit sau mai stiu eu "self-hating jew" jamie.gif
Vezi ca da in bilbiiala prietenul tau de atita ris...
fpl
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 12:39 AM)

Pina la urma ma ma molipsesc si rad si eu cu el, motivu-i bun.

Se pare ca iar am dat peste unul care crede tot ce citeshte pe internet...
talusa
dandanescu:
Oricum,oare nu e clar ca Israelul s-a fofilat cum a putut mai bine cind au avut nevoie sa se inarmeze nuclear?
Si Iranul face la fel, in principiu.

Si tu o faci la fel...in principiu!

Si ce e mai simplu, deact s-a dai cu "muci pe perete", decat sa ne spui unde este inchis, in momentul de fata, Vaanunu"[ai sustinut ceva, la asta nu ai dat erata si acum o scalzi cu..ce va fi...ai devenit si "ghicitor in stele"?]
talusa
Logic vorbind, cineva (Israel) care nu a semnat niciodata nimic (Tratatul de neproliferare de arme nucleare)

Nici nu o face....numai ca, intamplator" laugh.gif , acel "altcineva" nu-i recunoaste Israelului dreptul la existenta!

Crede-ma ca Israelul nu se opuna ca.....Irlanda sa detina arme nucleare!

Dar, acestea sunt "finetzuri" pe care tu nu le percepi[precum si pe cele judiciare]

Ale dracului "idei preconcepute"...fac omul "orb" devil.gif
dandanescu
QUOTE (fpl @ 24 Apr 2005, 06:33 PM)

...de exemplu mesajele lui March? rofl.gif sau ale cui mesaje?

Daca mai citesti cite ceva in Haaretz aia tot minciuna este?
Si Avner Cohen e tot un mincinos, Vanunu la fel, ce mai, e clar.

Ei ca sa vezi ...toti evreii mint in afara de tine si March, asa-i? biggrin.gif

Tu nu esti cumva antisemit?? jamie.gif
Hai ca pina la urma tot acolo se ajunge... ca de obicei.
dandanescu
QUOTE (talusa @ 24 Apr 2005, 09:32 PM)

Nici nu o face....numai ca, intamplator" laugh.gif , acel "altcineva" nu-i recunoaste Israelului dreptul la existenta!

Crede-ma ca Israelul nu se opuna ca.....Irlanda sa detina arme nucleare!

Ei acuma incepi sa vorbesti cu sens, pe undeva.

Adica esti de acord ca nu e vorba de vreun principiu de superioritate morala, ci pur si simplu de interesele Israeliene.

Cu asta sunt de acord si acum si dintotdeauna, si se extinde la
dreptul oricui de a-si exercita capacitatea in interes propriu.

Insa pentru cei care nu sunt implicati direct in acest conflict,
nu e foarte clar de ce ar trebui sa se amestece si in ce conditii.
Adica, pina la urma, oricite vorbe grandioase despre democratie etc. - tot la interes se ajunge!

Aia ar fi o discutie interesanta... si realista.

Oare ce te face sa crezi ca in acel gen de discutie cauza Israeliana ar avea de pierdut?? Serios te intreb...

Dar,  acestea  sunt  "finetzuri"  pe  care  tu  nu  le  percepi[precum  si  pe  cele  judiciare]

Ale  dracului  "idei  preconcepute"...fac  omul  "orba" devil.gif

Asta sa fie cistigul tau, ce nu pricep eu in problema asta, e bine asa? rolleyes.gif
Ia incearca tu mai bine sa vorbesti pe cinstite cum te invitam mai sus,
ai sa vezi daca nu cumva vei fi apreciat mai mult.

...Cum zicea un soldat israelian intr-un film documentar
"Noi suntem mai tari si e normal sa facem noi regulile"
Onest si la obiect omul...
talusa
dandanescu:

Mai ramine sa-l faci pe Avner Cohen antisemit sau mai stiu eu "self-hating jew" 

Si in cea mai buna "metoda" veche. Danda a gasit si un evreu pe care-l citeaza![exact ce scria si George Voicu despre cei cu "anumite idei preconcepute!!

