Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Tema Zilei: Specificul unei generatii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Achernar
Pai 90 % din informatiile vehiculate in mass-media sunt fie inutile fie 'prelucrate'. Nu te poti baza pe ele. Exista doar cateva ziare si posturi de radio care ofera intr-adevar informatii de calitate. TV-urile insa sunt sub orice critica din acest punct de vedere.
Apoi, in Romania s-au dat mega-tzepe pe baza unor asa zise informatii vehiculate de mass-media ('Dormi linistit ... FNI lucreaza pentru tine ...'). Nu-i un precedent prea incurajator.
Sushi
QUOTE (nefertiti @ 3 Mar 2005, 11:25 AM)
Cand spuneam divertisment sau pseudodivert. m-am gandit in primul rand la emisiunile de care e plin la noi (la alea se referea si omul din interviu biggrin.gif ) si cu care unele teveuri isi fac audienta. Si ar intra aici: Ciao, Darwin; Folclorul contraataca; Teo; Surprize, surprize; De 3 ori femeie si multe altele, carora nu le mai stiu numele. Sa nu uitam Big Brother, care nu mai e acum, dar care a ridicat tocmai Prima Tv la cote de audienta inalte la vremea respectiva.

Uite nefe acuma io nu vreau sa incepem sa ne laudam ca la graditinita "Ba a mea e mai mare" dar si aici is pline programele TV de tot felul de talk-show-uri, cautari de stele ale (pseudo)muzicii, emisiuni despre gatit sint cam 10 pe zi, altele in care-ti arata cum sa-ti aranjezi casa vreo 5, pe putin 7 despre ce sa maninci si cum sa respiri, Big Brother avem si noi, plus ca nemtii au scos acuma prima lor telenovela "Indragostit(a) in Berlin"...
Aici sa fii casnica e un tel in viata pentru marea majoritate a femeilor asa ca numa' ele si pensionarii urmaresc asemenea show-uri ca numai ei au vreme.
Pe mine cel mai mult ma calca pe nervi in RO iapa aia de la Surprize Surprize... imi pare atit de fals-intelegatoare, atita de antipatica... sorry Madam daca citesti cumva rindurile astea, dar sintem incompatibile!!!
nefertiti-old
QUOTE (Planorista @ 3 Mar 2005, 11:55 AM)

Uite nefe acuma io nu vreau sa incepem sa ne laudam ca la graditinita "Ba a mea e mai mare"

Mey, aia nu sunt de la gradinita. rofl.gif

P.S. Revenind, si aici s-au inmultit ca dracu emisiunile de genul asta, oare o fi crescut si numarul gospodinelor de profesie? ohmy.gif Nu de alta, dar ar insemna ca a crescut si nivelul de trai in RO, iar io n-am observat, si isi permit sa stea acasa? unsure.gif

Edit la edit laugh.gif : mama, ce topica am avut! rofl.gif
Sushi
QUOTE (nefertiti @ 3 Mar 2005, 12:01 PM)

Mey, aia nu sunt de la gradinita. rofl.gif

La gradi pe care am frecventat-o io eram toti cam... precoce spoton.gif

Despre casnicele de profesie: nu cred sa fie o problema exclusiv de nivel de trai, mai degraba una de mentalitate. Ea sta si face papa, el merge si cistiga dinero. Seara se intilnesc si se bucura de produsul muncii ei de peste zi (tocanita de cartofi par exemple) si se dedau la activitati sexuale (daaaaaaaaaa, iar ne bagam sexul in tema zilei, scuze nefe) ca altfel ea nu pupa dinero cistigat de el. S-a cam saturat lumea muiereasca de atita feminism, si independenta si propriu cont in banca, si condus masina si purtat pantaloni... amu's rau de tot off-topic.
Stai ca ma redresez: Deci da, un om care munceste nu cred ca are vreme sa se uite-n cerebel la unu pe care l-a parasit nevasta-sa ("Iarta-ma") sau sa vada cum se scarpina unu live in dos (Big Brother).
nefertiti-old
rofl.gif

So, sa recapitulam si sa facem un rezumat: aia de lucreaza se uita la stiri si menajerele cu diploma (certificat de casatorie) la 'divertisment? Acu' ne-ar trebui o statistica. blink.gif
Sushi
QUOTE (nefertiti @ 3 Mar 2005, 12:20 PM)
aia de lucreaza se uita la stiri si menajerele cu diploma (certificat de casatorie) la 'divertisment?

