Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Tema Zilei: Specificul unei generatii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Felina
QUOTE (nefertiti @ 8 Jul 2005, 08:48 AM)
Eu sunt curioasa cate dintre voi (damele) faceti toate astea pentru voi si nu pentru a le fi lor (masculilor) pe plac. Nu de alta, da' lor li se cam rupe de cum arata, au doar pretentii de la voi. ohyeah.gif

Inca dinaite sa-mi placa barbatii imi controlez alimentatia. Incerc sa ma mentin in forma pentru mine si nu pentru mascul. De ex daca nu fac miscare suficienta ceva timp sunt tot timpul somnoroasa si morocanoasa, asa ca incerc sa recuperez, deci n-are legatura cu masculul. De cand am pus putintel pe mine, ca eram slabanoaga rau acu vreo doi ani, masculu zice ca-s perfecta tongue.gif , atunci cand observ cu glas tare ca am burta. Dar eu vreau sa scap de afurisita de burta! Asa ca de cateva zile incerc sa pap putin seara si deja se vede diferenta.

Am uitat sa spun ceva: nu pap paine decat rar, si asta de pe la 20 de ani...

Apropo de barbatii cu pretentii si neingrijiti, eu cunosc o gramada de barbati ingrijiti. biggrin.gif
Aramis
Eu sunt curioasa cate dintre voi (damele) faceti toate astea pentru voi si nu pentru a le fi lor (masculilor) pe plac. Nu de alta, da' lor li se cam rupe de cum arata, au doar pretentii de la voi. ohyeah.gif

Prietenului meu ii place cum aratam si inainte sa incep sa slabesc si-mi tot spune ca nu-i nevoie sa mai dau jos kg. Din punctul meu de vedere, vreau sa slabesc pentru mine, deoarece cand eram mai micuta eram destul de dolofana (si va imaginati cate glume "istete" starnea fizicul meu)
nefertiti-old
Eu nu mananc prea multa paine, in general, dar nu pe motiv de regim, ci asa vrea organismul meu. In schimb, imi plac dulciurile si am observat ca se depoziteaza pe ici, pe colo, cand exagerez cu ele. hh.gif In rest, mananc cam orice si nu tin regim, incerc doar sa ponderez cantitatile. Am un metabolism relativ simplu: daca mananc mult, ma ingras, daca reduc cantitatile dau jos destul de repede. Beau cafea cam multa si cu zahar rolleyes.gif , nu fumez... Partea proasta e ca stau cam mult in birou si fac miscare putina. La asta tre' sa gasesc o solutie, pentru ca am zile cand resimt sedentarismul.
Scarlett
QUOTE (Cla @ 8 Jul 2005, 09:38 AM)
Cel care te-a luat, a stiut ce-a vrut. Si asa te-a vrut.

mai greu e cand apar schimbarile .... wink.gif

Cla
Shit happens sad.gif
Jazz
E clar ca pentru mine! Daca era unul care imi spunea ca trebuie sa fac tot posibilu' sa arat ca X eram de mult inapoi la mama acasa. laugh.gif

PS: Io pap paine pentru fibra! tongue.gif
Felina
QUOTE (Jazz @ 8 Jul 2005, 02:43 PM)
PS: Io pap paine pentru fibra! tongue.gif

Pai painea alba numa fibre n-are! Poate paine neagra/graham?
Eu pt fibre pap cereale.
Sushi

sigur ca trebe sa placm si masculilor care-s pe gustul nostru (blonzi, bronzati, inalti, musculosi si cu ochelari), adica macar sa nu le vina sa vomite cind ne vad biggrin.gif dar in primul rind trebuie sa-mi plac mie. In compania cuiva petrec o anumita parte din timpul vietii mele... cu mine insa petrec 100%.
nefertiti-old
spoton.gif spoton.gif
Sushi
ochelari de soare am vrut sa zic! smile.gif
Jazz
Felina,
spoton.gif De acord!