P.S.Apropos, pentru "cititorul in stele"...Iranul s-a dezis deja de tratatul semnat?[sau...stii tu ca o va face???}

In rest, site-urile citate de tine sunt pline de credibilitate[aia...DA au fost ACOLO!!], precum si Ro Altermedia!!

P.S.2]Eu sustin ca Damdanescu este cam "aerian"[poate "martian" blink.gif ], iar dupa logica lui......se pare ca este adevarat daca nu poate sustine...inversul devil.gif

Tu nu esti cumva antisemit?? 
Hai ca pina la urma tot acolo se ajunge... ca de obicei.

Vad ca...stii...bazat pe experiente proprii??

Ca...doar prin tine am ajuns sa discutam la subiectul IRAN despe....ISRAEL[fiecare cu ce-l doare?] rofl.gif

dandanescu:
Ia incearca tu mai bine sa vorbesti pe cinstite cum te invitam mai sus,
ai sa vezi daca nu cumva vei fi apreciat mai mult.

Cu tine?

De ce sa ma multumesc cu "surogatul", cand pot avea "originalul", citind balivernele de la Ro.Altermedia rofl.gif

dandanescu:

Ei acuma incepi sa vorbesti cu sens, pe undeva

Tu...NU!!! ohyeah.gif
talusa
Daca mai citesti cite ceva in Haaretz aia tot minciuna este?

Ne poti spune ceva despre procesul.....Haaretz-Sharon?[poate gasesti si tu "motivul" pentru care toti Dandanestii citeaza acest ziar?]

Sau...pe ce loc in presa israeliana se afla ziarul Haaretz[este cel mai raspandit si, daca nu, de ce nu citezi din cele mai mari?Si care sunt acelea? wub.gif ]

P.S.OBSERV CA TU AI AJUNS IN 1946.....altul, tot pe acilea, avea probleme cu epoca lui Jehosua!!

Eu fac drumul invers si invat de la romani......in cazul Vaanunu, epoca pe care o prefer este cea a lui Vlad Tepes mad.gif
dandanescu
Hai talusa ca iar ma plictisesti cu istericalele...

Uite care-i treaba, asa pe scurt daca te duce mintea;

La mentalitatea ta de asediat medieval desperat nu se gaseste nici o scuza! Absolut niciuna.
Nu esti tu buricul pamintului in ce priveste cauza Israeliana si problemele din Orientul apropiat.

Sunt destui evrei israelieni care stiu mai multe ca tine si au minte mai multa ca tine si
de curaj si tarie de caracter ce sa mai vorbim.

Si multi dintre ei au gasit de cuviinta sa faca anumite afirmatii intemeiate pe informatiile detinute de ei.
Si foarte multe din aceste informatii te contrazic categoric.

Asa ca daca nu-ti convine fa-i si pe ei antisemiti, sau cum iti vine la gura, ce zici?
Din punctul meu de vedere, poti sa faci spume la gura daca atita esti in stare.
Nu ma impresionezi cu toate ifosele tale si pretentiile de a fi arbitru in
toate problemele la care catadicsesti sa mai arunci niste flegme.
March
QUOTE (fpl @ 25 Apr 2005, 05:33 AM)

fpl,
Ce nu ai auzit de academicieni de google ? Sunt atat de destepti incat cunosc mai mult decat unul care sta in zonele de conflict cu bomba sub fund , ca sa spun asa !
March
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 01:23 AM)

Ia uite aici o carte scrisa de un fost agent din Mossad, care acum traieste (inca!) in Canada:

"By way of deception"

Cam tarziu ai descoperit cartea lui Ostrovsky ! Daca nu stiai, a aparut in Canada pe la inceputul anilor '90 dupa un rasunator proces. Si apropos, in anii aia pe timpul mitingului "golanilor" unde te aflai, de partea "balconului" sau a celor care "plantau flori " ? laugh.gif

pese : dupa felul cum ai "scapat caii din frau" mai ca as zice ca esti o clona canadiana a "regretatului" Ou dogmatic ! tongue.gif Si din nou nu-l mai "plange" pe Milosevici. A pierit pe limba lui... cu toate ca Occidentul i-a intins o mana la Rambouillet, in caz ca ai uitat sau nu stii tongue.gif
March
QUOTE (talusa @ 25 Apr 2005, 08:29 AM)

Si  ce  e  mai  simplu,  deact  s-a  dai  cu  "muci  pe  perete",  decat  sa  ne  spui  unde  este  inchis,  in momentul  de  fata,  Vaanunu"[ai  sustinut  ceva,  la  asta  nu  ai  dat  erata  si  acum  o  scalzi  cu..ce  va  fi...ai  devenit  si  "ghicitor  in stele"?]

