Ajutor - Cauta - Forumisti - Calendar
Versiune completa:Tema Zilei: Specificul unei generatii
HanuAncutei.com - ARTA de a conversa > Odaia Show-biz > Mass-media
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
nefertiti-old
Daa, mey, nu radeee, ca stii ce misto sunt unele?? Nu le dai de cap cu zilele! laugh.gif
Aramis
Pe cei de la poli matematica ii mai ajuta ulterior, pe cei care se specializeaza pe discipline cu profil uman... nu prea smile.gif
Mie mi-a placut matematica de liceu, dar am urat integralele, asta pana cand m-a "busit" profesorul de analiza la sfarsitul primului an de facultate si in 3 zile am invatat cat nu am invatat intr-un semestru si mi-am dat seama ca imi place si analiza tongue.gif
Cucu Mucu
Apoi, si matematica este ca celelalte materii - sa imi spuneti voi la ce imi foloseste mie chimia, fizica(aici se mai gasesc aplicatii practice), anatomia, botanica, etc acum? Practic, la mai nimic, dar teoretic ele au format sistemul dupa care functioneaza creierul meu acum, l-au invatat rutinele de studiu, analiza si luare a deciziilor.
Nico
Exact. Si eu stiam ca exercitiile de matematica ajuta la dezvoltarea gandirii si strict din punctul asta de vedere cred ca e cea mai importanta materie.
valeria
Oh, dragilor, am urat scoala, inclusiv matematica... mad.gif
Dar am considerat-o necesara si m-am strofocat s-o bunghesc. Mi-a cam reusit. jamie.gif Parerea mea...
La ce e buna? wink.gif
Eu de ex. imi pun situatiile, deciziile si sentimentele in ecuatii (sisteme) si asa am luat cele mai bune decizii sau am tras cele mai corecte concluzii. Parol!
Asta nu inseamna ca toate deciziile sau concluziile mele au fost bune, nu prea-mi aminteam ca trebuie sa fac matematica! spoton.gif
Dar jur ca de luna viitoare... mwah1.gif
nefertiti-old
Lasam matematica, am inteles ca face mine la minte, dar io tot cred ca se face prea multa in scoala rolleyes.gif ... si trecem la altceva.

Azi, despre relatia copil-parinte. Nu stiu exact ce anume, o rog pe Oinski sa detalieze, ca ideea ii apartine. tongue.gif
Oiski-Poiski
Fals tongue.gif
Despre relatia stricta mama-fiica sau tata-fiu

Nefe nu-ti mai trimit stii tu ce harhar.gif laugh.gif
nefertiti-old
Pai, na, n-am inteles de ce strict mama-fiica, tata-fiu? Explica. harhar.gif
Oiski-Poiski
Mai ce ma nervozezi la prima ora laugh.gif
Deci dupa parerea unora ar trebui ca mamele sa se inteleaga beton cu ficele si la fel tatii cu fii.
Dupa parerea altora este tocma invers.Ca intre mama si fiica apar rivalitati la un moment dat la fel intre tati si fii.
Eu nu prea cunosc mame care sa fie multumite de fiice, inclusiv a mea.
Insa cunosc mai multi tati multumiti cu fii lor.
Care sa fie cauza ????? unsure.gif
nefertiti-old
QUOTE (Oiski-Poiski @ 22 Nov 2005, 08:23 AM)

Eu nu prea cunosc mame care sa fie multumite de fiice,

ohmy.gif Cum, bre?? Eu nu am mai auzit asta!!
Oiski-Poiski
Pe bune unsure.gif
As vrea sa aud si parerile altora.
Sushi
Oiskinella din pacate depinde de la familie la familie. Cita vreme parintii, indiferent ca mama sau tatal, nu au o viata a lor, sau sint frustrati de ceea ce au facut cu zilele vietilor lor, pun vina pe copil - adica de aia n-au ajuns ministri c-au stat sa le schimbe scutecele sau asa ceva - si asteapta ca plodul, plin de recunostinta si profund impresionat de sacrificiile pe care parintii le-au facut ca sa-l furajeze in faza de crestere, sa vina si sa traiasca asa cum le place lor, sa faca si sa dreaga sa-i da sa se poata mindri cu el/ea.
Asta e valabil numai in cazul familiilor disfunctionale si har domnului nu toate sint familiile sint asa, nu toti cei din generatia noastra au crescut cu bube din astea... desi unora ca mine si tine le vine greu sa creada asta cool.gif
Oiski-Poiski
Da mai Carmen, eu pricep.Dar chiar nu am intalnit in cercul meu de cunoscuti o femeie care sa fie 100 % multumita de fiica.Stii tu , multumirea aia plina de mandrie : FIICA MEA
In schimb cunosc mai multi barbati care gandesc asa si despre fii si despre fiice.
Sunt barbatii poate mai putin exigenti ?
Au femeile poate urme foarte bine infiptein trecut : o fata trebuie sa stie sa faca de de toate si trebuie sa invete sa fie perfecta.Si cand descopera ca nu e tocmai asa sunt dezamagite ?
nefertiti-old
Mey, io sunt departe de a fi perfecta (slava Domnului) si viata mea e cam haotica acum, da' mama mea pot spune ca e mandra de mine si nu imi face reprosuri din alea de care spui tu.
Quasar
QUOTE (Carmelita @ 22 Nov 2005, 09:23 AM)
.........si asteapta ca plodul, plin de recunostinta si profund impresionat de sacrificiile pe care parintii le-au facut ca sa-l furajeze in faza de crestere, sa vina si sa traiasca asa cum le place lor........

