QUOTE(Marduk @ 4 Aug 2010, 10:51 PM)
Radeti voi dar cred ca viata oamenilor de rand din Iran se va ingreuna din ce in ce mai mult, scenariul pare a fi acelasi ca in Irak, diferenta este doar de imagine intre Sadam si Ahmadinejad, in timp ce primul fuma trabuce si tragea cu arma, Ahmi pare un "democrat" modest care vrea bunastarea poporului.
De ceva vreme exergy33 nu mai posteaza pe forum, o fi in vacanta? ce s-o fi intamplat cu ea, ma gandesc ca traieste intr-o tara in care femeile sunt lapidate in public, spre ca va reusi sa plece din Iran sau sa se puna la adapost inainte de atacul american.
Am fost plecata in doua runde de vacanta
si m-am intors cu mai bine de o mie de fotografii ... citeva zile voi fi acasa dupa care voi pleca in runda a treia.
Daca nu as fi obosita si nu as avea de spalat si de calcat o groaza de haine, mi-as face timp sa postez cite ceva.
Ramine pentru mai la toamna.
In cel priveste pe Ahmi, presa internationala bate cimpii
si face valuri pentru nimic
Ceea ce numesc ei 'atentat' a fost de fapt o grenada executata manual ( ... cred ca m-as pricepe si eu s-o fac
caci pentru Chahar Shambe Suri - sarbatoare premergatoare Anului Nou sau No Ruz, materiile prime necesare se gasesc de vinzare pe toate drumurile.
A fost aruncata in convoiul prezidential ce facea o vizita Hamadan de un tinar nu prea sanatos la minte.
Marduk, chestia cu
atacul american si
punerea la adapost m-a facut sa rid citeva minute bune.
Om trai si om vedea ...