sorin666
13 Oct 2004, 11:06 AM
QUOTE (Ghost @ 13 Oct 2004, 11:17 AM) |
Si io zic la fel, e ceva creat artificial....si pe linga asta e si naspa. |
Nu zau? vrei mai multe soacre, una nu iti e de ajuns?
nefertiti-old
13 Oct 2004, 11:16 AM
Pai, cred ca nu se referea la jumatati din alea cu acte, asa ca scapa de soacre.
Cla
13 Oct 2004, 11:20 AM
As vrea sa pot fi si eu monogam
Da' n-am cu cine
Desi...
pt. data viitoare vreau si o soacra sexy
Fara acte
nefertiti-old
13 Oct 2004, 11:24 AM
Cum adica nu ai cu cine?
Cla
13 Oct 2004, 11:27 AM
Ce intrebare...
pai ce sa fac cu soacra, daca n-o am pe fiica-sa?
nefertiti-old
13 Oct 2004, 11:34 AM
Pai eu nu vorbeam de soacra, ci de vreo fiica.
Cla
13 Oct 2004, 11:42 AM
Stiu
dar nici poligam nu pot fi, caci iar n-am cu cine... (azi)
sorin666
13 Oct 2004, 11:50 AM
QUOTE (nefertiti @ 13 Oct 2004, 11:47 AM) |
Pai eu nu vorbeam de soacra, ci de vreo fiica. |
Chiar si soacra cea mai "scorpie" este la randul ei fiica cuiva, exact ca si sarpele care isi mananca coada...
nefertiti-old
13 Oct 2004, 11:51 AM
Eu si Clarence vad ca vorbim impreuna si ne intelegem separat.
Ashwad, Shine.
Antont
13 Oct 2004, 11:59 AM
Da' de "poligamia" cu doua gemene ce ziceti
?
Cla
13 Oct 2004, 12:02 PM
Asa-i, Nefe. Noi ne intregim. Ce nu stie unul, nu stie nici celalalt
Loverboy - You Take Me To The Top
Ghost, ce-ar fi cu o haremgamie?
Antont
13 Oct 2004, 12:04 PM
Adica triplete
?
Motley Crue - "Girls girls girls"
Mara
13 Oct 2004, 12:54 PM
Sa-l ascultam pe Elvis - "Don't be cruel" - dedicatie pentru cei care au probleme cu soacra/soacrele.
nefertiti-old
13 Oct 2004, 01:41 PM
Eu cred ca barbatii astia isi fac prea multe probleme legat de soacre. Ca doar noi vorbeam de cu totul altceva.
No Doubt, Don't Speak.
Cla
13 Oct 2004, 01:50 PM
Chiar ca. Sa ramana monogame, soacrele. Enerveaza doar pe 2, pe "al lor" si pe ginere
Judas Priest - Burning Alive
bursuca
13 Oct 2004, 01:52 PM
eu cred ca pana la un moment dat e ceva care vine de la sine, dar dupa o perioada trebuie sa te fortezi (de fapt sa te abtii) un pic ca sa poti ramane fidel(a).
urge overkill - girl, you'll be a woman soon
nefertiti-old
13 Oct 2004, 01:56 PM
Si eu care credeam ca e invers. Pana la o varsta nu poti sa te abtii, iar dupa ce se presupune ca te-ai copt, esti fidel.
milimetru
13 Oct 2004, 02:53 PM
Eu cred că omul e poligam prin structura lui... cimpanzeică!
Bănuiesc că, pentru a nu se īntīmpla faze ca acelea cīnd intră căţelele īn călduri (să nu spuneţi că n-aţi văzut aşa ceva pe străzi, cei din Romānia, cel puţin...), oamenii "au luat hotărīrea" să practice monogamia. Asta nu īnseamnă, īnsă, şi că instinctul poate fi anihilat printr-o astfel de hotărīre.
Nu cred că problema reală e dacă sīntem sau nu poligami (că sīntem, ce mai tura-vura!...) ci
cum şi
dacă reuşim/vrem/putem să... fim monogami...
ps: ca să găsesc subiectul de discuţie de azi a trebuit să mă īntorc cu cīteva (2, 3?) pagini īn urmă! Interes mare domnule pt problemă!!
nefertiti-old
13 Oct 2004, 02:54 PM
Bine ai revenit, eu una te-am pus absent la... Absentii.