Ce mare dreptate a iesit din tastele tale biggrin.gif

aaaaaaaaaaa

Este tare chestia cu "furajeze" thumb_yello.gif
nefertiti-old
Mult ati vorbit ieri, iar nu va plac chestiile serioase. harhar.gif

Vorbeam cu o tipa aseara despre diverse. Printre altele, al ei iubit are grija sa ii tot reproseze ca e grasa. Asta, in conditiile in care... io as zice ca e de-a dreptul slaba. Sincer, nu are pic de grasime, e inaltuta, subtirica... ala cred ca are orbul gainilor. Sau e un mare ipocrit, mai degraba asta. Siii, de aici am ajuns la ideea: de ce doar ELE trebuie sa arate bine, iar EI nu conteaza?? Btw, carcotasul de care spun are burta, de exemplu, iar io mai aveam un pic si il intrebam cand s-a uitat ultima oara in oglinda, da' m-am aPtinut.
Cucu Mucu
Acum face si el figuri ca a prins terenul... slab laugh.gif. Ce, ea nu poate sa ii spuna : "du-te nenicule si ia-ti un fotomodel, ca e plin pamantul, de ce stai cu mine daca nu-ti plac. Si mai da din burta aia jos, ca ajungi sa nu mai vezi...la baie ohyeah.gif "?!
Sushi
Si io cred ca tipul e un complexat. O umileste pe fata ca sa se arate el gorila in borcan...
abis
QUOTE (nefertiti @ 23 Nov 2005, 08:52 AM)
de ce doar ELE trebuie sa arate bine, iar EI nu conteaza??

Ideea asta o intalnesti, totusi, din ce in ce mai rar, la indivizi "traditionalisti". Barbatii sunt din ce in ce mai preocupati de aspectul exterior, in curand voi, femeile, nu o sa mai aveti loc de noi in saloanele de infrumusetare!
Mara
Nefe, individul ala e un tampit complexat. Am mai auzit de cazuri d'astea, din pacate, si ma depaseste cum pot unele sa accepte cu atata seninatate asemenea remarci tocmai de la omul care chipurile le iubeste. Pai cred ca daca imi spunea barbatul meu ca-s grasa (desi era adevarat laugh.gif ) zbura! Una e sa se preocupe de sanatatea ei, alta e sa reproseze constant. Si, apropos, puteam sa jur ca nu e un Fat-Frumos. wink.gif

Eu am remarcat in ultima vreme ca si barbatii se ingrijesc, trag de fiare, alearga, folosesc cosmetice, isi fac manichiura etc. si mi se pare firesc sa o faca. Gandirea aia expusa de tine o intalnesti la persoane, asa cum tare politicos a spus Abis, "traditionaliste". Eu as fi spus batute in cap, cu o gandire primitiva etc. rolleyes.gif
Michelle
apropo de cosmetica la barbati...al meu m-a pus sa-i cumpar demachiant,gasise el unul la supermarket care-i promitea si curatare si hidratare...m-am uitat la pret ...hmm 160000 ...aaaa,zic,e scump! las ca-ti iau eu unul mai bun.si mai ieftin..si peste o saptamina am intrat intr-o farmacie unde m-a luat una la discutii sa ma ajute,cica!m-a imbarligat si i-am luat unul de la Avene cu 550000 sad.gif Acu,zic ...sa te prind ca nu-l folosesti mad.gif desi ,daca ma gandesc bine il folosesc eu tongue.gif
Sushi
QUOTE (Michelle @ 23 Nov 2005, 09:46 AM)
m-a imbarligat si i-am luat unul de la Avene cu 550000 sad.gif

rofl.gif Pe tine te imbirliga numa' cine vrei tu!

