Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Tema Zilei: Specificul unei generatii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
nefertiti-old
Orice carte are ceva ireal pentru fiecare dintre noi. wink.gif
Achernar
Aia despre rezbel. E reconfortanta, fiindca astfel realizez ca marea majoritate a problemelor personale sunt realmente insignifiante in comparatie cu problemele pe care le aveau tipii aia pe front. Cateodata si literatura cu subiect medical are cam acelasi efect deoarece astfel imi dau seama ca operatiunea de extragere din pat la ora 5 dimineata e cu mult mai placuta decat zacerea prin cine stie ce pat de spital.
nefertiti-old
Foarte originale aprecierile tale laugh.gif .

Holograf, N-am stiut.
actionmedia
Nu stiu daca pot spune descpre mine ca as fi abonatul unuia sau altuia dintre curentele literare. Intotdeauna poti gasi carti bune in orice domeniu.
Cel mai atras ma simt de genul S.F. in special cele de tipul "Dune". Cele despre razboi de care vorbea Achernar mi se par si ele interesante, ma gandeam la Sven Hassel.
Nu am rbdare sa citesc romanele siropoase gen Sandra Brown desi in anumite conditii mai speciale, "anumite pasaje" recitate de o voce feninina ar putea deveni interesante... rolleyes.gif
Unele carti tehnice imi retin atentia dar rareori duc o carte de acest gen pana la capat.
nefertiti-old
Sven Hassel imi place si mie. Au aparut mai multi care au incercat sa il imite, dar nu au reusit, evident.
Cat despre pasajele alea din Sandra Brown, cred ca sunt mai interesant de pus in practica decat de recitat. laugh.gif

Lionel Richie si Enrique Iglesias, To Love a Women.
dead-cat
de regula chestii specializate din domeniul naval si militar. amazon r0cks!
cred ca ultimul roman ce l-am citit a fost "August 1914" de Solshenytzyn, acu 3 ani huh.gif .
nefertiti-old
Bine, in ultimii ani, si eu pot citi beletristica doar in anumite perioade, cand am chef de asa ceva. Sunt luni intregi in care nu pot pune mana pe asa ceva, nu stiu de ce. Dar si cand ma apuca, daca dau de o carte buna... In rest, diverse 'aiureli' de istorie si geopolitica.
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 12:05 PM)
Cat despre pasajele alea din Sandra Brown, cred ca sunt mai interesant de pus in practica decat de recitat. laugh.gif

Da numai ca pusul in practica vine dupa ce sunt recitate. Conditie esentila ca ea sa recite cu intonatie si sa acentueze pasajele care exprima propriile dorinte, astfel incat partenerul sa inteleaga mai bine ceea ce isi doreste, asta binenteles daca nu cumva prefera sa spuna direct cum vrea si in ce pozitie. spoton.gif
nefertiti-old
Mda, ne-am impotmolit la Sandra Brown. laugh.gif
Da' nu pricep, cum de stiu barbatii atatea despre ea, ca atunci cand aud despre o femeie ca citesc asa ceva, o dispretuiesc. In schimb ei... rofl.gif
milimetru
"- Iubitule, nu vrei să-ţi recit ceva din Sandra Brown?! jamie.gif
- Ok, babe, dacă nu vrei s-o spui de-a dreptu' bagă acolo o pagină-două! sad.gif " rofl.gif
actionmedia
QUOTE (milimetru @ 2 Nov 2004, 02:05 PM)
- Ok, babe, dacă nu vrei s-o spui de-a dreptu' bagă acolo o pagină-două! sad.gif " rofl.gif

Nici eu nu puteam sa o zic mai bine.

nefe:
Da' nu pricep, cum de stiu barbatii atatea despre ea, ca atunci cand aud despre o femeie ca citesc asa ceva, o dispretuiesc. In schimb ei...

adica ce stiu barbatii despre Sandra Brown? Si ce stii tu despre barbati?
Achernar
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 02:04 PM)
Mda, ne-am impotmolit la Sandra Brown. laugh.gif
Da' nu pricep, cum de stiu barbatii atatea despre ea, ca atunci cand aud despre o femeie ca citesc asa ceva, o dispretuiesc. In schimb ei... rofl.gif

Pai nici nu stii cate razboaie sunt descrise acolo ... cu lux de amanunte ...
nefertiti-old
QUOTE (actionmedia @ 2 Nov 2004, 03:11 PM)
QUOTE (milimetru @ 2 Nov 2004, 02:05 PM)
"- Iubitule, nu vrei să-ţi recit ceva din Sandra Brown?!  jamie.gif
- Ok, babe, dacă nu vrei s-o spui de-a dreptu' bagă acolo o pagină-două! sad.gif  "  rofl.gif

nefe:
Da' nu pricep, cum de stiu barbatii atatea despre ea, ca atunci cand aud despre o femeie ca citesc asa ceva, o dispretuiesc. In schimb ei...

adica ce stiu barbatii despre Sandra Brown? Si ce stii tu despre barbati?