Dire Straits, Ticket to Heaven.
simonsays
13 Oct 2004, 03:03 PM
QUOTE (nefertiti @ 13 Oct 2004, 04:09 PM) |
Si eu care credeam ca e invers. Pana la o varsta nu poti sa te abtii, iar dupa ce se presupune ca te-ai copt, esti fidel. |
aiurea, dupa ce te-ai copt, si sa vrei si nu mai poti ...
eu zic sa "bigamim" acuma, cat mai putem
eventual cu gemenele lui Ghostu, daca se poate, cu voia lui ...
bursuca
13 Oct 2004, 03:04 PM
din experienta mea, la inceputul relatiei nu mai vezi pe nimeni in jur si nu esti curios de nimeni altcineva, dar dupa ce trece o vreme te obisnuiesti cu omu' si incepi sa te mai uiti si in alte parti. si atunci trebuie sa te abtii, ca de, ai acasa pe cineva la care tii si pe care nu vrei sa-l pierzi si nici sa-l faci sa sufere.
sylver - the smile has left your eyes
nefertiti-old
13 Oct 2004, 03:09 PM
QUOTE (simonsays @ 13 Oct 2004, 05:16 PM) |
|
Pai io ce zic?
milimetru
13 Oct 2004, 03:10 PM
Da, mulţumesc de urare!... Ah, chitarele celor de la Dire Straits! Mai pune cīntecul ăsta o dată!
@simonsays
sīnt diverse metode ca "să poţi" şi la vīrste mai delicate; dar n-aş vrea să deviez de la subiect...
nefertiti-old
13 Oct 2004, 03:12 PM
S-a facut. Pentru
milimetru, inca o data Dire Straits, Ticket to Heaven.
Achernar
13 Oct 2004, 03:25 PM
QUOTE (simonsays @ 13 Oct 2004, 04:16 PM) |
|
Uite de-aia nu-mi place mie sa stau prea mult la plaja. Daca ma coc ?
bursuca
13 Oct 2004, 03:27 PM
ei, probabil sunt eu prea tanara de nu m-am gandit la varianta asta........
mila jovovich - in a glade (nu garantez ca asa se scrie, nu stiu ucraineana) cam trista, da' frumoasa
nefertiti-old
14 Oct 2004, 10:26 AM
Inca o zi dedicata relatiilor de cuplu.
Asadar, conteaza sau nu daca intre cei doi exista o diferenta mare de varsta? Influenteaza asta in bine sau in rau o relatie?
Savage Garden, A Thousand Words.
Achernar
14 Oct 2004, 10:35 AM
Mmmmnu. Adica, depinde. Eu 30, ea 30 = e bine. Eu 30 ea 40 = hmm, nu e foarte rau. Eu 30 ea 18 = foc de artificii cu arsuri la buzunar.
doice
14 Oct 2004, 10:39 AM
Eu cred ca este foarte importanta diferenta de varsta.
Eu nu ma inteleg bine cu barbatii care au mai mult de 3 ani in plus fata de mine.
Cu cei mai mici ma inteleg mai bine:jamie:
Maroon 5 - She will be loved
abis
14 Oct 2004, 10:42 AM
QUOTE (nefertiti @ 14 Oct 2004, 11:39 AM) |
conteaza sau nu daca intre cei doi exista o diferenta mare de varsta? Influenteaza asta in bine sau in rau o relatie? |
Ma abtin, nu stiu ce sa zic. Nu am avut niciodata partenere la care diferenta de varsta sa fie mai mare de patru ani, asa ca nu pot vorbi din experienta.
Imi aduc aminte cat de mult ma enervau "babalacii" cu care se "plimbau" colegele din liceu...
Mara
14 Oct 2004, 11:02 AM
N-am nici o problema cu diferenta de varsta intr-un cuplu, desi nu pot vorbi din proprie experienta deoarece, intamplator, nici n-am avut vreo relatie in care diferenta dintre noi sa fie mai mare de 2-3 ani. Totusi, imi pun intrebari cand vad un domn la 50-60 de ani alaturi de o duduie de 20. Sa fie dragoste?!
Dedic tuturor Paul Young - Everytime you go away.
nefertiti-old
14 Oct 2004, 11:02 AM
Candva credeam ca nu conteaza prea mult si ca se poate trece peste asta. Dar, dupa ultima experienta, nu mai pot spune acelasi lucru. Erau 10 ani diferenta intre noi si se simtea al naibii de tare la modul de gandire.
Hollies, Words Don't Come Easy.
milimetru
14 Oct 2004, 11:08 AM
Imi aduc aminte cat de mult ma enervau "babalacii" cu care se "plimbau" colegele din liceu...
Nu ştiu pe unde am citit că, cică, la vīrstele alea fetele se maturizează mai devreme decīt băieţii şi, astfel, acele perechi apar ca fiind normale. Mă rog, aşa ar fi teoria...
actionmedia
14 Oct 2004, 11:12 AM
Cred ca o diferenta de 3 pana la 6 ani se simte doar cand ambii sunt foarte tineri (adica pana pe la 20 ani) dupa aceea se atenueaza.
O diferenta intre 6 si 12 ani cred ca este mai rara si se simte indiferent de varsta nu prea cred intr-o relatie fireasca la acesta diferenta de varsta.