Un procent insemnat din populatia feminina cu virste cuprinse intre 30 si 30 de ani si opt luni au raspuns afirmativ.
nefertiti-old
Mai, io nu ma mai incadrez. cry.gif laugh.gif

Auzi, da' oare de ce vorbim numai noi doo aci? unsure.gif rofl.gif
Sushi
QUOTE (nefertiti @ 3 Mar 2005, 12:31 PM)
Auzi, da' oare de ce vorbim numai noi doo aci? unsure.gif rofl.gif

Noi trei ca io-s schizofrenica!
abis
Auzi, da' oare de ce vorbim numai noi doo aci?

Asa-s femeile, mai vorbarete... Barbatii spun ce au de spus in cuvinte putine (de cele mai multe ori). laugh.gif

nefertiti-old
Asta era un compliment, nu? rolleyes.gif
abis
Evident!
dead-cat
programul TV dintre orele 10 - 17 este destinat aproape 100% casnicelor.
1 million de talkshow-uri pe teme ce se pot integra fara probleme in categoria "borderline bullshit".

mi-am luat premiere pay-TV pt. discovery si sport. pentru filme exista DVD-uri.
programul "normal" de TV pentru mine e mort si valoarea lui (informationala sau otherwise) s subzero.
milimetru
QUOTE (nefertiti @ 3 Mar 2005, 09:52 AM)
Acu', sigur ca nu zice nimeni ca trebuie sa fii obsedat de informatii (mai ales de genul alora 'stirile de la ora 5' laugh.gif ), dar poate ca e bine sa stii pe ce lume traiesti.

Eu nu cred că ştirile prezentate īn principalele jurnale TV dau o imagine veridică a lumii īn care trăiesc. Cred că scot īn evidenţă anumite aspecte ale lumii īn care trăiesc. Estimez din partea mea o cotă de interes cam de 10 la sută din suma informaţiilor vizionate. Īn consecinţă cam tot atīt la sută mă şi uit la acele emisiuni (de audienţă maximă, totuşi, aşa am auzit!).

Īn ceea ce priveşte divertismentul īnţeleg perfect gusturile pt filme ale americanilor. Cīnd vii după o zi extenuantă de la treabă, dacă mai ai chef şi de TV, alegi īn limita timpului disponibil ceva "uşor", o bătaie, o femeie frumoasă, o urmărire şi neapărat happy-end, că īţi ajung bad(sau wrong)-end-urile de peste zi! Īn funcţii de gusturi probabil că īnghiţi şi porcăriile alea gen surprize-surprize, ciao darwin etc.

ps: era interesantă discuţia dintre cele doo. Păcat că una dintre ele şi-a dat seama de situaţie şi s-a oprit tongue.gif
nefertiti-old
QUOTE (milimetru @ 3 Mar 2005, 01:54 PM)

ps: era interesantă discuţia dintre cele doo. Păcat că una dintre ele şi-a dat seama de situaţie şi s-a oprit tongue.gif

Hmmm, aci nu prea am priceput si vreau detalii. laugh.gif
milimetru
Sorry pt īntīrziere dar nu prea am timp sa intru pe aici... Discuţia era interesantă pt că aflam lucruri noi despre felul de a fi al anumitor oameni vizavi de privitul la TV. Chestia cu gospodinele şi cea cu "dinero" pe mine mă interesau, chiar dacă se īndepărtau puţin de la subiect...

Plus ce īnseamnă divertisment. Chiar, ce o fi divertismentul? Etimologic s-ar părea că derivă de la "diversitate", adică "hai să mai vedem şi altceva decīt vedem peste zi". Numai că dacă o luăm aşa şi ştirile intră la divertisment! smile.gif
nefertiti-old
Ramanem tot la tema asta, ca io una nu m-am lamurit si tot incepe uichendul si se poarta divertismentul, oricare o fi el. Chiar, cu ce va diversificati voi uichendul?