Informatia asta urmeaza. Mossad via... SIE wink.gif
talusa
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 09:19 AM)
Hai talusa ca iar ma plictisesti cu istericalele...

Uite care-i treaba, asa pe scurt daca te duce mintea;

La mentalitatea ta de asediat medieval desperat nu se gaseste nici o scuza! Absolut niciuna.
Nu esti tu buricul pamintului in ce priveste cauza Israeliana si problemele din Orientul apropiat.

Sunt destui evrei israelieni care stiu mai multe ca tine si au minte mai multa ca tine si
de curaj si tarie de caracter ce sa mai vorbim.

Si multi dintre ei au gasit de cuviinta sa faca anumite afirmatii intemeiate pe informatiile detinute de ei.
Si foarte multe din aceste informatii te contrazic categoric.

Asa ca daca nu-ti convine fa-i si pe ei antisemiti, sau cum iti vine la gura, ce zici?
Din punctul meu de vedere, poti sa faci spume la gura daca atita esti in stare.
Nu ma impresionezi cu toate ifosele tale si pretentiile de a fi arbitru in
toate problemele la care catadicsesti sa mai arunci niste flegme.

Mai, desteptul taichii, dar tu chiar debitezi judecati in genul:Mortii care au decedat laugh.gif [de ce ma incearca o usoara senzatie de voma cand citesc mesajele tale?...si aici citez mesajul la care raspund, sa nu soseasca "galopand" un moderator si sa sustina ca DANDA... a fost insultat!]

Cat despre "cunostiintele tale"...eu propun sa-ti reformezi mesajele in felul urmator:

1]O ERATA de introducere!! cool.gif

2}Niste "ghiciri in stele si in cafea"[aici nu sunt necesare eratele...ci scuzele intr-un viitor...nedefinit in timp!]

3]Ce ai de spus[copiat dupa Ro.Altermedia sau alta publicatie revizionista!![in cazul cand cineva va mai avea rabdarea sa-ti citeasca aberatiile!..vezi, eu nu sustin ca esti antisemit ci numai...aberant si...fugi de intrebari concrete, sau...faci pe uitucul mwah1.gif ]

P.S.Te rog sa-mi citezi si mie "israelienii aia"[dar sa nu fie din cei "finantati de UE" sau implicati in tot felul de procese de care nu ai auzit si...te faci ca nu vezi intrebarile__Stapanul Ziarului Haaretz, cu toate eforturile, tot mai aduce..."bani de acasa"....ca si in cazul lui Soros-sa vezi ca sunt...impartial :rolleyes:__ ]

In concluzie, draga DANDA.......pentru tine, participarea la astfel de subiecte pare a fi:

Nasol  moment,  misto  coliva laugh.gif
abis
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 10:46 AM)
Cam tarziu ai descoperit cartea lui Ostrovsky

Tarziu, devreme... Conteaza? Intrebarea este daca ce scrie in carte este corect sau nu.
Si apropos, in anii aia pe timpul mitingului "golanilor" unde te aflai, de partea "balconului" sau a celor care "plantau flori " ?

Nu te supara, dar chiar nu are importanta la topicul asta de partea cui era Dandanescu in anii '90 in politica interna... Chiar daca ar fi fost de partea minerilor (desi nu cred), argumentele lui in privinta situatiei din Orientul Mijlociu pot fi corecte. Daca ataci persoana si nu argumentele se poate trage concluzia ca argumentele sunt... inatacabile.
talusa
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 01:23 AM)

"By way of deception"

