Foarte faina tema
Tocmai ma gandeam mai devreme ca trebuie sa ma pun pe facut bagaje si nu vreau, nu vreaauu, nu vreaaauuu!!!
Eh, cam asta e reactia initiala atunci cand vine vorba de bagaje: sunt ingrozita
Cel mai mult ma ingrozeste gandul ca nu imi voi lua tot ce trebuie, ca voi uita ceva acasa de care o sa am neaparata nevoie atunci cand ajung acolo si n-o sa am de unde sa fac rost de acel ceva. Oare daca va povestesc ca mi s-a intamplat de mai multe ori sa am cosmaruri ca merg undeva si ajunsa la destinatie remarc ca nu mi-am luat hainele sau alte cele o sa imi faceti cadou o camasuta din aia, la moda, alba cu maneci lungi?
Apoi, find o persoana incredibil de comoda, mi-e groaza sa ma gandesc cum voi cara acel bagaj chiar daca distanta dintre casa/hotel/etc. si mijlocul de transport e foarte mica. Dar trecand peste, dupa ce depastesc momentul asta de groaza profunda incep sa ma adun si sa ma pun pe treaba. De obicei ma apuc de bagaje cu doua-trei zile inainte, ca sa am timp sa-mi amintesc tot ce trebuie pus si sa nu uit nimic. Si pun si pun si tot indes acolo pana cand realizez ca nici cu ajutorul a 10 oameni nu as mai putea inchide si cara valiza. Apoi incep sa scot.. si tot scot pana cand imi dau seama ca am scos tocmai lucrurile esentiale sau ca nu voi mai avea in ce sa ma imbrac. Tin minte doua vacante la mare, in ani consecutivi.. in primul an am avut atatea haine incat nu am apucat sa imbrac nici jumatate iar in al doilea am fost nevoita sa alerg prin satiune sa-mi cumpar ceva de imbracat pentru ca pur si simplu nu aveam in ce sa ies din camera
Mereu am avut o problema cu hainele, daca stau sa ma gandesc.. De multe ori mi s-a intamplat sa deger o saptamana de frig pentru ca plecasem pe munte numai cu haine de vara cand acolo sus gradele puteau fi numarate pe degete. Dar, slava domnului, problema se rezuma doar la haine.. In general nu prea imi lipseste nimic altceva din bagaj.
Ce contine acest bagaj? Uf.. lunga povestea.. Cam tot timpul sunt luata la misto pentru adevarata farmacie care se gaseste in bagajul meu. Drept e ca de cele mai multe ori eu nu folosesc nimic din toate medicamentele alea si tocmai cei ce au ras apeleaza la mine sa-i doftoricesc
In ultima vreme am inceput sa adun tot ce prind in varianta mini - de la sampun, sapunuri, gel de dus, balsam de par, pasta de dinti.. Cam tot ce iau cu mine caut sa fie intr-un gramaj cat mai mic pentru a nu cara aiurea ditamai borcanu' cu crema de fata cand stiu ca nu voi folosi nici un sfert din cat e acolo. Prosoape cat mai multe (din nou mi s-a intamplat sa trebuiasca sa cumpar de pe-acolo), nu plec nicaieri fara CD Player si CD-uri, aparatul foto, radio, telefon, cartela telefonica
, cateva reviste sau o carte usurica pentru momentele in care nu am ce face, carti de joc, uscator de par si alte chestii pe care mi-e lene sa le mai insir
Acum mi-am propus ca tot bagajul meu sa se rezume la un singur rucsac. Sunt curioasa daca o sa reusesc..