P.S. Daca aveti vreo idee mai buna, pentru o alta tema, e binevenita. biggrin.gif
nefertiti-old
Asaaaa, inca un inceput de saptamana. Cum la inceput de martie se tot vorbeste despre femei, cadouri, flori, barbati (intr-o ordine oarecare, evident laugh.gif ), nici ziua de azi nu a facut exceptie. Emisiuni de radio pe tema asta, reclame la fel, asa ca stau io si ma gandesc la o chestie: de ce, de atatia ani, se tot 'razboiesc' femeile cu barbatii si fiecare incearca sa le demonstreze celorlalti superioritatea? Si de ce, brusc, devin barbatii galanti in anumite zile, cum ar fi 8 martie (care mie mi se pare o aniversare stupida), de exemplu. Sa rezulte de aici ca barbatii sunt ipocriti? rolleyes.gif Sau poate si femeile sunt? Nu de alta, dar in zilele astea le uita barbatilor toate defectele, toate aerele de superioritate si isi accepta topite florile, cadourile samd. laugh.gif
cactus
Stii si tu cum e atractia aia dintre plus si minus ; atraxtia "contrariilor" care, in general, vor - nu vor, tot se atrag...
Si unii si altzii vor sa se evidentzieze; ceva de genul penajului la pauni si etc...
nefertiti-old
Iote mostra, d'aci, de la Han rofl.gif

yeah, clar; dupa ce se vad maritate, cu jumate din averea sotului, curu incepe sa li se lateasca, fac burta, varice, le doare in spate de cum arata... ca de, au barbat deja  eventual trantesc si fo 2-3 plozi, ca sa fie sigure ca l-au agatzat definitiv pe fraier, si ca in caz de divort, au o penzie de supravietuitor frumusica  si cand sotii au proasta inspiratie sa le zica ceva despre cum arata, riposteaza cu eternul "am nascut draga, TU NU STII CE-I AIA" !  de parca barbatii n-au fost constipati niciodata...
a, evident, exista si cealalta categorie (avem un exemplu p'aci, nu spui cine, ca iau BAN  ), de doamne care isi mentin silueta, prin exercitii mentale a caror destinatie este eliminarea gandirii logice din viata lor; reusita este evidenta, odata cu scaderea kilogramelor, scazand si IQ-ul (inca nu mi-am dat seama de ce exista relatia asta asa stransa intre kile si IQ la femei..; de-aia le prefer pe alea cu curu mare.. sint mai.. destepte !  )

later edit: rezumand, da, noi barbatii traim mai putin, dar mai bine !  n-avem grija ca la "adanci batraneti" sa facem pe noi, sa zacem prin spitale.. alea-alea.. le lasam pe femei sa se bucure de asa ceva ! 

simonsays
QUOTE (nefertiti @ 7 Mar 2005, 10:30 AM)
Si de ce, brusc, devin barbatii galanti in anumite zile, cum ar fi 8 martie

barbatii aia spera ca, pe langa sexul obisnuit, de fiecare seara (cand este, cand n-o doare capul, gatul, PMS, PM, samd), femeia sa mai dea si niste contre, ceva, si poate.. cine stie... un oral mic... rofl.gif
milimetru
QUOTE (nefertiti @ 7 Mar 2005, 09:30 AM)
de ce, de atatia ani, se tot 'razboiesc' femeile cu barbatii si fiecare incearca sa le demonstreze celorlalti superioritatea?

Probabil pentru că au frustrări unii faţă de ceilalţi. Se simt frustraţi pt ca sīnt atīt de diferiţi din mai toate punctele de vedere. Totuşi sīnt nevoiţi să convieţuiască īmpreună. De unde... "război şi pace".

Greşeala e că intră adeseori īn conflict pe tema deosebirilor dintre ei. Mult mai benefic ar fi dacă şi-ar asuma fiecare ceea ce are şi ar conştientiza forţa cuplului alcătuit din 2 părţi care au fiecare calităţile sale proprii...

Nu ştiu, dar uneori am impresia că 1/8 martie sīnt zile īn care apar mai īn relief decīt de obicei neīnţelegerile dintre bărbaţi şi femei. Seamănă cu zile de armistiţiu īntr-un război de uzură...

ps mostra aia e un exemplu concludent de frustrare!
Antont
QUOTE (milimetru @ 7 Mar 2005, 12:02 PM)

ps mostra aia e un exemplu concludent de frustrare!