Cam tarziu ai descoperit cartea lui Ostrovsky ! Daca nu stiai, a aparut in Canada pe la inceputul anilor '90 dupa un rasunator proces. Si apropos, in anii aia pe timpul mitingului "golanilor" unde te aflai, de partea "balconului" sau a celor care "plantau flori " ? laugh.gif

pese : dupa felul cum ai "scapat caii din frau" mai ca as zice ca esti o clona canadiana a "regretatului" Ou dogmatic ! tongue.gif Si din nou nu-l mai "plange" pe Milosevici. A pierit pe limba lui... cu toate ca Occidentul i-a intins o mana la Rambouillet, in caz ca ai uitat sau nu stii tongue.gif

Ce a pierdut DANDA....., este interviul cu Ostrovsky in care asta isi facea "Mea Culpa" si declara minciunile scrise in caretea lui{si "inghitite de...fraieri"...Omul a facut milioanele lui si acum incearca o rascumparare.....cica pentru a se intoarce...acasa!!!...oare de ce, daca a scris astfel de "adevaruri", demne de "citat", Mossadul nu l-a lichidat?Au devenit milosi, sau au ceva numai cu Vaanunu...care si el era...semnat pe un angajament..dara DANDA.... nu face astfel de mici "deosebiri" hh.gif ]
March
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 08:34 AM)

...de exemplu mesajele lui March? rofl.gif sau ale cui mesaje?
Ei ca sa vezi ...toti evreii mint in afara de tine si March, asa-i? biggrin.gif

N-am pretentie ca mesajele mele sunt "academice" dar in nici un caz nu sunt intr-o limba de lemn stefangheorghista acoperita cu "furnir" de-al pacifistilor ! Capisci ?

pese : ai video la pc ? ca sa-ti arat o proba daca sunt evreu sau nu laugh.gif
talusa
QUOTE (abis @ 25 Apr 2005, 10:58 AM)
Cam tarziu ai descoperit cartea lui Ostrovsky

Tarziu, devreme... Conteaza? Intrebarea este daca ce scrie in carte este corect sau nu.
Si apropos, in anii aia pe timpul mitingului "golanilor" unde te aflai, de partea "balconului" sau a celor care "plantau flori " ?

Nu te supara, dar chiar nu are importanta la topicul asta de partea cui era Dandanescu in anii '90 in politica interna... Chiar daca ar fi fost de partea minerilor (desi nu cred), argumentele lui in privinta situatiei din Orientul Mijlociu pot fi corecte. Daca ataci persoana si nu argumentele se poate trage concluzia ca argumentele sunt... inatacabile.

Abis, mesajul meu anterior este un raspuns si pentru tine, care nu ai vazut interviul cu Ostrowsky!

Eu l-am vazut cu ochii mei...era dat pe malul unui lac din America sau Canada, postului 2 al TV Israel!![asa ca...propun sa cauta-ti surese mai putin "suspete de tragerea pe sfoara a fraierilor", de genul DANDA.....care asculta...ce vor sa asculte...si exista multi escroci care livreaza "marfa" _chiar si printre evrei laugh.gif ] cry.gif
talusa
March:

pese : ai video la pc ? ca sa-ti arat o proba daca sunt evreu sau nu 

March, ma pot alatura si eu??

Pentru DANDA.....ar fi bine sa-i facem...o fotografiea in grup ohmy.gif
March
QUOTE (abis @ 25 Apr 2005, 11:58 AM)
[Tarziu, devreme... Conteaza? Intrebarea este daca ce scrie in carte este corect sau nu.
Nu te supara, dar chiar nu are importanta la topicul asta de partea cui era Dandanescu in anii '90 in politica interna... Chiar daca ar fi fost de partea minerilor (desi nu cred), argumentele lui in privinta situatiei din Orientul Mijlociu pot fi corecte. .

Pai, Abis, ar trebui sa citesti printre randuri ce-am vrut sa zic cu asta. Spun foarte mult opiniile romanilor de afara privind anumite subiecte de politica externa. Si trebuie sa nedumireasca si faptul ca multi dintre ei tac chitic la politica noastra interna !

Cat despre Ostrovsky, a fost destul de destept sa nu includa in carte chestii ultrasensibile . Ca doar a facut parte din sistem si cunoaste foarte bine cum procedeaza ei in situatii limita !
March
Sa ne intorcem la subiect. De ce le-o fi trebuind ayatollahilor rachete cu asa lunga raza de actiune care pot lovi tarile din Europa de vest ?!

user posted image
MIA
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 11:45 AM)
Sa ne intorcem la subiect. De ce le-o fi trebuind ayatollahilor rachete cu asa lunga raza de actiune care pot lovi tarile din Europa de vest ?!