Oricum as zice ca barbatii sa nu sara direct la epilat axial sau manichiura, un prim pas ar fi sa-si taie parul din nas si din urechi ca nimic nu e mai inestetic ca asa ceva. Stiu aici un sef de grupare politica ce umbla cu pletele atirnind din nas, pina intr-o zi i-o zis B ca sa si le taie ca de aia nu are audienta la populatie ca oamenii nu-si pot lua ochii de la narile lui... dupa 2 zile o venit fara plate... dupa 3 o venit B fara servici rofl.gif

Burta la barbati nu e nimic grav pina nu incepe sa atirne. Daca are 1 pic de burta e sexy. In schimb daca arata a gravid e bai mare...
Mara
Chiar aseara discutam cu cosmeticiana mea daca e vreo diferenta intre produsele pentru femei si barbati, in special creme si ea zicea ca da, e, de ambalaj: alea pentru barbati sunt in principal albastre! rofl.gif

Michelle, eu am scapat mai ieftin cu Nivea pentru ei. laugh.gif
Michelle
da,stiu,ca ala de la super Nivea era ...acu' ce ma fac ca vrea si crema hidratanta de la aceeasi firma ...cum sa fac sa-i zic ca tot Nivea e mai buna tongue.gif
Basca ca vrea si pensat la cosmeticiana...ca eu nu mai fac fata rofl.gif
Marcus
De acord. Mie imi plac fetele care isi ocupa mult timp ca sa se ingrijeasca, mai ales cand stiu ca fac asta pentru mine! laugh.gif Nu sunt sigur insa ca produsele de infrumusetare de pe piata sunt totodata si sanatoase. Dar ce ma preocupa pe mine e daca produsele astea create special pentru infrumusetarea femeilor pot fi folosite la fel de bine si cu aceleasi rezultate si in cazul barbatilor. unsure.gif Voi cum stiti? (Ei, vedeti, si barbatii se ingrijesc lately) rolleyes.gif

Ca sa nu fie dubii in privinta unei subtile aparitii de offtopic in cele spuse, si ca sa raspund mai pe sleau la intrebarea zilei, mi se pare lesne de priceput ca si barbatii trebuie sa arate bine, nu doar ELE, pentru ca nu mai suntem pe vremea lu' Pusca cand ( tongue.gif ) majoritatea barbatilor erau ori grasi ori puturosi si femeile erau nevoie sa ii aleaga pe acestia pentru ca altii mai buni nu gaseau. Acum na, societatea asta... s-au ridicat si standardele la barbati! smile.gif
Mara
Michelle, ii spui ca e una pe Han care nu mai pridideste sa-i laude tenul lui barbat-su si ca ala foloseste numai Nivea (crema si gel de spalat). ohyeah.gif rofl.gif

Eu am incercat acum cateva seri sa-l conving sa vina la cosmetica pentru un tratament (curatare), dar n-am avut nici o sansa! laugh.gif
Sushi
Si mie imi place Nivea pentru barbati. Ce nu-mi place e Axe mad.gif
Mara lauda-i la barbatul tau pectoralii cosmeticienei si esplica-i cum trebe sa stea culcat pe spate si aia cu balcony sprijinite pe fruntea lui... rofl.gif

Michelle la barbatu-tau zi-i c-am zis eu sa foloseasca Nivea!
Mara
Carme, am e emotie ca o sa vrea sa se se epileze daca ii explic cum zici tu. rofl.gif
Sushi
am o prietena cosmeticiana si povestea cum a fost unu sa se epileze inghinal la ea, ca tot transpira vara si s-o iritat. "Siii... povestea ea - l-am facut pe o parte, i-am luat oucale, i le-am pus pe cealalta parte si l-am facut si acolo" rofl.gif si gesturile alea prin care arata ea cum i le-o mutat o fost bestiale rofl.gif
abis
Asa ca mai bine te gandesti de doua ori inainte de a-ti trimite sotul la epilat... Ori mai bine inveti sa-l epilezi tu.
Mara
Abis, cum se vede ca nu stii cum doare epilatul... Zau ca nu e nimic excitant sau poate e, dar pana trage prima fasie, ca dupa aia te rogi sa termine si sa scapi cu zile. rofl.gif