Later edit: Mai, nu stiu de ce am crezut eu ca Dead-cat traieste in Londra... Acum am realizat ca e in Germania! Ups!
nefertiti-old
La sugestia lui Oiski, tema de azi, bagajele pentru concediu. Ce bagati in ele, cu cat timp inainte le pregatiti, cine face asta - el sau ea - samd. Sper ca am retinut bine ideea ei, ca mi-a spus-o vineri rolleyes.gif .
denise
hh.gif ce m-ai lovit cu tema asta. Sunt numai buna de pus la rubrica: "asa nu!". Fac bagajele din timp- pun valiza intr-un colt si incep sa pun in ea tot felul de chestii cam trei zile inainte de plecare. Intotdeauna bagajele mele arata ca si cum ma duc in pustiu chiar daca merg la un hotel de 4/5 stele. Adica: fier de calcat ( biggrin.gif macar pe asta il folosesc, nu prea suport hainele din materiale sintetice, desi la drum sunt cele mai indicate, dar de cele mai multe ori plec in delegatii = concediu pe banii altora, unde e nevoie si de haine mai elegante), medicamente - de cap, de stomac, de raceala, de durere de dinti etc. (nu le folosesc niciodata, dar...nu se stie... rolleyes.gif - leucoplast, chestii femeiesti...), ata si ac (iar nu am folosit niciodata), cafea, pliculete de ceai, fierbator, zaharina, periuta si pasta de dinti, bomboane tic-tac etc.
Haine - subtiri , groase, de plaja, de ploaie si o tinuta de seara, uneori - incaltaminte- 2-3 perechi (si pe astea le folosesc, nu stau in camera de hotel decat atunci cand dorm), umbrela ( blink.gif si la munte), creme, sampon, prosop etc. Asaa, si dupa ce umplu doua valize incep si scot din lucruri - intotdeauna ramane un singur bagaj mai mare si eventual geanta cu actele. Dar am indesat atatea in valiza aia incat cu greu o pot urni. Din fericire, am una nu prea mare dar incapatoare, cu rotile. In final realizez ca cele mai multe lucruri pot fi cumparate la fata locului si renunt sa le mai iau. Cand merg la munte, e mult mai usor - rucsacul si atat. Oricum regula asta o respect mereu - un singur bagaj pe care sa-l pot cara singura (fie si cocosata laugh.gif), chiar daca am masina la dispozitie la sosire.
Michelle
La noi bagajele se fac asa :se alege din timp ...o saptamina -doo ce isi ia fiecare si in ce combinatie(haine +pantofi+ accesorii+lenjerie)...eu am grija in ultima saptamina sa le bag pe toate la spalat...mai putin pantofii sau cosmeticalele...apoi in ultimele 2 zile le calc...daca nu plecam pentru mai mult de 2-3 zile sunt mai putine deci le calc cu doar citeva ore inainte...finalul,adica ambalatul in valize/genti il face sotul care e maestru...le pune frumos ,ordonat si incap cit mai multe ...daca le-as pune eu cred ca ar intra pe jumate si am ajunge sigur cu ele varza laugh.gif

PS.nu imi iau niciodata fier de calcat la mine,dar imi iau feon,perii ,produse de styling pt par ...si niciodata nu-mi ajung...prilej sa mai cumpar si de pe-acolo!de asemenea nu car multe zorzonele ...ca sa am loc sa aduc altele tongue.gif ohyeah.gif
Cla
Deobicei iei un geamantan prea mult cu tine. Bine ca ai ce cara... hh.gif
Si ca sa constatezi ca ceva important oricum ai uitat acasa.
Nasol, daca-i piaptanul (sau pieptenele spoton.gif ) si peria de dinti rofl.gif
dead-cat
io stau saptaminal 3 nopti in hotel asa ca-s obisnuit.
totul incape intr-o geanta. biggrin.gif
calatoresc cu bagaj minim si iau numai ceea ce chiar am o sansa sa folosesc.
pentru chestii neasteptate...exista EuroCard spoton.gif
nefertiti-old
Eu am cam uitat cum e sa mergi intr-un concediu veritabil, asa ca zic pas. hh.gif
dead-cat
te fofilezi rofl.gif
nefertiti-old
Las' ca vezi tu fofilat cand ti-oi umple bagajul cu d'ale mele rofl.gif devil.gif .
Cla
rofl.gif rofl.gif Atunci chiar c-o sa fii dead. cat spoton.gif
Scarlett
Era o vreme in care caram cam juma din casa rolleyes.gif ...acum doar ce stiu ca o sa folosesc .