Dar de ce le-o fi pasind americanilor ( altfel decit la nivel de NATO ) de chestia asta ? tongue.gif
dandanescu
rolleyes.gif Ia te uita, ca sa vezi, cartea despre smecheriile incredibile ale Mossadului
a aparut inca din '90 si nici acum nu e permisa in Israel.

Sa stii ca in democratia exemplara din Israel trebuie sa fi interzis si cartea aia tot ayatolahii. rofl.gif rofl.gif

Culmea e ca ii ...incerca grija si de ce citeste restul lumii, ca faceau presiuni sa fie interzisa peste tot.
Iar autorul cartii - traieste, da? Pai cum se explica asta?

Aha, a dat o dezmintire... spoton.gif

Mah ce proasta e lumea asta toata, le trebuie ayatolahi sa le spuna ce e voie sa citesti.
dandanescu
QUOTE (talusa @ 25 Apr 2005, 01:09 AM)
[QUOTE=abis,25 Apr 2005, 10:58 AM] exista multi escroci care livreaza "marfa" _chiar si printre evrei laugh.gif ] cry.gif

Deci la faza asta mai aflam de la talusa si ca... sunt multi escroci printre evrei!
Ca sa vezi!! ohyeah.gif
talusa
QUOTE (MIA @ 25 Apr 2005, 12:00 PM)
Sa ne intorcem la subiect. De ce le-o fi trebuind ayatollahilor rachete cu asa lunga raza de actiune  care pot lovi tarile din Europa de vest ?!

Dar de ce le-o fi pasind americanilor ( altfel decit la nivel de NATO ) de chestia asta ? tongue.gif

Asta ma intreb si eu...ce le pasa americanilor daca la Paruis se vorbea astazi GERMANA[sau RUSA tongue.gif ]
talusa
QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 12:03 PM)
rolleyes.gif Ia te uita, ca sa vezi, cartea despre smecheriile incredibile ale Mossadului
a aparut inca din '90 si nici acum nu e permisa in Israel.

Sa stii ca in democratia exemplara de acolo trebuie sa o fi interzis si pe aia tot ayatolahii. rofl.gif rofl.gif

Culmea e ca ii ...incerca grija si de ce citeste restul lumii, ca faceau presiuni sa fie interzisa peste tot.
Iar autorul cartii - traieste, da? Pai cum se explica asta?

Aha, a dat o dezmintire... spoton.gif

Mah ce proasta e lumea asta toata, le trebuie ayatolahi sa le spuna ce e voie sa citesti.

Nu a dat o dezmintire...a recunoscut ca a scris minciuni!!

El stia ca scrie minciuni!!

Asta e diferenta intre el si...unul care da erate[si care, in clipa cand scrie...nu e constient de ce scrie!!]

Mai da o ERATA...DANDA....... wub.gif
dandanescu
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 01:45 AM)

user posted image

Pai ce facem? Intii zici ca FAS nu sunt credibili si dupa aia pui poze de la ei?

rolleyes.gif ohyeah.gif Deci sursele mele erau bune, eh? jamie.gif
talusa
=====Deci la faza asta mai aflam de la talusa si ca... sunt multi escroci printre evrei!
Ca sa vezi!!
========

Vezi tu, israelienii mai si recunosc...nu ca romanii...desi in Romania, de la Vlad Tepes incoace...furtul si escrocheria sunt...sport national! devil.gif

Si asta nu am aflat-o de la DANDA.......[el se pricepe numai la...externe! sorry.gif]

P.S.Nu ai nici o ERATA pentru ultimele 2-3 mesaje?

Sau o explicatie la cate capete de acuzare va raspunde Vaanunu?[20 FIX??...Poate 19??Poate 18??]
March
Pai tocmai ca este de la FAS eu te astept sa raspunzi la intrebare, nu sa faci diversiuni ! jamie.gif
dandanescu
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 01:30 AM)
[QUOTE=abis,25 Apr 2005, 11:58 AM]Cat despre Ostrovsky, a fost destul de destept sa nu includa in carte chestii ultrasensibile . Ca doar a facut parte din sistem si cunoaste foarte bine cum procedeaza ei in situatii limita !