In primul rand, constat ca barbatii STIU de existenta Sandrei Brown. laugh.gif

Stiu suficiente despre barbati, depinde la ce te referi. rofl.gif
milimetru
QUOTE (actionmedia @ 2 Nov 2004, 02:11 PM)

Mă bucur. Da' stai că mai am o variantă:

- yikes.gif Iaaaarăşi? Iubito, hai s-o lăsăm mai moale cu cititu' că o facem ferfeniţă... ăăă... cartea, vreau să zic! sad.gif "
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 02:19 PM)
In primul rand, constat ca barbatii STIU de existenta Sandrei Brown. laugh.gif

Vezi la ce sunt bune femeile, mai aflam si noi una alta de la ele

Stiu suficiente despre barbati, depinde la ce te referi.

ma refer la
In schimb ei...

in special la cele 3 puncte. spoton.gif
nefertiti-old
Deci faptul ca ei stiu despre S.B. si o citesc e de bine? laugh.gif
milimetru
Din nefericire, de o bună bucată de vreme nu mai am timpul necesar să citesc nici măcar o carte pīnă la capăt. O īncep, īmi fac planuri cu ea dar totul se năruieşte īn faţa... realităţii neiertătoare. cry.gif

Citesc, cum ar veni, "literatură de sertar". rolleyes.gif Adică pun literatura īn sertar... ph34r.gif
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 02:43 PM)
Deci faptul ca ei stiu despre S.B. si o citesc e de bine? laugh.gif

Eu personal am afirmat ca ma plictiseste si cred ca pe majoritatea barbatilor ii plictiseste. Introducerea este prea lunga pentru alea 2-3 pagini de actiune. Am incercat sa citesc o carte de genul acesta si dupa primele 2 pagini am inceput sa o rasfoiesc si am rasfoit si am rsfoit pana mi-a sarit un cuvant in ochi ohmy.gif , dupa aceea am mers inapoi pe firul actiunii pana am vazut ca devine din nou plictisitor. Am slectionat acel text care mi s-a parut interesant rolleyes.gif si l-am citit. Restul oricum nu conta.
Eh, dupa aia m-am gandit, de ce sa ma obosesc eu sa caut cand femeile oricum o citesc din scoarta in scoarta, ce ar fi daca mi-ar citi ea partea aia interesanta, asa inainte de preludiu biggrin.gif
nefertiti-old
Si pe multe femei le plictiseste, deci sa lasam partea cu 'rasa superioara' numita barbat laugh.gif .
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 02:56 PM)
Si pe multe femei le plictiseste, deci sa lasam partea cu 'rasa superioara' numita barbat laugh.gif .

Aha, deci recunosti ca si voi treceti repede la partea "interesanta" laugh.gif
nefertiti-old
Sinceritatea e una din putinele mele calitati. laugh.gif
actionmedia
spoton.gif
Imi plac oamenii sinceri. Si eu ma straduiesc sa fiu sincer de fiecare data innocent.gif
nefertiti-old
Adica nu simulezi? rofl.gif

Bob Marley, No woman, No Cry.
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 03:02 PM)
Adica nu simulezi? rofl.gif

Nu am simulat niciodata. Asta este tot o indeletnicire feminina. laugh.gif
nefertiti-old
Dovezi? laugh.gif
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 03:05 PM)
Dovezi? laugh.gif

pentru care afirmatie?
nefertiti-old
Ambele. biggrin.gif
actionmedia
e nvoie de 2 pentru o demonstratie. laugh.gif
nefertiti-old
Organizam o preselectie, pentru o partenera. laugh.gif

Mi se pare mie sau ai nostri colegi de suferinte literaro-sexuale s-au cam retras din dezbatere? rofl.gif
actionmedia
S-au speriat? unsure.gif
Sau poate au vrut sa creeze atmosfera rolleyes.gif
nefertiti-old
Adica e o conspiratie? laugh.gif
actionmedia
O conspiratie generala.
Se vede ce literatura citesc forumistii si forumistele, se pricep la conspiratii.
Achernar
In lipsa de inspiratie merge si conspiratia
actionmedia
Conspiratia salveaza inspiratia!
nefertiti-old
Parca era si o carte, Teoria conspiratiilor, cred. unsure.gif
actionmedia
Este chiar o intreaga teorie. Au fost cateva documentare pe Discovery.
dead-cat
"Conspiratii Sexoase". de Larry Flint rofl.gif rofl.gif rofl.gif
nefertiti-old
Dead-cat, abia scapasem de teoria sexului la S.B. rofl.gif
actionmedia
Larry Flint e profesorul lui Sandra Brown. spoton.gif
nefertiti-old
Deci ea a fost o eleva eminenta, care si-a intrecut maestrul? laugh.gif
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 04:26 PM)
Deci ea a fost o eleva eminenta, care si-a intrecut maestrul? laugh.gif

Daca este sa comparam audientele fiecaruia si notorietatea cred ca S.B. mai are de invatat. Pentru ca maestru Larry a trecut in nefiinta ar putea sa incerce si cu Hugh Hefner.
nefertiti-old
Pai cine spune care dintre ei are audienta mai mare?
actionmedia
QUOTE (nefertiti @ 2 Nov 2004, 04:39 PM)
Pai cine spune care dintre ei are audienta mai mare?

Se zice ca nu-i frumos sa te legi de marimea audientei unui barbat rofl.gif

Iar la femei cu cat e mai mica cu atat mai bine
nefertiti-old
Iar mie nu imi plac chestiile astea cu 'se zice ca'. rofl.gif
milimetru
Am şi eu o nelămurire, dacă īmi e permis să mă bag īntr-o discuţie tip ping-pong ( tongue.gif ). Se cheamă oare că lecturezi atunci cīnd citeşti un fragment sau chiar o carte pe internet? Eşti "consumator de literatură" īn acest caz?
nefertiti-old
Nu consumator, ci devorator. rofl.gif
Achernar
Moaaaa, si mi s-a facut un chef de citit ceva misto ...
Ma duc sa ma cultiv devil.gif
p.s : sa fiti cuminti, ca altfel ... ohyeah.gif
dead-cat
io am citit "Treasure Island" pe net, in orele de plictiseala de la lucru.
pina la urma, tot literatura e.
nefertiti-old
Ti-as sugera ceva mai interesant in orele de plictiseala de la lucru rolleyes.gif laugh.gif tongue.gif .
dead-cat
fiecare cu posibilitatiile momentului dat, respectiv rofl.gif tongue.gif laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.