Cla ...odata a trebuit sa plec urgent ..intr-o ora de cand s-a dat " alarma " trebuia sa fiu la gara .A fost singura data cand n-am uitat nimic important acasa ohyeah.gif
Oiski-Poiski
QUOTE (Cla @ 11 Jul 2005, 11:08 AM)
Si ca sa constatezi ca ceva important oricum ai uitat acasa.
Nasol, daca-i piaptanul (sau pieptenele spoton.gif ) si peria de dinti rofl.gif

Si mai nasol este daca ti-ai uitat anti baby pille , te intorci poate fara bagaje pe care ti le-au sterpelit hotii in concediu in schimb capeti peste noua luni urmas sau urmasi ohyeah.gif rofl.gif
Deci daca tot am propus tema sa scriu repede ce perla sunt eu.
Fac cu cel putin o saptamana inainte bagajul , singura, nu mi s-a prea intamplat sa uit ceva , pentru mine mai putine, pentru copil multe , pentru sot destule .El este cel care le aseaza in masina, le baga, le scoate rolleyes.gif , le baga , le scoate rolleyes.gif pana se potrivesc.Spre bucuria noastra nu ne-a pus pana acum la nici o vama nici un vames sarguincios sa le scoatem.
O singura data mi-au cerut la vama romaneasca o cafea si n-am mai stiut pe unde am ascuns-o asa ca am deschis toate gentile pana am gasit una rofl.gif rofl.gif
Sushi
eu imi fac concediile la prietenele raspindite prin lume. Nu neaparat din considerente financiare ... si bagaje nu prea imi iau ca dorm oricum la pielea goala sau cu un tricou care de obicei il imprumut de la ele, haine de stat prin casa imi dau ele. Asa ca io impachetez 1 blug, o fusta, 2 tricouri si daca e iarna 1 pulovar si o geaca. Asta ajunge pentru 10 zile.
Oiski-Poiski
QUOTE (Carmelita @ 11 Jul 2005, 12:33 PM)
Asa ca io impachetez 1 blug, o fusta, 2 tricouri si daca e iarna 1 pulovar si o geaca. Asta ajunge pentru 10 zile.

sa inteleg ca trebe sa-ti pregatesc si unterwäsche cand vii la mine ???? ohmy.gif tongue.gif laugh.gif
Sushi
nu port wink.gif
Oiski-Poiski
Ioi tu , pudiNca de mine s-o rusinat de asa o obraznicie din partea ta sorry.gif rofl.gif
nefertiti-old
Eu stiam o tipa care, chiar daca mergea doar la munte, tot isi umplea gemantanul cu pantofi de gala. laugh.gif
Oiski-Poiski
tu nefe sunt buni si aia ca poti sa te aperi cu tocurile de la ei de vacile nebune care o ia razna.Carmelita stie despre ce vorbesc, bre mi-e si frica sa ma duc in tara ta in concediu rofl.gif rofl.gif
Cla
Lili, bist vielleicht a Maus rofl.gif

Carmen: "nu port" rofl.gif spoton.gif

Scarlett: Prietena mea a zis odata: "Mai, ai buzunare magice"
Am avut de toate pe-acolo, dar mi s-a intamplat odata sa plec fara piaptan.
Ce misto am aratat dupa somn... rofl.gif

Nefe: High-heels in Poiana?? rofl.gif

nefertiti-old
Ma, in poiana sau nu, nu stiu, da' lua cu ea 3-4 perechi. Niciodata n-am inteles de ce. Bine, era si genul care era in stare sa puna un kil de fixativ in par, ca sa nu i se miste vreo suvita din freza, deci intelegi ce nervi de otel ii trebuia unui barbat cu asta.
Sushi
QUOTE (nefertiti @ 11 Jul 2005, 12:42 PM)
Eu stiam o tipa care, chiar daca mergea doar la munte, tot isi umplea gemantanul cu pantofi de gala. laugh.gif

o stiam si eu?
nefertiti-old
Nope. cool.gif
Sushi
aha... am confundat smile.gif)
nefertiti-old
Hmm, daca ma gandesc bine, cred ca stiu cu cine o confunzi. E drept ca seamana un pic. laugh.gif
Cla
QUOTE (nefertiti @ 11 Jul 2005, 12:27 PM)
Bine, era si genul care era in stare sa puna un kil de fixativ in par, ca sa nu i se miste vreo suvita din freza, deci intelegi ce nervi de otel ii trebuia unui barbat cu asta.

rofl.gif De ce crezi ca am divortat?? rofl.gif
Ce "misto" e sa-i treci prin par si dai de sârma... dry.gif
Serenity
Foarte faina tema thumb_yello.gif