Mai citeste odata asa mai atent, printre rinduri, si poate te prinzi si tu rofl.gif ....
YoyoMan
E destul si numai sa tina contra. rofl.gif
Sushi
QUOTE (nefertiti @ 7 Mar 2005, 09:50 AM)
Iote mostra, d'aci, de la Han  rofl.gif

yeah, clar; dupa ce se vad maritate, cu jumate din averea sotului, curu incepe sa li se lateasca, fac burta, varice, le doare in spate de cum arata... ca de, au barbat deja  eventual trantesc si fo 2-3 plozi, ca sa fie sigure ca l-au agatzat definitiv pe fraier, si ca in caz de divort, au o penzie de supravietuitor frumusica  si cand sotii au proasta inspiratie sa le zica ceva despre cum arata, riposteaza cu eternul "am nascut draga, TU NU STII CE-I AIA" !  de parca barbatii n-au fost constipati niciodata...
a, evident, exista si cealalta categorie (avem un exemplu p'aci, nu spui cine, ca iau BAN  ), de doamne care isi mentin silueta, prin exercitii mentale a caror destinatie este eliminarea gandirii logice din viata lor; reusita este evidenta, odata cu scaderea kilogramelor, scazand si IQ-ul (inca nu mi-am dat seama de ce exista relatia asta asa stransa intre kile si IQ la femei..; de-aia le prefer pe alea cu curu mare.. sint mai.. destepte !  )

later edit: rezumand, da, noi barbatii traim mai putin, dar mai bine !  n-avem grija ca la "adanci batraneti" sa facem pe noi, sa zacem prin spitale.. alea-alea.. le lasam pe femei sa se bucure de asa ceva ! 

putea sa rezume fragmentele la o fraza, aia cu "toti barbatii e porci si femeile e c%/$§")/e!

"Razboiul" asta a inceput de cind cu emanciparea femeii care nu e o poveste atit de veche pe cit credem, in Elvetia femeile au primit drept de vot pe 7 Februarie 1971. Sa nu uitam ca pina in urma cu ceva ani EI nu ne-au dat dreptul sa avem posesiuni, sa purtam pantaloni, sa conducem masina, sa iesim din casa fara insotitoare!!! Daca vreti sa-i spuneti razboi e ok si asa. Eu as zice mai degraba ca NOI (f) tinem cu dintii de niste drepturi ale noastre, fapt ce-i cam supara pe unii din EI,proveniti din case ce inca mentin traditia ca el citeste ziarul si ea face placinte.
abis
QUOTE (Planorista @ 7 Mar 2005, 11:09 AM)
"Razboiul" asta a inceput de cind cu emanciparea femeii

Dar "razboiul" s-a terminat. Am capitulat! Fara conditii...

Este oarecum desuet sa mai discutam acum despre ce au facut EI sau ce au facut ELE. Acum, cel putin in familiile pe care le stiu eu, colaboram la facutul placintelor (e drept ca eu nu stiu sa intind foaia, dar fac umplutura). Iar cand vine vorba de televizor, ghici cine-i "stapana telecomenzii"...
Sushi
Cind un barbat parcheaza cu spatele si buseste masina e ... hmm... un accident, oricui se poate intimpla, defapt e vina stilpului ce statea in unghiul mort ca sa fim mai exacti. Cind o femeie buseste masina e... heeeeee.... MUIERE LA VOLAN!
nefertiti-old
QUOTE (simonsays @ 7 Mar 2005, 09:55 AM)

barbatii aia spera ca, pe langa sexul obisnuit, de fiecare seara (cand este, cand n-o doare capul, gatul, PMS, PM, samd), femeia sa mai dea si niste contre, ceva, si poate.. cine stie... un oral mic... rofl.gif

Pai, ma, io nu inteleg un lucru: de ce nu puteti spune voi direct ce vreti si tre sa mai dati banii pe flori si alte alea? laugh.gif

Aia cu MUIEREA la volan as comenta-o, dar, vorba lui simon, mi-e ca o incasez de la Mihaitza. rofl.gif O incasez, adica iau BAN, nu va ganditi la altceva. rofl.gif rofl.gif
Antont
Ezac asta ma intreb si eu, dar daca facem asa sintem niste "porci insensibili" , fara pic de sentimente, etc... rofl.gif
gazi
QUOTE (nefertiti @ 7 Mar 2005, 11:22 AM)
QUOTE (simonsays @ 7 Mar 2005, 09:55 AM)