Tu ai citit cartea? Sau macar o recenzie?

Nimic ultrasensibil, in afara de citeva lucruri, pe ici pe colo, in punctele esentiale.

De exemplu, de cita vreme incerca Israelul sa-i determine pe americani sa atace Iraq-ul?
Si cam ce tertipuri foloseau?

Cum ii manipulau agentii Mossad pe trei palestinieni in Spania sa comita un atentat contra lui Bush Sr.??
Aha, nimic sensibil... decit ca se leaga cu 9/11.

Se vede ca n-ai citit cartea, March,
vorbesti ca sa te afli in treaba, adica in interes de serviciu.
Ia zi, care serviciu?? jamie.gif

talusa
DANDA:

Pai ce facem? Intii zici ca FAS nu sunt credibili si dupa aia pui poze de la ei?

Deci sursele mele erau bune, eh? 

In general, dupa dou trei erate! mwah1.gif

P.S.Si raspunsul la intrebarea lui March...din "sursele tale" rofl.gif
dandanescu
QUOTE (talusa @ 25 Apr 2005, 02:12 AM)
=====Deci la faza asta mai aflam de la talusa si ca... sunt multi escroci printre evrei!
Ca sa vezi!!
========

Vezi tu, israelienii mai si recunosc...nu ca romanii...desi in Romania, de la Vlad Tepes incoace...furtul si escrocheria sunt...sport national! devil.gif

Si asta nu am aflat-o de la DANDA.......[el se pricepe numai la...externe! sorry.gif]

P.S.Nu ai nici o ERATA pentru ultimele 2-3 mesaje?

Sau o explicatie la cate capete de acuzare va raspunde Vaanunu?[20 FIX??...Poate 19??Poate 18??]

...Si te-au ales pe tine in mod democratic sa vorbesti in numele lor?? rolleyes.gif

Sau vorbesti pentru tine?
Asa da, iti dau dreptate, daca zici tu ca esti - doar tu te cunosti cel mai bine.

PS. Ia mai zii odata ca poate n-a inteles bine lumea de unde vii:

Tu zici deci ca romanii sunt escroci, spre deosebire de evrei?
Te-ai tras tu de p..reput cu toti pe care ii categorisesti aici ca sa dai verdicte?

Si nu-ti sta in git cind ii acuzi pe altii de lipsa de respect pentru alte etnii?
dandanescu
QUOTE (MIA @ 25 Apr 2005, 02:00 AM)
Sa ne intorcem la subiect. De ce le-o fi trebuind ayatollahilor rachete cu asa lunga raza de actiune  care pot lovi tarile din Europa de vest ?!

Probabil ca amenintarea Iraniana ca vor bombarda instalatiile Israeliene de la Dimona
daca instalatiile lor nucleare vor fi bombardate
nu mai e suficienta.

Iranienii poate vor sa-i bage si pe altii la mijloc, daca iese circ.
Eh, asa se obisnuieste in Orientul Apropiat.

Sau poate se gindesc ce bine ar fi sa stea anumite portavioane
afara din raza de actiune a unor rachete cu posibile incarcaturi nucleare.

Pentru Israel ce se schimba? Ei oricum sunt deja "acoperiti".
Si mai mult, au destule probleme ca sa mai fie si serios preocupati
sa-i protejeze cumva pe... Europeni. rolleyes.gif
Nu ca nu ar vrea, asa altruist si dezinteresat, dar... nu prea e problema lor. ohyeah.gif

...Sau, cine stie, poate Iranul vrea sa-i atace pe DPRK,
sa le faca in ciuda americanilor ca le-au luat-o inainte? rofl.gif

PS. Dar oare de ce le trebuie Israelienilor submarine inarmate cu rachete nucleare?
talusa
DANDA.....:

Tu zici deci ca romanii sunt escroci, spre deosebire de evrei?

Ia da tu o ERATA aici...sau da citatul EXACT unde am comparat eu Evreii cu Romanii!!