Tocmai ma gandeam mai devreme ca trebuie sa ma pun pe facut bagaje si nu vreau, nu vreaauu, nu vreaaauuu!!! hh.gif Eh, cam asta e reactia initiala atunci cand vine vorba de bagaje: sunt ingrozita hh.gif Cel mai mult ma ingrozeste gandul ca nu imi voi lua tot ce trebuie, ca voi uita ceva acasa de care o sa am neaparata nevoie atunci cand ajung acolo si n-o sa am de unde sa fac rost de acel ceva. Oare daca va povestesc ca mi s-a intamplat de mai multe ori sa am cosmaruri ca merg undeva si ajunsa la destinatie remarc ca nu mi-am luat hainele sau alte cele o sa imi faceti cadou o camasuta din aia, la moda, alba cu maneci lungi? laugh.gif Apoi, find o persoana incredibil de comoda, mi-e groaza sa ma gandesc cum voi cara acel bagaj chiar daca distanta dintre casa/hotel/etc. si mijlocul de transport e foarte mica. Dar trecand peste, dupa ce depastesc momentul asta de groaza profunda incep sa ma adun si sa ma pun pe treaba. De obicei ma apuc de bagaje cu doua-trei zile inainte, ca sa am timp sa-mi amintesc tot ce trebuie pus si sa nu uit nimic. Si pun si pun si tot indes acolo pana cand realizez ca nici cu ajutorul a 10 oameni nu as mai putea inchide si cara valiza. Apoi incep sa scot.. si tot scot pana cand imi dau seama ca am scos tocmai lucrurile esentiale sau ca nu voi mai avea in ce sa ma imbrac. Tin minte doua vacante la mare, in ani consecutivi.. in primul an am avut atatea haine incat nu am apucat sa imbrac nici jumatate iar in al doilea am fost nevoita sa alerg prin satiune sa-mi cumpar ceva de imbracat pentru ca pur si simplu nu aveam in ce sa ies din camera rofl.gif wacko.gif
Mereu am avut o problema cu hainele, daca stau sa ma gandesc.. De multe ori mi s-a intamplat sa deger o saptamana de frig pentru ca plecasem pe munte numai cu haine de vara cand acolo sus gradele puteau fi numarate pe degete. Dar, slava domnului, problema se rezuma doar la haine.. In general nu prea imi lipseste nimic altceva din bagaj.
Ce contine acest bagaj? Uf.. lunga povestea.. Cam tot timpul sunt luata la misto pentru adevarata farmacie care se gaseste in bagajul meu. Drept e ca de cele mai multe ori eu nu folosesc nimic din toate medicamentele alea si tocmai cei ce au ras apeleaza la mine sa-i doftoricesc tongue.gif
In ultima vreme am inceput sa adun tot ce prind in varianta mini - de la sampun, sapunuri, gel de dus, balsam de par, pasta de dinti.. Cam tot ce iau cu mine caut sa fie intr-un gramaj cat mai mic pentru a nu cara aiurea ditamai borcanu' cu crema de fata cand stiu ca nu voi folosi nici un sfert din cat e acolo. Prosoape cat mai multe (din nou mi s-a intamplat sa trebuiasca sa cumpar de pe-acolo), nu plec nicaieri fara CD Player si CD-uri, aparatul foto, radio, telefon, cartela telefonica tongue.gif , cateva reviste sau o carte usurica pentru momentele in care nu am ce face, carti de joc, uscator de par si alte chestii pe care mi-e lene sa le mai insir laugh.gif
Acum mi-am propus ca tot bagajul meu sa se rezume la un singur rucsac. Sunt curioasa daca o sa reusesc.. ohyeah.gif
Cla
QUOTE (Carmelita @ 11 Jul 2005, 11:33 AM)
eu imi fac concediile la prietenele raspindite prin lume. Nu neaparat din considerente financiare ... si bagaje nu prea imi iau ca dorm oricum la pielea goala sau cu un tricou care de obicei il imprumut de la ele, haine de stat prin casa imi dau ele.