Pai, ma, io nu inteleg un lucru: de ce nu puteti spune voi direct ce vreti si tre sa mai dati banii pe flori si alte alea? laugh.gif

Eu unul sunt dintre aia care nu "da banii pe prostii" si nu spun direct ce as vrea( as fi catalogat superporc)
nefertiti-old
Si tu cum procedezi? ohmy.gif
Antont
Poate asa spoton.gif rofl.gif
user posted image
gazi
QUOTE (nefertiti @ 7 Mar 2005, 11:27 AM)
Si tu cum procedezi? ohmy.gif

Sa procedez ...la ce anume ? Pai nu stiu ce sa zic. Decat sa-i aduc un buchet de flori, sa am sentimentul ca mi-am facut datoria, si dupa aia sa zac intr-un fotoliu cu o bere in mana stanga si cu telecomanda in dreapta, prefer sa apelez la alte mijloace ..cum ar fi o sticla de vin bun, o mancare gatita bine (de mine), etc, etc. Si restul vine de la sine....
nefertiti-old
Aaaa, pai io intelesesem ca nu faci chestii d'astea romanticoase si nici nu spui direct ce vrei. Si atunci ma gandeam, ce o mai fi ramas de facut? laugh.gif
Antont
Asta e ca in bancu ala....."Marie, hai sa ne f**em...Bine Ioane, am inteles aluzia " rofl.gif
dead-cat

sa conducem masina

asta din cauza parcatului cu spatele rofl.gif
gazi
QUOTE (nefertiti @ 7 Mar 2005, 11:42 AM)
Aaaa, pai io intelesesem ca nu faci chestii d'astea romanticoase si nici nu spui direct ce vrei. Si atunci ma gandeam, ce o mai fi ramas de facut? laugh.gif

Ok, vezi tu chestiile astea romantice, romantioase cu orice pret mi se par de prost gust. Ce sa zic ..sunt standard deja ..ca plimbarile pe malul marii sunt romantice, la fel, cina la lumina lumanarilor, buchetele imense se flori si alte asemenea "gesturi". Toata lumea se declara romantica, cum sa-ti spun eu, este cool si trendy sa fi un barbat romantic, dar toate acestea ascund o mare doza de ipocrizie si din partea barbatului cat si din partea femeii. Faze ca tinutul de mana si privitul ochi in ochi mi se par cele mai de rahat. Eu ca barbat ma declar romantic (poata asa o cuceresc mai repede), ii cumpar un buchet imens de flori( ma gandesc cu ciuda ca acei bani erau mai bine cheltuiti pe doua-trei beri ), ii recit la repezeala doua-trei poezii, declar ca imi plac apusurile de soare...si in timp ce o tin delicat de mana ..ma gandesc daca e curat la mine in dormitor si cand am schimbat ultima data asternuturile..pentru a o aduce la mine, in timp ce femeia intra in acest joc ..il priveste "fericita" in ochi pe masculul de langa ea si in gand se intreaba daca a uitat cumva sa-si ia anticonceptionalele. Bineinteles ca ea este imbracata intr-o rochie alba, vaporoasa, are o floare de crin in par, iar el, neaparat proaspat barbierit, are camasa curata si neaparat pantofii cu "cioc" si asortati la cureaua din piele. Cum s-ar spune ..eu joc un rol ..ca trebuie sa-mi "la undeva samanta", ea joaca un rol de ingenuaa si da de inteles ca nu stie ce va urma. Deci asta e romantismul cantat de atati poeti, eu un joc cu final previzibil( si anume coitul).

nefertiti-old
@ dead-cat: Cu sau fara masina? rolleyes.gif rofl.gif
dead-cat
prima oara cu rolleyes.gif
dupa aia, in functie de cit/daca plateste asigurarea rofl.gif
Sushi
QUOTE (gazi @ 7 Mar 2005, 12:00 PM)
..ca plimbarile pe malul marii sunt romantice

