Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Tema Zilei: Specificul unei generatii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
nefertiti-old
Vrei telecomanda? yeah.gif
mutulica
mi-o dai, te rog?
nefertiti-old
Era langa tine, da' n-o vedeai. rolleyes.gif
mutulica
nu e sad.gif
nefertiti-old
Bine, bine, era sub perna mea, dar n-am vazut. ohyeah.gif
mutulica
ai vazut? acu mi-o dai?
nefertiti-old
Da, mai, dupa ce se termina stirile. cool.gif
bdl
Dai telecomda aia odata....reaooo... tongue.gif
nefertiti-old
Cred ca am adormit cu telecomanda in mana si mutulica mi-a furat-o la un moment dat. unsure.gif tongue.gif

Ia sa lasam casniciile astea, ca le-am dedicat prea multe zile, si sa vedem ce hobby-uri aveti.
dascalita
Hobby-ul cel mai recent este hanul...Am trecut prin multe faze:integrame,goblen,lectura...Acum am facut o pasiune pentru calculator(l-am descoperit mai tarziu... wink.gif ).Ma mai destind in bucatarie,numai cand gatesc de placere! tongue.gif
Sushi
Eu cos si tricotez.
Felina
Gastronomia, literatura si... cam atat.
Oiski-Poiski
imi place sa citesc, sa gatesc, sa discut ore intregi cu cine am ce discuta smile.gif

am uitat desigur calatoritul, cum am putut sa uit rolleyes.gif laugh.gif
Michelle
mie-mi place sa fac shopping,dar nu de haleala...se pune?si sa calatoresc cit mai des...se pune si asta?
Felina
Sigur ca se pune!

am uitat sa zic de internet...
Sushi
Imi aduc aminte ca i-am propus soacrei cindva, demult de tot, pe vremeacind inca ne intelegeam, saluam pe din doua o masina de tricotat. I-am zis c-o invat eu cum se lucreaza cu ea, ca nu e greu. Asta pentru ca se dadea pe spate de ce frumos tricotez eu si etc. Si ea mi-a raspuns: "Si ce facem cu ea?" Eu: "Bluzitze, pulovere, fuste etc etc". Ea: "Si dupa ce ni se umplu dulapurile ce facem?". Da.... cred ca asta ar fi o alta abordare a hobby-ului. De fapt mie imi place procesul de executie. Sigur ca si produsul finit desi se mai intimpla ca ceva sa nu fie exact cum mi l-am imaginat sau sa nu mi se potriveasca.
Din punctul meu de vedere a avea un hobby este foarte important. Cred ca un om care are hobby-uri este mai putin expus viciilor. Nu ajunge sa imi placa ceva doar ca sa-l declar hobby propriu. Trebuie sa si practic ceea ce imi place nu?
Michelle
...eu soacrei i-am propus s-o invat sa minuiasca compu...ea zice ca vrea dar se fofileaza...nici la mobil nu stie toate functiile desi i s-a explicat si paraexplicat mad.gif
punctt
Mie imi place sa crosetez, sa scriu si ... sa ma joc. hh.gif
Thecook
Eu sunt inca in cautare de hobby-uri.
nefertiti-old
La mine cititul as zice ca e hobby, unii spun ca asta nu se pune. Eu spun ca da. Imi mai place sa dezleg cuvinte incrucisate, dar nu integrame, ca pe astea nu pot sa le sufar. Fie Rebus Flacara - am o colectie acasa, unele chiar de prin 70 si ceva, primite de la cineva -, fie altele de genul asta, pe care le-am descoperit mai recent si sunt ceva mai dificile. Flacara parca a inceput sa scada in calitate.
Am vrut sa ma apuc de fotografie, la un moment dat, dar n-a fost sa fie... Acum ma gandesc ca imi doresc o camera video, imi place sa surprind oameni si locuri, in ipostaze inedite... cred ca e o continuare a ideii cu fotografia.
Si ar mai fi scrisul...
bdl
Eu am ca hobby femeile.... tongue.gif
nefertiti-old
Se pune si asta tongue.gif .

