Intre energy si exergy e o oarecare diferenta de fond.
Da-mi voie sa te contrazic, nu am adaptat nimic.
Cu mult inaintea mea au adaptat altii dar invers :ideologia religioasa a "super-popilor" la curentele comuniste.
Oare prin ce tari si-au dus ei traiul ca exilati politici ?...oare cu ajutorul cui au ajuns la putere?...
Firme puternice ca Exxon, Total,.. ,si alte companii din Europa de vest de ce fac coada la licitatiile deschise de Iran?
Anul trecut la intilnirea anuala bilaterala dintre Iran si Austria , partea austriaca a venit cu o delegatie de aproape o suta de persoane, din care aproximativ 80 au fost prezentati drept actionari majoritari sau directori la firmele austriece. Ce agitatie, ce circ, ce du-te ..vino!!
M-am lamurit si eu cu privire la strategia europenilor ..impotriva regimurilor de dictatura.
De ce tranzactiile comerciale pe care le fac cetatenii romani cu Iranul trebuie sa se desfasoare prin banca de la Londra? (idem si pentru alti cetateni din fosta Europa de Est).
Asa a fost si pe timpul sahului, asa este si azi...
Ce sa schimbat in jocul politic al vesticilor?
E clar ca seria de contracte pe care le incheie Iranul cu firme solide din vest (America face exceptie) nu sint mediatizate de BBC, CNN sau France Press.
Cel mai prapadit contract depaseste 100 mil $..si se invirtesc in jurul a 1 miliard $ in sectorul petrol-gaze .
Am vazut eu ce e si cu ideologia si cu economia..!!
Zau march.. calificativele pe care mi le-ai pus mie ma fac sa zimbesc.
Lectureaza si presa din 1979 (anul revolutiei din Iran) si vezi cine a fost ales "Omul Anului" de catre vestici.
Ziarele si canalele de televiziune vestice bat tam-tamul despre pericolul islamistilor sponsorizati de Teheran, ...si tocmai afaceristii din Europa de vest investesc puternic in industria iraniana.
Ca sa vezi cum se fac banii in economia de piata a lumii libere !!!
exergy33
PS
corectex adresa data anterior
http://www.kosoof.comtalusa iti dau dreptate (in ce priveste scleroza)