Asta cred ca era valabil inainte de Tsunami
nefertiti-old
rofl.gif rofl.gif

gazi: deci aveam dreptate, toti suntem ipocriti de la un anumit punct si avem un scop comun. laugh.gif
Antont
Adica secsul spoton.gif ....si atunci de ce trebe' atita bataie de cap blink.gif ? rofl.gif
Sushi
QUOTE (Ghost @ 7 Mar 2005, 12:11 PM)
Adica secsul spoton.gif ....si atunci de ce trebe' atita bataie de cap blink.gif ? rofl.gif

Ca altfel ne-am imburda fara sa stim macar cum il cheama pe celalalt!
gazi
QUOTE (Ghost @ 7 Mar 2005, 12:11 PM)

Nu, m-ai inteles gresit ..si asta din vina mea, recunosc. Uite, incerc sa fiu mai explicit:
-decat sa-i cumpar un buchet de crini imperiali, sa am sentimentul ca mi-am facut datoria si sa o "las" numai pe ea sa faca curatenie generala (cu replica "da' ce ..nu ti-am luat flori ?"), fara ca eu sa pun deloc mana pe aspirator ..prefer sa dau cu aspiratorul in timp ce cea sterge praful.
-decat sa-i recit cu ochii inlacrimati o poezie si seara sa ies la o bere cu "baietii" sa ma imbat ca porcul si sa ciupesc cheleneritele de fund, prefer ca, daca ajung mai devreme acasa decat ea, sa o astept cu masa pusa.
-decat sa declar ca imi plac apusurile de soare si plimbarile sub clar de luna si in acest timp sa ma gandesc la blow job-ul facut cu o seara in urma de o "tipa plina de viata si fara prejudecati", prefer sa fac piata

Si altele de genul asta.
Endgegner
QUOTE (gazi @ 7 Mar 2005, 12:23 PM)

-decat sa-i recit cu ochii inlacrimati o poezie si seara sa ies la o bere cu "baietii" sa ma imbat ca porcul si sa ciupesc cheleneritele de fund, prefer ca, daca ajung mai devreme acasa decat ea, sa o astept cu masa pusa.
-decat sa declar ca imi plac apusurile de soare si plimbarile sub clar de luna si in acest timp sa ma gandesc la blow job-ul facut cu o seara in urma de o "tipa plina de viata si fara prejudecati", prefer sa fac piata

Deci pur si simplu...esti un BARBAT.

It's sad, man!

Daca am inteles eu bine, faci piata, iei si un blow-job extern (adica in afara relatiei), bei de rupi si faci mancare daca nu ai ce bea. cry.gif cry.gif

It's sad!!

rofl.gif
nefertiti-old
Io cred ca tu n-ai inteles bine. Sau io n-am inteles? unsure.gif
dead-cat
nu mey, face piata in loc sa ia un blow job.

daca asta nu-i caracteristica de femeie nici io nu stiu rofl.gif
Endgegner
QUOTE (nefertiti @ 7 Mar 2005, 12:33 PM)
Io cred ca tu n-ai inteles bine. Sau io n-am inteles? unsure.gif

R u talkin' to me?? 23.gif
simonsays
hmm.. cum sa ii ceri un oral mic, fara sa fii porc ? hmm.. strecori "carnatu" intre florile din buchet, si o rogi sa le miroasa ? rofl.gif

ce imi place cand ma catalogheaza unii drept "frustrat" ... spoton.gif
Endgegner
QUOTE (simonsays @ 7 Mar 2005, 12:35 PM)
hmm.. cum sa ii ceri un oral mic, fara sa fii porc ? hmm.. strecori "carnatu" intre florile din buchet, si o rogi sa le miroasa ? rofl.gif

ce imi place cand ma catalogheaza unii drept "frustrat" ... spoton.gif

Simon, ce zici de oferta unui hot-dog? mi se pare mai...natural decat printre flori...si daca din gresheala ai mai si luat trandafiri.... cry.gif
nefertiti-old
QUOTE (dead-cat @ 7 Mar 2005, 12:34 PM)
nu mey, face piata in loc sa ia un blow job.

daca asta nu-i caracteristica de femeie nici io nu stiu rofl.gif

Care dintre ele: blow jobu' sau piata? rofl.gif

Pacala, da, cu tine vorbeam. laugh.gif
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.