Sa-l epilez eu??? Dar ce, am capiat? Macar la cosmetica se mai controleaza putin, ca deh, e totusi o necunoscuta. Mi-e ca daca il epilez eu ma aleg si cu picior in cap, gest reflex, desigur. devil.gif
Felina
Ce dicutie... ! laugh.gif

Si barbatii trebuie sa se ingrijeasca! (Omu meu mi-a furat o crema de fata pe care o luasem in ideea sa o fac cadou unei tipe blink.gif )

Ce mi se pare esential la un barbat ca sa-l pot considera cat de cat ingrijit: dintii curati, unghiile taiate, parul de sub brat defrisat, parul curat si sa para macar ca a fost aranjat, sa nu-i miroase picioarele rofl.gif (am intalnit tipi cu pretentii care stateau tare prost la capitolul asta... oameni buni, sosetele se shimba zilnic! laugh.gif ) si sa poarte o urma de parfum. Sper ca nu-s off-topic rofl.gif .
Oiski-Poiski
Sigur ca si barbatii trebuie sa se ingrijeasca.Ala dat exemplu la inceput era un ipocrit. devil.gif
Al meu face tot ce trebe (in afara de epilat la cosmeticiana rofl.gif , Carmencita faza cu cosmeticiana ta va ramane vesnic in memoria mea thumb_yello.gif ) ca sa fie ingrijit si gasesc si eu si el ca este foarte normal.
mutulica
QUOTE (nefertiti @ 23 Nov 2005, 09:52 AM)
Btw, carcotasul de care spun are burta, de exemplu, iar io mai aveam un pic si il intrebam cand s-a uitat ultima oara in oglinda, da' m-am aPtinut.

e simplu... daca tipei nu ii place individul cu burta sa iis gaseasca pe altul. ca asta asa va face daca ea nu slabeste

si raspunsul al tema e la fel de simplu. ea sa arate atit de bine pe cit si-o doreste cel pe care ea il vrea. pentru ca ... ce sa ne mai ascundem dupa degete... femeile aleg in relatie, baietii sunt niste pioni, lasati sa creada ca sunt mari si tari, dar de fapt... doar gura de ei
edittha
Atat femeile cat si barbatii trebuie sa fie in primul rand ingrijiti, apoi luam in consideratie frumusetea . Cred ca orice femeie se uita dupa un barbat ,, bine " dar nu numai de suprafata thumb_yello.gif
mutulica
la cum put unii si ce murdare camasi au... cred ca e o definitie tare elastica acest ingrijit
valeria
Cred ca si ele, neesential... smile.gif
Dar ei precis, fiindca noi avem ochi alunecosi, inima zburdalnica. laugh.gif Stiati? hh.gif
Oiski-Poiski
La cererea sefei harhar.gif ma prezint cu tema zilei inceputa ieri la Zi-ne ce-ai in cap.
Culorile si sentimentele
Va spun ele ceva ? Va imbracati intr-o anumita culoare pentru ca va sta bine sau pentru ca acea culoare inseamna pasiune (vezi Mara laugh.gif ) sau armonie (vezi Oiski laugh.gif ).Sau poate si una si alta.
Care culoare credeti ca va sta cel mai bine ? Care e mai aproape de ceea ce sunteti ?

nefertiti-old
QUOTE (Oiski-Poiski @ 24 Nov 2005, 08:02 AM)
La cererea sefei harhar.gif ma prezint cu tema zilei inceputa ieri la Zi-ne ce-ai in cap.

Vezi ca poti? harhar.gif

Si ca sa fiu la subiect, am constatat ca in ultima vreme am cam multe bluze si tricouri rosii. laugh.gif In tineretea-tinerete nu prea agream rosul, acum insa...
Imi mai plac albul si, in general, culorile pastel. Negrul, in anumite situatii. Tot demult, ma imbracam mai mult in negru, mi se parea mie ca da bine, acum ma cam enerveaza. Si am observat tendinta asta de a purta mult negru in general la fetele de 21-22 de ani. O fi vorba de ceva pitici pe creier specifici varstei. Eu tot incerc sa le conving sa renunte si sa treaca la culori vesele. Nu stilul papagal, dar...
Sushi
un oranj calm, nu din ala tipator, pentru interiorul locuintei. Ma face vesela si calma in acelasi timp. Galbenul ma face activa. La haine nu discriminez nici o culoare cita vreme nu e stridenta. Chestiune de nunta deci... smile.gif
edittha
Eu ma simt foarte bine cand am ceva de culoare rosie de aceea atunci cand sunt acasa imi pun pe cap o bentita rosie iar pe strada imi pun la gat un baticut rosu .
nefertiti-old
Pe oranjul ala care calmeaza s-o fi bazat si Alianta lui Basescu, da' uite ca nu i-o iesit! Is sindicalistii mai nelinistiti ca niciodata. laugh.gif
Mara
In rosu ma simt sexy, nu stiu altii cum ma percep, dar eu ma simt grozav imbracata astfel. De fapt nu e un rosu aprins, e un ros bordeaux. Alaturi de bleumarin (in zilele calme), rosul e culoarea mea preferata de o vreme incoace. Inainte a fost verdele smarald, bleu-ul... De fapt, nu fac discriminari, atata timp cat culorile nu sunt stridente port cam orice. Mai putin portocaliu pentru ca nu-mi sta bine.