Si...nu fa pe uitatul sau ca nu se observa!! wub.gif
talusa
[/B]
Probabil ca amenintarea Iraniana ca vor bombarda instalatiile Israeliene de la Dimona
daca instalatiile lor nucleare vor fi bombardate
nu mai e suficienta

Cuvantul cheie la DANDA...a devenit...PROBABIL[ca altfel...ne umple cu erate la cate aberatii varsa!]

Eh, asa se obisnuieste in Orientul Apropiat.

Daca as se obisnuieste, nu va fi greu pentru tine sa dai 3-4 exemple! devil.gif [cu care esti...obisnuit!]

Sau, poate sa ne demonstrezi cum face parte Iranul din...Orientul apropiat! cry.gif

Sau poate se gindesc ce bine ar fi sa stea anumite portavioane
afara din raza de actiune a unor rachete cu posibile incarcaturi nucleare.

De ce, trag in portavioane cu...nucleara?Adica...se autobombardeaza? rofl.gif
Dar si aici ne dovedesti sa esti mare cititor de ganduri:

Sau poate se gindesc ......

Dar e buna folosirea cuvantului "poate" pe langa "probabil"...nu necesita ERATA!

Si mai mult, au destule probleme ca sa mai fie si serios preocupati
sa-i protejeze cumva pe... Europeni. 
Nu ca nu ar vrea, asa altruist si dezinteresat, dar... nu prea e problema lor. 

Noroc ca aici ai raspuns singur la schema cu europenii....cand Israelul va avea incredere in europeni, atunci vor avea si astia un cuvant de spus in regiune![si francezilor...le arde buza!! sorry.gif ]

PS. Dar oare de ce le trebuie Israelienilor submarine inarmate cu rachete nucleare?

Pentru ca sa stie orice popa[aiatulah] aventurier ca si el va inghitii, POATE, o ciuperca! ohyeah.gif[asta pentru momentul cand Europa va avea in "arsenal" ceva mai mult de 20 de milioane de musulmani![cu asa o "bomba", chiar nu inteleg de ce au,POATE, rachete cu o asemenea raza de actiune!!]

=================================================================
DANDA.....NU FA PE "UITATUL" SI RASPUNDE LA INTREBARILE MELE...CU EXEMPLIFICARI rofl.gif
=================================================================
talusa

user posted image

March, prima linie de aparare a Iranului incepe la.....Dusseldorf !!!! laugh.gif
March
[QUOTE=dandanescu,25 Apr 2005, 01:19 PM][QUOTE=March,25 Apr 2005, 01:30 AM] [QUOTE=abis,25 Apr 2005, 11:58 AM]Cat despre Ostrovsky, a fost destul de destept sa nu includa in carte chestii ultrasensibile . Ca doar a facut parte din sistem si cunoaste foarte bine cum procedeaza ei in situatii limita ! [/QUOTE]
Nimic ultrasensibil, in afara de citeva lucruri, pe ici pe colo, in punctele esentiale.
Ia zi, care serviciu?? jamie.gif[/QUOTE]

Maistre,

Citeste cu atentie cele spuse de mine. Adica legat de chestiunile "ultrasensibile" si cartea lui Ostrovsky( pe care io o citeam chiar in Canada, pe cand tu te zbateai sa obtii viza !) . Deci inca odata nu umbla cu diversiuni. Exportate de aici acolo si imbracate in hainele pacifistilor. Serviciu ? Pai sa-ti spun io cine procedeaza asa pe acolo , lucrand cu sau fara norma ? laugh.gif

Si ca sa te pui la curent cu actiunile "baietilor " uite ca iti recomand o carte mai recenta : Istoria secreta a Mossadului . Spionii lui Ghedeon " de Gordon Thomas ,1999 ( iti las tie placerea s-o gasesti pe google , cu titlul original )

Si acum la subiect . Raspunde scurt si concis la intrebarea aia a mea pe care o completez ca sa fie mai clara : Pentru ce le trebuie ayatollahilor rachetele alea cu raza lunga de actiune cand Israelul ( pe care vor sa-l vada ras din zona ) se afla la o aruncatura de bat de ei ?!

dandanescu
Vezi March ca s-a oferit talusa sa iti tina companie cind te expui nud pe video, cum spuneai ca ai de gind.
(Pentru tine asta era on-topic?? rofl.gif )
Eu va mai las sa va simtiti si voi bine. ohyeah.gif

Voi doi creati o imagine tipica a mentalitatii de asediat desperat.