Si tu esti una din asta?
Deja juma' din hainele mele sunt la prietena (fosta) spoton.gif
Mi le-a sterpelit. Ce pretext fain, cica: "Mirosi asa de frumos" rofl.gif
mutulica
mdea... nu am intilnit pina acum nici o tipa care sa nu imi puna la incercare rabdarea si suspensiile masinii
cam tot ce cunosc, incepind cu maica-mea (care il dispera pe taica-meu) toate, dar absolut toate trebuie sa isi ia dulapul cu ele in concediu, indif unde se merge.
si niciodata nu este de ajuns ce este in valiza, ci mai trebe cumparat si de pe unde ajunge... eventual ii trebuie sa poarte din toalele mele

cum eu gindesc ca bagajul sa fie minim, si cardul plin... pierd de doua ori... pt ca pina la urma cardul se goleste tot in favoarea ei... asa ca in ultimele 3 vacante am fost singur...
Michelle
QUOTE (mutulica @ 11 Jul 2005, 09:04 PM)

cum eu gindesc ca bagajul sa fie minim, si cardul plin... pierd de doua ori... pt ca pina la urma cardul se goleste tot in favoarea ei... asa ca in ultimele 3 vacante am fost singur...

ei,as!texte...singur ai fost pentru ca esti virgin laugh.gif
mutulica
virgin e efectul...cauza e bagajele de conced
Cla
QUOTE (mutulica @ 11 Jul 2005, 07:04 PM)
cam tot ce cunosc, incepind cu maica-mea (care il dispera pe taica-meu) toate, dar absolut toate trebuie sa isi ia dulapul cu ele in concediu, indif unde se merge.

Clar. Si taica-l cara... laugh.gif
mutulica
QUOTE (Cla @ 11 Jul 2005, 09:52 PM)
Clar. Si taica-l cara...

te imbatasi?
Cla
Dac-as fi beat, n-as putea sa car dulapul... spoton.gif
flori
Apropo chiar astazi sora mea din Israel, care e in vizita la mine, a trebuit sa-si mai cumpere o valiza pentru hainele si pantofii pe care si le-a cumparat de aici pe linga cele aduse de acasa...am facut mare haz pentru ca nu a imbracat nici macar jumatate din ce a adus. Mai tragic e ca si mie mi se intimpla si n-am sa inteleg niciodata de ce...desi stiu ca nu o sa folosesc multe din lucruri, le arunc totusi acolo-n valiza ca cine stie? Cred ca e o problema psihologica, in febra pregatirilor de plecare avem tendinta de a lua cu noi toata casa...e un fel de dependenta de anumite lucruri, sau poate greutate de a ne desparti de casa chiar daca stim ca e pentru timp scurt?
nefertiti-old
La sugestia lui Cla, tema de azi: razbunarea in dragoste. El spunea ceva de o tipa care, dupa ce a fost incurcata cu un tip insurat care a parasit-o, acum e decisa sa se razbune pe toti barbatii casatoriti. (Sper ca am inteles bine, nu sunt sigura laugh.gif ). Am vazut si ei cazuri in care unii care au divortat, au ajuns sa urasca barbatii sau femeile, dupa caz, si sa ii trateze ca atare.
Ei bine, e nevoie sau nu de razbunare in dragoste?

P.S. Nu stiu cat de coerenta am fost, ca mor de somn. cool.gif
mutulica
e o tema buna...
stiu o singura razbunare, pe care o aplic indif de situatie... butonul ignore
atunci cind ceva m-a calcat pe coada si simt nevoia sa o platesc, pun persoana pe lista de "stay away from" si tratez totul cu ignore
stiu ca nimic nu doare mai mult decit sa fii ignorat
Michelle
La fel! Ignore si out of my life!
Eclectic
Mi se pare stupid sa te razbuni pe cineva doar pentru ca relatia cu acea persoana nu a mers. Cu atat mai stupid e sa te razbuni pe altii pentru acest lucru. Dar nu ma mai mira nimic. Fiecare cu ale lui.
mutulica
cel mai aiurea este ca in loc sa te simti bine in alta parte, iti pierzi vremea cu razbunarea... adica.. ai luat-o in freza, si continui sa mai pierzi vremea acolo, poate o mai iei odata..
in plus facindu-le mizerii la ceilalti nici nu iti atingi scopul, pentru ca asta ii va uni si mai tare

pe cind... poti sa dai game over + ignore... sa iti vezi de treaba si sa te simti bine
Mara
Eu cred ca trebuie sa ai o doaga lipsa ca sa te razbuni, valabil si pentru razbunarea pe cel care te-a ranit, dar mai ales pentru cei care vin dupa el. Ce Dumnezeu sunt altii de vina ca tu ai suferit?! hh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.