O diferenta mai mare de 12 ani impune alte valori se produce un amestec de dragoste de tip parintesc si autoritate balnda. In general cel care este mai mare se impune fara nici un fel de proleme datorita experientei acumulate si se produce un echilibru.
nefertiti-old
14 Oct 2004, 11:17 AM
Nu cred ca prin impunere se poate vorbi de echilibru.
milimetru
14 Oct 2004, 11:53 AM
Eu trăiesc cu senzaţia (că nici eu n-am... şi "lucrez" pe ghicite...) că, pentru ca un cuplu "dezechilibrat" ca vīrstă să reziste trebuie ca cei 2 să se potrivească măcar īntr-o direcţie, īntr-o chestie (minte, sex, ambiţii, hobby. etc etc). Asta īnseamnă fie ca cel mai tīnăr "să se ridice" la nivelul celuilalt, fie ca cel mai īn vīrstă să fie suficient de "copil" pt "a rima" cu juniorul. O chestie care mă distrează...
Numai de n-aş rīde prea cu foc, că nu se ştie ce-mi rezervă viitorul!...
ps: oare de unde are actionmedia cifrele alea aşa de precise?...
Cla
14 Oct 2004, 12:17 PM
Cu cat mai mare diferenta de varsta dintre cei doi, cu atat mai multe probleme se ivesc... intre parintii mei a fost o diferenta de 10 ani si nu pot sa spun ca a fost o relatie echilibrata. Se simte diferenta intre modurile diferite de gandire, intre interese etc. Darmite la vreo 20 de ani diferenta, nu stiu, dar nu-i normal... in afara de relatii de genul ca unul bogat vrea o tinerica si ea banii lui, ma rog, dar asta e altceva decat o relatie.
Eu unul, n-as avea chef de una care ar putea sa fie fiica-mea (ca varsta), despre ce sa stau de vorba cu ea? Disco? Masini?
mogaldeatza
14 Oct 2004, 12:20 PM
Din cate am vazut diferenta de varsta mai mare de 5 ani se simte intr-un cuplu,
din multe puncte de vedere, de la mentalitati la stil de viata. Nu sunt pe aceeasi lungime
de unda si cum omu mai sta si in pozitie verticala
... Rareori se ajunge la echilibru, dar
mai sunt si cazuri fericite.
sorin666
14 Oct 2004, 01:15 PM
QUOTE (Clarence @ 14 Oct 2004, 12:30 PM) |
Eu unul, n-as avea chef de una care ar putea sa fie fiica-mea (ca varsta), despre ce sa stau de vorba cu ea? Disco? Masini? |
Mincinosule
!!!!
In curand va trebui sa-l pui pe Pinocchio in loc de avatar...
nefertiti-old
14 Oct 2004, 01:27 PM
Eu cred ca se gandea ca nu vrea una din asta cu acte. Da' asa, pe o anumita perioada...
Holograf, Dimineata.
Cla
14 Oct 2004, 01:41 PM
Ah, "pe o anumita perioada"... nu de asta vorbeam... pardon, minteam
milimetru
14 Oct 2004, 01:42 PM
Păi voi nu vedeţi că avatarul lui Clarence face cu ochiul şi scoate limbuţa? Asta īnseamnă că ştie el ceva jmegherii...
nefertiti-old
14 Oct 2004, 02:48 PM
Sorry, m-am antrenat intr-un conflict in alta parte si am lipsit o vreme.
Roy Orbison, All I Have To Do Is Dream.
simonsays
14 Oct 2004, 02:58 PM
influenteaza in bine: cel cu experienta invata pe cel fara; nu numai la capitorul sex; si sint mai multe sanse ca relatia sa dureze
influenteaza in rau: persoana mai in varsta (nu ma refer neaparat la relatia 70 - 18 ani) nu mai are aceleasi preocupari specifice partenerului(ei)
per total.. nu e litera de lege ca e "de bine" sau "de rau"; cazuri si cazuri...
Mara
14 Oct 2004, 03:09 PM
Si putina muzica: Sting - Field of gold
contraste
14 Oct 2004, 06:42 PM
Se poate si invers.
El 18.
Ea cu 12 ani mai mult.
Ea moare la 57.
El, holtei isi cauta jumatatea !
Eu CARE ?
milimetru
15 Oct 2004, 08:16 AM
Tu - CARE de foc!
... cu Vanghelis...
dead-cat
15 Oct 2004, 08:19 AM
la ai mei a functionat. tata +15 ani fata de mama. dar s-au casatorit cind mama avea 29, deci nu-i acelasi lucru cind ea-i de 18 iar el de 33. ca aia clar nu tine.
nefertiti-old
15 Oct 2004, 11:06 AM
Si incheiem saptamana asa cum am promis, tot cu ceva legat de cupluri. Iar pentru ca pe undeva se iscase o discutie pe aceasta tema, spuneti ce preferati sau ce considerati ca e mai potrivit: casatorie cu acte sau concubinaj? De ce una sau alta?
abis
15 Oct 2004, 11:25 AM
Concubinaj, pentru ca daca-i dragoste actele nu conteaza, si apoi casatorie, cand se pune problema sa apara si vreun tanc. Pentru ca la noi inca sunt priviti ciudat copiii care apar intr-un cadru "nelegal", si nu are rost sa fie traumatizati de societate din cauza asta.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,
click aici.