Despre talusa spuneai ca sta cu fundul pe o... bomba,
ma rog, asa o fi daca spui tu, credibil cum esti si informat nevoie mare, rolleyes.gif
dar tu cum poti sa justifici lipsa de logica? wink.gif

Tu nici macar un citat nu esti in stare sa dai fara manipulare.

QUOTE (dandanescu @ 25 Apr 2005, 01:19 PM)
QUOTE (March @ 25 Apr 2005, 01:30 AM)
Cat despre Ostrovsky, a fost destul de destept sa nu includa in carte chestii ultrasensibile . Ca doar a facut parte din sistem si cunoaste foarte bine cum procedeaza ei in situatii limita !

Ia zi, care serviciu?? jamie.gif

Pai subliniezi tu "ultrasensibile" dar lasi deoparte informatia in ce priveste
"metode si mijloace" ale unui serviciu secret (Israelian)
legate de tentativa de asasinare a unui presedinte american (Bush Sr.)
prin intermediul unui grup de palestinieni manipulati
in scopul fortarii unui atac USA asupra Iraqului?
...care are de-a face cu 9/11?
povestita de un fost agent Mossad...

Incredibil? Aha, parca march si cu talusa sunt mai credibili?
Macar "ala" cind spune ceva, le spune de se potriveste
voi, in schimb - istericale ieftine si propaganda transparenta, cu metode rudimentare. wink.gif

PS. Ai fi vrut tu sa ai parte de viata pe care o duceam eu pe vremea cind
(...dupa cum spuneai tu, informat din... parti) "ma zbateam pentru o viza de Canada" ohyeah.gif

PPS. Cind o sa afli de ce Israel are nevoie de submarine inarmate nuclear,
o sa afli si de ce Iranul vrea rachete cu raza si mai lunga.
talusa
Vezi March ca s-a oferit talusa sa iti tina companie cind te expui nud pe video, cum spuneai ca ai de gind.
(Pentru tine asta era on-topic??

Nici macar asta nu ai inteles-o.....ce ma mai mira...eratele? laugh.gif

Eu va mai las sa va simtiti si voi bine. 

Promiti sau ameninti?[cu tine ne distram de minune...mai ales cu...cunostiintele tale blink.gif ]

Voi doi creati o imagine tipica a mentalitatii de asediat desperat

Deocamdata...altii o "iau in buba"...sau remarca de mai sus apartine la "ghicitul in cafea"?
P.S.March, cine asediaza Romania?

Despre talusa spuneai ca sta cu fundul pe o... bomba,
ma rog, asa o fi daca spui tu, credibil cum esti si informat nevoie mare, 
dar tu cum poti sa justifici lipsa de logica?

Tu o justifici prin Erate! laugh.gif

PS. Ai fi vrut tu sa ai parte de viata pe care o duceam eu pe vremea cind
(...dupa cum spuneai tu, informat din... parti) "ma zbateam pentru o viza de Canada"

Nici pe asta nu ai inteles-o....este exact ce sustinea si March! mwah1.gif

PPS. Cind o sa raspunzi de ce Israel are nevoie de submarine inarmate nuclear,
o sa afli si de ce Iranul vrea rachete cu raza si mai lunga

Eu am raspuns, in modul cel mai serios!![raspunsul continea si cuvantul "ciuperca"]

Doar ca tu...citesti selectiv[si raspunzi...dupa ureche!!]

Cauta si vei gasi raspunsul!![daca suferi de orbul gainilor, nu este o scuza la faptul ca acuzi pe altii ca nu ti-au oferit un raspuns! ohyeah.gif ]
dandanescu
Deci Israelul vrea submarine inarmate nuclear?
Nu cumva si informatia asta e falsa? Ia verifica... ohyeah.gif

Mda, si Iranul e vecinul lor... oare de ce ar vrea sa se inarmeze si ei?
Ghici ciuperca!
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.