Cremul si galbenul discret pe pereti imi dau senzatia de calm, caldura, asa ca ghiciti cum mi-am varuit casa! laugh.gif De asemenea, mobilia in nuante naturale, de preferat lemn simplu lacuit. Unul din visele mele e sa am o casa amenajata la minim, taraneste. smile.gif
denise
Rosul bordeaux, categoric. E culoarea brunetelor cu ten deschis, normal ca ne simtim bine in el. cool.gif .
Am observat ca de la o vreme prefer culorile curate, definite. De exemplu imi place indigo-ul, dar ma cam oboseste, la fel si turcoazul. Alabastrul nu. Ma simt bine si in negru, dar nu ziua.
E frumos rozul, dar nu e al meu, rosul da.
Galbenul pai -e super, dar il prefer pe cel inchis.
Oranjul- nu stiu ce am avut cu el inainte, dar mai nou imi place. Si combinatii intre extreme sunt ok: alb-negru, alb - rosu.
Ca orice orasean, tanjesc dupa verdeata - dar nu prea imi place verdele pe pereti. Prefer ceva luminos, cald -oranjul de care vorbea carmelita, sau galbenul acela cald, nu stiu cum ii spune, solar.
nefertiti-old
A venit Denise la Tema zilei! yeah.gif

Io am o problema cu rozul... imi place sa il vad, da' nu ma pot imbraca cu el! hh.gif
Mara
Acum ceva ani nu puteam suporta rozul, nici o nuanta, dar gusturile se mai schimba, asa ca imi place la costum plicticos si gri sa port o camasa roz. Roz insemnand un roz prafuit, nu ciclam si alte tonuri tari. Plus ca si mama si soacra ma plac in roz, asa ca am muulte pijamale roz!!! rofl.gif
denise
QUOTE (nefertiti @ 24 Nov 2005, 10:17 AM)
A venit Denise la Tema zilei!  yeah.gif

laugh.gif Ei, hai , ca nu am coborat din ceruri.
mwah1.gif Sa nu crezi ca nu citesc - problema e ca aici discutiile se poarta mai mult dimineata, deci ar trebui sa scriu de la munca. Si cum aici (ca si la Zi-ne) nu merge sa pun un mesaj si sa dispar, ci se dezbate serios - stau mai mult pe margine si chibitez. Azi e o exceptie.

@Mara- nu merge la mine rozul si pace! Cu greu ma impac cu cel care are o nuanta de portocaliu, sau cel gen piersica. Dar rozul curat -imi place la altii, la mine nu.

Apropo de roz si rosu - nu stiu ce au unii barbati- dar multora le sta excelent in rosu. Chiar credeti ca exista culori 'pentru fete' si 'pentru baieti' ?
Oiski-Poiski
Asta cu culori pentru fete si baieti sunt de parere ca nu exista.
De exemplu la ai mei baieti le sta Excelent cu pulovere rosii rolleyes.gif .

Data'q
Mie nu-mi place sa ies in evidenta...deci nu-mi place sa ma imbrac in culori tipatoare...mai ales portocaliu blink.gif
Albastru, negru, alb si orice combinatii de aceste culori le veti gasi la mine...Iar cand vad o afta imbracata in roz...prefer sa intor capu in alta parte...

PS: Ce preferati: negru sau maro?? (...la incaltaminte, dar si la imbracaminte...)
nefertiti-old
Dintre negru si maro... depinde si de tinuta. In general, eu am un fix cu tot ce inseamna maro, adica imi place. E vorba de acele tonuri de maro intalnite toamna... nuantele calde.
Aceasta este o versiune "Text-Only" a continutului acestui forum. Pentru a vizualiza versiunea completa, cu mai multe informatii, formatari si imagini,click aici.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.