Am uitat sa spun ca mie imi mai place sa desfac tot ce imi cade in mana, de la ceasuri pana la aparate radio si tv laugh.gif hh.gif hh.gif hh.gif .
dead-cat
io cred ca de ziua ei ii iau la nefertiti un voltmetru hmm.gif rofl.gif
nefertiti-old
laugh.gif Voltmetru??? Stai asa, ca nu-s sigura la ce foloseste. unsure.gif rofl.gif
dead-cat
lasa ca-l desfaci si vezi tu laugh.gif
nefertiti-old
yeah.gif
Mara
Sa spun ca am citit vibrator in loc de voltmetru?! sorry.gif rofl.gif Si ce ochi bulbucasem... hh.gif
nefertiti-old
Si ce, crezi ca la ala as avea retineri sa il dezmembrez?? rofl.gif rofl.gif
Mara
Nu stiu, dar nu-i pacat? rofl.gif rofl.gif
nefertiti-old
Orice merita sacrificat pentru un hobby!! rofl.gif
Mara
Eh... sa nu exageram, nu chiar tot-tot! ohyeah.gif rofl.gif
Oiski-Poiski
da tu dupa ce le dezmembrezi le mai pui si la loc cum au fost ? ca daca nu atunci chiar e pacat
inchipuieti ca dupa ce ai dezmembrat frumusete de vibrator si-l asamblezi la loc iasa un voltmetru rofl.gif
dead-cat
vorba 'ceea "intrii Kunta-Kinte si iesi Toby" rofl.gif
nefertiti-old
Mai, priveste partea buna a lucrurilor laugh.gif in toata povestea asta. Pe vremuri am desfacut un radiocasetofon care facea fitze. Si nu stiu cum, da' am renuntat la o piesa care mi se parea mie ca era vinovata. Si a meeers fara!!!! rofl.gif So... rolleyes.gif rolleyes.gif
Mara
Dar te rog io, nu face asta si cu vibratoru', ca doar nu te-o lovi norocul de tzshpe ori! pls.gif
nefertiti-old
Pai poate imi ies doo! ohyeah.gif
Mara
Sa vina un inginer sa-i ecSplice ca NU SE POATE, ca vad ca eu nu pot sa o scot la capat! rofl.gif
Oiski-Poiski
QUOTE (nefertiti @ 1 Jul 2005, 11:34 AM)
Pai poate imi ies doo! ohyeah.gif

da mai Nefe , da doua mai mici , asa ca n-ai facut nica rofl.gif
nefertiti-old
Nu, nu, nuuu! Fara ingineri, va rooog, ca astia imi iau toate jucariiile!!! mad.gif
Mara
Vad ca n-a trecut nici un inginer, ca atare presupun ca ai terminat operatiunea. cry.gif
nefertiti-old
Nuuu, ca am avut de lucru! devil.gif
nefertiti-old
Unde o fi Oiskinella, ca mi-a trimis un PM sa propuna ceva cu imnul national la tema de azi? hmm.gif
Oiski-Poiski
Oiskinella a fost cu cupilu la scoala tongue.gif
Deci propun ca tema zilei "imnul national".Considerati ca ar trebui sa-l stie fiecare, este o dovada de patriotism sau nu ?
La deschiderea noului stadion in München a cantat imnul national Sarah Connor si s-a incurcat in versuri .Asa ca s-a dezbatut pe tema asta mult si bine .
nefertiti-old
Asa, mama draga, sa stim ce dezbatem laugh.gif . Am setata si titlul temei, asa ca, dati bataie. Puteti sa si cantati imnul daca vreti. cool.gif
Oiski-Poiski
QUOTE (nefertiti @ 4 Jul 2005, 09:36 AM)
Puteti sa si cantati imnul daca vreti. cool.gif

daca l-as sti sorry.gif
nefertiti-old
Care nu il stii, al nostru sau al vostru? unsure.gif
Oiski-Poiski
Pai al nostru nu-l stiu deloc (ca mi se pare tare complicat) iar al Romaniei stiu doar primele doua strofe sorry.gif
Insa se pare ca restul lumii nu are nici o parere despre imnul national unsure.gif
nefertiti-old
Da, draga, n-am mai vazut atata indidferenta fata de imn! Ia, in picioare toti si intonati imnul! ohyeah.gif
Oiski-Poiski
eu cred ca nu-l stie niciunul da le e rusine sa zica tongue.gif
Mara
Oiskinella, ia de invata ohyeah.gif :

Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani.

Acum ori niciodată să dăm dovezi în lume
Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un nume de Traian.

Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine,
Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
Un glas el mai aşteaptă şi sar ca lupi în stâne,
Bătrâni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din câmpii.

Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
"Viaţa-n libertate ori moarte" strigă toţi.

Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi
Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate,
Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi.

O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
Pretinde de la fii-şi azi mână d-ajutori,
Şi blastămă cu lacrămi în ochi pe orişicare,
În astfel de pericul s-ar face vânzători.

De fulgere să piară, de trăsnet şi pucioasă,
Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
Când patria sau mama, cu inima duioasă,
Va cere ca să trecem prin sabie şi foc.

N-ajunge iataganul barbarei semilune,
A cărui plăgi fatale şi azi le mai simţim;
Acum se vâră cnuta în vetrele străbune,
Dar martor ne de Domnul că vii nu oprimim.

N-ajunge despotismul cu-ntreaga lui orbie,
Al cărui jug de seculi ca vitele-l purtăm;
Acum se-ncearcă cruzii, cu oarba lor trufie,
Să ne răpească limba, dar morţi numai o dăm.

Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri.
Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri.

Preoţi, cu crucea-n frunte căci oastea e creştină,
Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost'pământ.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.